Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to pěkná druhá slabší čárka
já taky nejsem učebnicový příklad co by měl druhou čárku v případě těhotenství 12dpo. Gratuluji.
@ivodička Jo jo, přesně tak. Přesně dle pokynů z CAR, pokud bude 14 DPO negativní, Utrogestan vysadit, jinak brát dál, tak jsem ho do sebe už kopla, brala jsem 3×1. Akorát, že bych to měla dostat až ve čtvrtek 35. DC. Ovulku mi vyvolali a 15 DC při prasklém fotikulu provedli IUI, čili dnes 18 DPO. At už prosím nedorazí ![]()
@pettta jasne, kazdy to mame trosku jinak. Druhy testik jsem delala po 2 dnech (20dpo) a uz byla silnejsi
urco bude dusik silit! Gratuluju ![]()
@Alickaaa Koukám, že ty jsi taky čerstvá těhulka, takže taky gratulace ![]()
A všem ostatním moc děkuju.
@pettta jj jsem
prvniho maje jsme zasadili a ted nam roste boruvka
pridej se k nam do diskuze - Kdo nasel // - kveten 2013 sem ![]()
@pettta tak to ti zavidim. Me neoblomna sestra objednala az na 30.5.
ze krev je zbytecna, uvidi se na utz. Kaaacaaa jedna ![]()
@Alickaaa V CARu jsou všichni moooc milí a samy sestry mi to nabídly, asi chápou, jaká je najednou obrovská radost. Taky chodíš do CARu?
@pettta nene tam az jsem se nedostala
jen svou gyndarku a ta je v pohode, ale sestra
zase na druhou stranu ten pristi tyden uz by to mohl byt utz se
![]()
@Alickaaa Moc blahopřeju, a vidět srdíčko by bylo fajn, to bude radost dvojnásobná. Já stejně nedokážu pochopit, jak je možný, když jsem vše měla plánovaný, že se mi v tu sobotu ta // už neukázala. Ale co, až tolik mi na tom nesejde, hlavně at to potvrdí. Tolik měsíců jsem se snažila otěhotnět a ted se budu bát, aby tam bylo
a nebylo to mimoděložní. Já totiž ještě před týdnem ve středu měla u obvodacky na prevenci sliznici jen 6 mm.
@Alickaaa jasný, dám. Ale předpokládám, že výsledek bude až tak kolem 3 odpoledne. Ještě můžu se zeptat, máš nějaké příznaky? Já hooodně slabě prsa a v podbřišku, jinak nic.
@pettta ja prsa silene!
dost se mi zvetsily, mam citlive bradavky a se strany me pobolivaji, jinak me obcas stouchne v podbrisku a to je vse
zatim zadne nevolnosti nemam, jen mam strasnou chut na slane
odkudpak jsi?
@Alickaaa Jsem z Prahy a ty? Já ty prsa mám jen drobně a bradavky, kord když zmáčknu, ale nic výraznýho právě, tak jsem si myslela, že PMS. A chutě taky nějak ti nemám ![]()
@pettta ja za humny
Hradec Kralove
prave jedeme na domaci pistaciovou zmrzlinku
![]()