Gelová svíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
836
21.2.13 20:43

gelova svicka

Tak mi prave doma explodovala gelova svicka, tak holky bacha. Kdybych ji nemela v koupelne na umyvadle, tak nevim. Kazdopadne koupelnu muzu vymalovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
21.2.13 20:45

Mě se to jednou stalo s tou, jak jsou v ní ty kávová zrna. Jak to teplo došlo k tomu, tak rupla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.2.13 20:48

Me chytl cely povrch a nez jsem stihla zareagovat, tak rana jak z gela, sklo se rozletlo do vsech stran, gel vsude… Muzu rict, ze gelovou svicku uz si nikdy nekoupim. Mela jsem tu jeste jednu a ta uz je v kosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.2.13 21:22

Hustý 8o 8o 8o Tak to nafoť a reklamuj. Co to bylo za výrobce? Nějaká náhrada škody by se hodila, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.2.13 21:29

Uz ani nevim, kde jsem ji kupovala. Nejde mi o nahradu skody, spis o takove varovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.2.13 22:06

Já už jsem na jedné svíčce četla, že se nesmí nechat dohořet až k tomu na dně, že je riziko požáru. Ale kdo studuje obal od svíčky, každý to vybalí, nechá na parádu, pak zapálí. Já je taky vyházela :nevim:

A bacha na ty malé čajové, ty se zas dokážou tak rozpálit, že se propálí tlustým plastem např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.2.13 22:08

Ježiš nestraš, pálím svíčky ve velkém 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.2.13 22:25

Děcka vyráběli svíčky ve škole, dávali do ní skořici a sousedce to na stole chytlo, naštěstí si všimla včas. Takže bacha i na ty s ozdobičkama :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
21.2.13 22:27

Mě ohen kromě v krbovejch kamnech do baráku nesmí.
Svíčky patří na hřbitov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.2.13 12:10

O tech malych cajovych to vim, ty pokladam pouze na nehorlavy povrch.
A jinak v te gelove svicce na dne byly nejake musle (nehorlave), ale v dobe kdy mi vybouchla pred ocima, tak zdaleka nebyla tak vyhorela, aby za to ta dekorace dole mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný