Gastronomie - studoval někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gastronomie - studoval někdo?
Ahooj, chci se zeptat, je zde někdo, kdo studoval Gastronomii?
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dcera studovala obor cukrář. Syn se zatím na gastronomii v budoucnu chystá (zatím je v 6. třídě), rád by šel na obor číšník - barman. Ale změnit se to ještě několikrát může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babynka píše:
@Marina8 JoJo, copak tě zajímá?
Můžu se zeptat v jakém městě jsi studovala?
A dálkové nebo denní studium?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marina8 moje sestra studuje gastronomii v Praze na soukromé SŠ…
Proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn taky studuje v Praze gastronomii denní studium na soukromé SŠ. Co potřebuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem učnák na denním studiu,2 roky normálně,1rok s individualním plánem, maturitu jsem si chtěla dokončit dálkově. Bohuužel to nedopadlo, ale mužu ti říct jak to chodí. Co by tě zajímalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že se ptáš na vysokou školu? Obor Gastronomie, hotelnictví a turismus je např. na Slezské univerzitě
(není soukromá)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veruška22 píše:
Dělala jsem učnák na denním studiu,2 roky normálně,1rok s individualním plánem, maturitu jsem si chtěla dokončit dálkově. Bohuužel to nedopadlo, ale mužu ti říct jak to chodí. Co by tě zajímalo?
Ted mi jde spíše o Střední školu, můžeš mi prosím říct, co se tam normálně učí a tak?
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marina8 píše:
Ted mi jde spíše o Střední školu, můžeš mi prosím říct, co se tam normálně učí a tak?Děkuju
učí se tam hlavně technologie, to jsou postupy při přípravě pokrmů, pak potraviny to je o tom znát všechny potraviny a všechno o nich, a stolničení to je obsluha ve všech kategoriich.Jo a zařízení provozpven to je asi jasný o čem je.pak ta klasika, čj, aj, matematika, tv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit