Gauč vyčištění

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.6.22 10:52

Gauč vyčištění

Donrý den, jaký připravek je nejlepši na vyčištění gauče? Bohužel máme blbý material, na gauči spíme a od potu se tvoří fleky, zkoušela jsem vyčistit vanishem ale po tom už není gauč jemný, po obyčenejné vodě se také vytvoři flek, jsem už z toho zoufalá, děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21892
29.6.22 11:01
@denisa7777koplivova píše:
Donrý den, jaký připravek je nejlepši na vyčištění gauče? Bohužel máme blbý material, na gauči spíme a od potu se tvoří fleky, zkoušela jsem vyčistit vanishem ale po tom už není gauč jemný, po obyčenejné vodě se také vytvoři flek, jsem už z toho zoufalá, děkuji za rady

Doporucuju profi vycisteni od firmy. Neni to drahe a vycisteni je efektivni, sedacka jako nova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
29.6.22 11:05

Jestli to nechces profi, tak bych půjčila tepovač. Ale hlavně pak teda prevenci, dávat si pod sebe na noc nějakou další vrstvu, aby se to nepropotilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
29.6.22 11:06

Vodní vysavač, ten umeje všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
29.6.22 11:22

Já měla minulý víkend půjčeny karcher čistič…parádní. vyčistili jsme auta dvě, sedačku, koberec.. půjčovné za víkend 600Kč, a láhvička čisticího prostředku asi 29kč. A vyčistila jsem si s tím sama. A fakt to šlo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
29.6.22 11:52

Si pořiďte pěnovou podložku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21484
29.6.22 12:47

Půjč si čistící stroj Karcher. Tím gauč krásně vyčistíš. A na spaní bych tam dávala vyrovnávací matrací, aby se už skvrny nedělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.6.22 20:53

Můj muž jel do prodejny, kde si půjčil profi tepovač. Když bylo třeba vyčistit sedačku. Vytáhlo to všechnu špínu. Dá se to kolem 500,– na den půjčit. Jen chtějí 5000,– zálohu za půjčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný