Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Donrý den, jaký připravek je nejlepši na vyčištění gauče? Bohužel máme blbý material, na gauči spíme a od potu se tvoří fleky, zkoušela jsem vyčistit vanishem ale po tom už není gauč jemný, po obyčenejné vodě se také vytvoři flek, jsem už z toho zoufalá, děkuji za rady
@denisa7777koplivova píše:
Donrý den, jaký připravek je nejlepši na vyčištění gauče? Bohužel máme blbý material, na gauči spíme a od potu se tvoří fleky, zkoušela jsem vyčistit vanishem ale po tom už není gauč jemný, po obyčenejné vodě se také vytvoři flek, jsem už z toho zoufalá, děkuji za rady
Doporucuju profi vycisteni od firmy. Neni to drahe a vycisteni je efektivni, sedacka jako nova.
Jestli to nechces profi, tak bych půjčila tepovač. Ale hlavně pak teda prevenci, dávat si pod sebe na noc nějakou další vrstvu, aby se to nepropotilo ![]()
Já měla minulý víkend půjčeny karcher čistič…parádní. vyčistili jsme auta dvě, sedačku, koberec.. půjčovné za víkend 600Kč, a láhvička čisticího prostředku asi 29kč. A vyčistila jsem si s tím sama. A fakt to šlo poznat.
Půjč si čistící stroj Karcher. Tím gauč krásně vyčistíš. A na spaní bych tam dávala vyrovnávací matrací, aby se už skvrny nedělaly.
Můj muž jel do prodejny, kde si půjčil profi tepovač. Když bylo třeba vyčistit sedačku. Vytáhlo to všechnu špínu. Dá se to kolem 500,– na den půjčit. Jen chtějí 5000,– zálohu za půjčení.