Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nehet to určitě zpevní, ale i gel lak se musí tvarovat a odpilovávat. respektive doplňovat jako normální gel, ne? To je hlavní důvod, proč na to lidé chodí k profesionálům. Neuměla bych to správně udělat doma.
@MrsNorris píše:
Nehet to určitě zpevní, ale i gel lak se musí tvarovat a odpilovávat. respektive doplňovat jako normální gel, ne? To je hlavní důvod, proč na to lidé chodí k profesionálům. Neuměla bych to správně udělat doma.
Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece ![]()
@Anonymní píše:
Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece
No natře se to jako normální lak, ale jak to chceš sundávat? Jako ještě je alternativa to strhnout nebo namočit nehty do acetonu, ale to asi jejich kvalitě úplně nepřidá.
@Anonymní píše:
Aha, ja myslela ze se natre jako klasicky lak, a zapece
No, vlastně jo
ale vždycky to pak při doplnění musíš spilovat, při čemž si klidně můžeš ublížit, nebo spíš poškodit nehet, a pak jedeš od začátku.
@MrsNorris píše:
No natře se to jako normální lak, ale jak to chceš sundávat? Jako ještě je alternativa to strhnout nebo namočit nehty do acetonu, ale to asi jejich kvalitě úplně nepřidá.
A čichat u toho toluen
no já nevím že dneska na sebe musí patlat kvůli " kráse" takové sra. čky ![]()
Ahoj, gellak už se nenatírá jako lak. Dělalo se to tak dřív, teď už se s ním modeluje aby byl pevnější a vydrží i klidně 4 týdny. Takhle vypadá čerstvě vymodelovaný gellak před barvou. Doporučuju si o tom prvně něco zjistit a potom případně začít zkoušet, nejlepší je projít si aspoň individuálním školením na dané téma. Odstraňování acetonem nedoporučuju.
Dcera používá domácí verzi úpravy nehtů. Má nějaké laky a lampu na zapékání. Ale jaké laky má, to netuším.
Zpevní, ale nevydrží to tak dlouho, jako ze salonu (tedy mně
). Navíc je třeba určitá šikovnost. Já mám Nani nails a jsem celkem spokojená. Hlavní problém u klasického laku na nehty pro mě byl čekat, až to zaschne. Tohle je zapečené za 2 minuty max.
@MrsNorris píše:
Pokud vím, tak se to nedoplňuje, prostě sundáš acetonem a nalakuješ znova.
@lleennttiillkkaa gellak se normálně doplňuje, mám 90% klientek na gellaku.
Cau holky. Roky jsem si kousala nehty, a ted dorustaji. Jsou slabe a premyslim právě nad gel lakem doma. Ze bych si koupila gel lak + zapekaci troubu. Zpevni to ten nehet? Dekuji