Galvanická žehlička Nu Skin

437
6.12.14 15:54

galvanicka zehlicka Nu Skin

Ahoj, mate nekdo zkusenost s touto zehlickou? Slysim a ctu od holek samou chvalu, ale zaroven se na netu doctu i velke hanění tehle firmy, tak nevim, co si myslet. Opravdu pomáhá na vrasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
6.12.14 17:06

Od Nu skinu je zehlicka absolutne predrazena a bez tech jejich specialnich-tez predrazenych kremu je nepouzitelna…zkusila bych jinou zehlu za tretinovou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.15 10:38

Prosím o radu. Neví někdo kde seženu přípravky epocha.. myslim, ze jde o dezinfekci.. ke galv. žehličce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.16 07:59

Galvanicka zehlicka Nu skin II

Tuto zehlicku jsem koupil pro pritekyni, ale nejak jsem ji nedonutil ji pouzivat. Rad bych ji nabidl nekomu, kdo by ji vyuzil. Jinak byla pouzita celkem trikrat:o)
Mam i k ni i 1,5 baleni gelu:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.7.16 08:45
@Valmonte píše:
Tuto zehlicku jsem koupil pro pritekyni, ale nejak jsem ji nedonutil ji pouzivat. Rad bych ji nabidl nekomu, kdo by ji vyuzil. Jinak byla pouzita celkem trikrat:o)
Mam i k ni i 1,5 baleni gelu:o)

Za kolik? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.16 09:14

@Frída34 idealni by bylo 4000,– i s tim gelem…jen krabicka toho zazraku stoji 1300,–:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.7.16 10:44

Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.16 10:57

Jsem z Brna, ale v tydnu pracuji v Prostejove. Jinak o vikendech jezdime docela casto po cele CZ. Odkud jste Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.16 13:50

Dobrý den, měla bych zájem o koupi. O víkendech se mohu v Brně zastavit. Nebo, pokud Vám by se to hodilo v Praze? Je možné sdělit, kde jste ji koupil? Děkuji Dana

• Citovat
  • Upravit
497
25.7.16 22:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych zájem o koupi. O víkendech se mohu v Brně zastavit. Nebo, pokud Vám by se to hodilo v Praze? Je možné sdělit, kde jste ji koupil? Děkuji Dana

Dobrý den, pán je na dovolené a až přiletí v Praze mi ji bude předávat, jsme již domluveni na koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 16:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, měla bych zájem o koupi. O víkendech se mohu v Brně zastavit. Nebo, pokud Vám by se to hodilo v Praze? Je možné sdělit, kde jste ji koupil? Děkuji Dana

Dobrý den, pokud budete mít stále zájem o galvanickou žehličku, ozvěte se mi na ************@gmail.com. Nechám Vám ji za skvělou cenu. T. edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.18 09:18

Ahoj tak já si minulý rok na vánoce pořídila galvanik od nuskinu na obličej první týden žádna obrovská změna nebyla po použití přístroje byla pleť svěží ale vrásky zatím ne ale po pravidelném používání druhý týden při používání dvakrát týdne užasnéééééééé výsledky takže já jen doporučuli :) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: v létě jsem si od nich pořídila galvanik na tělo a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat takže za mě úžasný produkt :) doporučila bych všam ale hlavně kupujte od prodejce který je schopen vám tohle všechno vysvětlit pokud se nepoužívá správně nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.5.19 17:09

Já jsem si tu galvanickou žehličku od Nuskin také pořídila, ale prostě na to nejsem se přinutit každých pár dní to používat. Takže klidně přenechám za půlku ceny, možná mám ještě někde zbytek gelíků, ty přidám k tomu, pokud najdu. Ideálně Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.19 06:25

Dobrý den, mela bych o zehlicku zajem, zitra jedu do Prahy, za jakou cenu byste ji prenechala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.5.19 12:46

@Petan máte ještě žehličku? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie