Gel lak doma?

Anonymní
27.11.22 12:02

Gel lak doma?

Cau holky. Roky jsem si kousala nehty, a ted dorustaji. Jsou slabe a premyslim právě nad gel lakem doma. Ze bych si koupila gel lak + zapekaci troubu. Zpevni to ten nehet? Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
27.11.22 12:07

Nehet to určitě zpevní, ale i gel lak se musí tvarovat a odpilovávat. respektive doplňovat jako normální gel, ne? To je hlavní důvod, proč na to lidé chodí k profesionálům. Neuměla bych to správně udělat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 12:08
@MrsNorris píše:
Nehet to určitě zpevní, ale i gel lak se musí tvarovat a odpilovávat. respektive doplňovat jako normální gel, ne? To je hlavní důvod, proč na to lidé chodí k profesionálům. Neuměla bych to správně udělat doma.

Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece :think:

• Citovat
  • Upravit
4928
27.11.22 12:11
@Anonymní píše:
Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece :think:

No natře se to jako normální lak, ale jak to chceš sundávat? Jako ještě je alternativa to strhnout nebo namočit nehty do acetonu, ale to asi jejich kvalitě úplně nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
27.11.22 12:13
@Anonymní píše:
Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece :think:

No, vlastně jo :lol: ale vždycky to pak při doplnění musíš spilovat, při čemž si klidně můžeš ublížit, nebo spíš poškodit nehet, a pak jedeš od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.11.22 12:16
@MrsNorris píše:
No natře se to jako normální lak, ale jak to chceš sundávat? Jako ještě je alternativa to strhnout nebo namočit nehty do acetonu, ale to asi jejich kvalitě úplně nepřidá.

A čichat u toho toluen :mrgreen: no já nevím že dneska na sebe musí patlat kvůli " kráse" takové sra. čky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
27.11.22 12:28

Ahoj, gellak už se nenatírá jako lak. Dělalo se to tak dřív, teď už se s ním modeluje aby byl pevnější a vydrží i klidně 4 týdny. Takhle vypadá čerstvě vymodelovaný gellak před barvou. Doporučuju si o tom prvně něco zjistit a potom případně začít zkoušet, nejlepší je projít si aspoň individuálním školením na dané téma. Odstraňování acetonem nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.11.22 12:57

Dcera používá domácí verzi úpravy nehtů. Má nějaké laky a lampu na zapékání. Ale jaké laky má, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.11.22 17:51

Zpevní, ale nevydrží to tak dlouho, jako ze salonu (tedy mně :D). Navíc je třeba určitá šikovnost. Já mám Nani nails a jsem celkem spokojená. Hlavní problém u klasického laku na nehty pro mě byl čekat, až to zaschne. Tohle je zapečené za 2 minuty max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
27.11.22 19:12
@MrsNorris píše:
Nehet to určitě zpevní, ale i gel lak se musí tvarovat a odpilovávat. respektive doplňovat jako normální gel, ne? To je hlavní důvod, proč na to lidé chodí k profesionálům. Neuměla bych to správně udělat doma.

Pokud vím, tak se to nedoplňuje, prostě sundáš acetonem a nalakuješ znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
27.11.22 19:16

@lleennttiillkkaa gellak se normálně doplňuje, mám 90% klientek na gellaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí