Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obě jsou lepší než česká pošta
myslím že obě by to měli stihnout u nás jezdí kluci i o víkendu ![]()
Tak tady funguje v pohodě i Česká pošta, v sobotu jsem objednala, včera pošťák dovezl balík do ruky. Je to o lidech, dopravní společnost je jedno…
Vzala bych ppl, geis u nás nestíhá a kdyby něco tak ppl ti to může nechat někde poblíž na parcel shopu.
@Anonymní píše:
Která služba je podle Vás kvalitnější a kdo myslíte, že garantuje větší spolehlivost doručení dárku, který objednám dnes do Vánoc?
Tak zalezi taky na eshopu, kdy to vubec tomu dopravci preda. Ale jinak je to uplne jedno. Jelikoz vubec nevite kudma to pujde a kolik toho na te ceste je atd.
@Monchichik no vidíš, já vím o 4 parcel shopech od ppl v dosahu pár minut, ale geis jsem si nevšimla ![]()
Ppl, geis hruza vzdy… neprijedou dle aviza, nedaji vedet…2 x ztratili zasilku…
Ja uz beru jenom pres Zasilkovnu a od overenych eshopu, nebo od Mall do tech jejich boxu. Geis jsem si driv nechala posilat na Geispointy, nemam nervy cekat na auto cely den. A pres Ceskou postu uz beru jenom balik na postu do balikovny, vydej pres kod je rychly. Ale to jsem delala v listopadu, ted tyden pred bych si to asi netroufla.
U nás ppl nestíhá, za mě Geis nebo pošta, ta je tu bezkonkurenční - vždy vše rychle a v pohodě.
@Anonymní píše:
Která služba je podle Vás kvalitnější a kdo myslíte, že garantuje větší spolehlivost doručení dárku, který objednám dnes do Vánoc?
Je to jedno, záleží na tech konkretnich ridicich. Jednu dobu jsem ppl neobjednavala, protoze k nam jezdil takovy jeliman, ze me vzdy akorat zarucene nastval. Pak zacal jezdit jinej a super.
@Anonymní píše:
Radši PPL, máme u nás sklad. Kdybych nebyla doma, dají zásilku do něj. Ale nejsem tak s prominutím hloupá, abych až dnes něco objednávala.