Galvanická žehlička s ultrazvukem

5533
10.11.10 15:04

Galvanická žehlička s ultrazvukem

Ahojky,
potřebovala bych vaše rady, typy a poznatky. Sestra si koupila galvanickou žehličku s ultrazvukem za necelé 3 tisíce korun. A mně by zajímalo, jestli taková věcička opravdu funguje na vrásky, pleť, strie,…
Je to jen reklamní tah nebo má taková žehlička opravdu něco do sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6444
10.11.10 16:01

Osobní zkušenost nemám, ale tady určitě něco najdeš:
 http://www.omlazeni.cz/…-1906-0.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.11.10 09:25

Zuzko děkuji za odkaz. Na tuto diskuzi jsem už narazila, ale je přes dva roky stará, tak jsem doufala, že najdu třeba nějaké aktuálnější informace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.11.10 19:52

Jsem docela zvědavá, jestli to opravdu funguje. Pokud budeš mít čas, tak napiš. Máte k tomu i nějaké gely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.11.10 21:22

Zuzko,
tak jsem dneska sestru viděla a řekla bych, že má znatelně hezčí pleť. Má ji takovou rozjasněnou a čistější. Má ji týden, prý používá každý den 10 minut. Takže účinek asi nějaký bude. Ale zatím zkouší jen na ten obličej.
Má k tomu jakýsi vodící gel od Ryoru, a potom se může používat jakákoliv kosmetika, dle typu pleti. Jen tedy musí být na vodní bázi
Docela by mě zajímalo, jestli to funguje i na strie. Ale ségra ještě žádné nemá. Mě zůstaly na prsou po kojení. Sice žádná hrůza, ale stejně mě štvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aniška
5.1.12 21:15

prosba o informace

Paní Tterko, chceme si pořídit gal.žehličku a zajímají nás alternativní gely pro tento přístroj.Můžu poprosit o info o jaký gel Ryoru se jedná. Orig. gely jsou totiž dvoufázové, čistící a vyživovací, tak nevíme, jak to nahradit a čím. Děkuji za odpověď. Aniška.

• Citovat
  • Upravit
marika.zemla
22.1.12 00:28

?? prosba??

paní Terko, kde to sestra koupila??? Všude jí mají příšerně drahou.. Díky Marika… prosím info na mail ***@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
helcahelik
25.8.13 12:38

dotaz

Dobrý den může mi někdo vysvětlit rozdíl mezi galvanickou žehličkou a ultrazvukem?
Když to čtu, tak mě se zdá, že to je úplně stejný! Chtěla bych si to pořídit, ale stále nevím co je lepší? Pak by mne zajímalo porovnání biostimulační laser, galvanická žehlička a ultrazvuková špachtle, od nejlepšího. děkuji za odpovědˇ

• Citovat
  • Upravit
275
8.3.14 06:41

@tterka, funguje, kdyz mas k zehlicce prislusny specialni gel na telo, ktery do kuze galvanik zapravi, t. z. ne pletovy, ultrazvukovy pod. Na prsa bych to ale neaplikovala vubec. Na strie na bocich, stehnach a brise urcite ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.3.14 07:01

Helcahelik,

obe se casto kombinuji s vodivymi gely na zvyseni ucinku pri osetrovani.

Ultrazvukova technologie pouziva vysokofrekvencni zvukove vibrace na stimulaci kozni tkane za ucelem zlepseni jeji textury a zredukovani pigmentace pocas doby, kdy dochazi k obnove bunek. Vyuziva se v podstate k hloubkovejsi masazi oblicejovych svalu.

Galvanik vyuziva mirnych elektrickych proudu, ktere stimuluji metabolismus v koznich bunkach. Funguje na bazi polarizace (+ a -, pro lepsi predstavivost je to obdobne jako u magnetu, i kdyz tady jde o galvanicky proud) a kdyz se skombinuje s gely, ktere jsou taky polarizovany, dosahne se hloubkoveho vycisteni pleti, mensich poru, zmenseni vrasek, rozjasneni a zpeveneni.

Galvanik s gely poskytne pleti prirozeny facelift.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.14 15:43

Pegalle… Ahoj. Prosila bych o radu. Bohužel mám problematickou pleť, kterou mi hyzdí nejen akné ale i jizvy po něm. Uvažuji o koupi galvanické žehličky nebo galvanické žehličky s ultrazvukem… Netuším co je lepší a co by mé pleti alespoň trochu pomohlo. Máš tu věcné komentáře a očividně víš o problematice víc. Poradila bys mi prosím, co bych si podle Tebe měla koupit? Nejprve jsem uvažovala koupit ultrazvuk s fotonovými světly a k tomu vodivý gel od značky RYOR, ale moje kosmetička říkala, že by mi spíš doporučila žehličku. Teď koukám na net a přijde mi, že už je vše v jednom přístroji (galvanika, ultrazvuk, fotonová světla). Našla jsem si třeba tento…http://www.dixo.cz/galvanicka-zehlicka-biowave/ Ale poté jsem četla, že ani tak nezáleží úplně na přístroji jak na kvalitě gelu. Myslela jsem, že stačí pouze obyčejný vodivý gel (třeba ten od RYORu) a člověk má „vystaráno“. Prosím o radu. Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.10.14 12:36

@LaLiQuee

napsala jsem ti do soukrome posty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
29.10.14 02:18

U omlazovacich procedur se da vzdy vybrat ze dvou moznosti: chirurgicky - kuzi rezat, stipat, natahovat, odstrihnout a sesit a nebo setrne - kosmetikou. Ovsem, ta kosmetika, aby dosahla zelaneho ucinku, musi byt hodne kvalitna. Lifting hornich ocnich vicek - da se i nechirugicky, bez skalpelu. U galvanizace jsou vyber gelu a zehlicky dulezite. Hodne dulezite. A taky to chce pravidelne osetrovat nejaky cas, aby se vysledky dostavili. Minimalne 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.25 12:27

@pegalle je mozne pro wellspa io použít i vodici gel od Ryoru? Nebo jiny levnejsi a ne předražené gely od nu skin? Neco co prostě bude fungovat děkuju 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.2.25 06:03

@Dorieta je treba se poradit s tim, kdo vam prodal io Wellspa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová