Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky holky. Jaké máte zkušenosti s dámskými holítky cien z lidlu? Díky za zkušenosti
Za mne take nic moc. Zacala jsem pouzivat z DM jeich znacku balea a zatim super
Já už byh je nekoupila, použila jsem a měla vyrážku, šly do koše
Ahoj, mam pouzivam, jsem spokojena, ale holim s nimi jen podpazdi…
@tumpach hrozné, nikdy víc -válí se mi to akorát doma.. kupuju, ale ty pánské, dámské jsou totiž nanic.
@Jančakecalka ptám se protožeč to jetaky hrůza a 140 Kč v pr.. ![]()
No to jste mě nepotěšily, já je nedávno koupila a ještě nevyzkoušela…tak jestli je mám vůbec vybalovat ![]()
@Etcetera78 vybal, jestli budeš spokojená, budeš jedna z mála ![]()
@martina.se to myslíte holky všichniu doufám z těmi 20 náhr. hlavicemi e jo?? No za mě špatné, ale co s tím, strašný prachy mi to stálo, to radši si znovukoupím náhr. žilety na Venus a budu spokojena i když hříšné prachy ale stokrát lepší
@martina.se pánské cien jsou fajn ale totok to je na vyhazov, prostě, akorát je mi to líto vyhodit
, nevíe, jaké to může být asi upotřebení, asi ne, co holky, ach jo jdem zklamaná skutečně ![]()
@martina.se píše:
@tumpach hrozné, nikdy víc -válí se mi to akorát doma.. kupuju, ale ty pánské, dámské jsou totiž nanic.
Taky kupuju pánské, jsou mnohem odolnější, víc vydrží ![]()
@tumpach píše:
@martina.se pánské cien jsou fajn ale totok to je na vyhazov, prostě, akorát je mi to líto vyhodit, nevíe, jaké to může být asi upotřebení, asi ne, co holky, ach jo jdem zklamaná skutečně
já je fakt mám doma, vzala jsem jediný břit, odložila, na zkoušku koupila pánské, ty jsou v pohodě, ty používám ![]()
@martina.se no já sem se s tím ted oholikla po druhé, vzala nový a ten byl ostřejší, takže to jakž takž šlo, ale znovu už ne ![]()