Gelové nehtíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3134
27.12.13 07:57

gelové nehtíky

Ahojky maminky, prosím o radu, chci začít děla tgelové nehty ( sama sobě a rodince), víc nechcu :o) - není čas. Jakou sadu na gel. nehty mám pořídit??? a tak abych nemusela nic dokupovat??? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
27.12.13 08:10

A umis to vubes? Aby to nebyla katastrofa ;) jinak je tu skupina gelove nehtiky… Zkus se pridat tam. Treba ti tam poradi. :think:

• Citovat
  • Upravit
3134
27.12.13 08:20

@Nejhodnější
myslím že pokus omyl je asi nejlepší na učení, jsem docela dost zručná tak myslím že v tom problém nebude,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.12.13 08:35

@Jája.U To se naučíš toho se neboj!!! Já se to taky naučila sama a teď dělám takové nehty co vydrží dlouho a né jak když jsem šla na nehty, dala 1000-1500Kč za nehty a za 14 dnů nebylo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.12.13 08:47

@Alises
ahoj no právě, já byla jednou u vietví a dva dny jsem se nemohla dotknout nehtu jak mě bolely, a pak tekla ji i krev, a když odrůstali byl to hnus, okoralé a hnusné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.12.13 08:52

@Jája.U Au. To já nikdy takovej problém naštěstí neměla, ale už mě nebavilo jim cpát takové peníze když to stejně nevydrželo a to jsem navštívila x studii. Koupila jsem si na rajnehtu věci a začla si je dělat sama. Jsem spokojená. Sice nákup všech věci není levnej, ale co už. Mě se to určitě vyplatí. Dělám si je už několikátým rokem a neměnila bych. Teď teda jsem si koupila i gel laky. No ja jenom aby ses nebála, že bys to nezvládla. Zvládneš. První sice nebudou jak od profesionála ale pak se budeš zlepšovat až to bude super. Myslím, že ten kdo je jen trošku šikovnej, tak se to naučí a nepotřebuje ani žádnej kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.12.13 08:56

@Alises
a jaký věci používáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.12.13 09:01

Ahoj, já si koupila taky sadu na gelové nehty na rajnehtu. Jen zápasím s tím, že mi drží max. týden a pak odpadnou tak nevim kde je chyba :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.12.13 09:02

@baaruunkaa Fakt? Mě drží min. měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.12.13 09:22

@Alises Já už zkoušela koupit i jiné gely a to vydržely asi dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.12.13 09:24

@baaruunkaa není chyba někde v postupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.12.13 09:30

Nevim jestli je chyba v postupu-dělala jsem dle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.12.13 09:32

¨nevím neumím to, aleprý je důležitá řádná příprava nehtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.12.13 09:37

Já nehty odlakuju, přejedu pilníkem-opráším, natřu primer a dávám gel. Te´d mám i gel na mastné nehty a potící se ruce a to mi vydrží ty dva týdny. Jinak dělám ne přírodní nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.12.13 10:03

Ahoj, zkus radši shelac, je to přirozenější a hezčí než gelovky, vypadá to jako lak, jen se to tvrdí v lampě. Mě se gelovky hnusí tím, jak je na první pohled vidět, že je to umělotina. A to je jedno, jestli jsou od větví nebo ze salonu za 1500,–. Shelac se lakuje štětečkem a v podstatě není co zkazit. Na rukou mi vydrží 3-4 týdny a to pracuju i na zahradě a v domácnosti naprosto normálně. Na nohy si dávám gellack. Stejný princip. Shelac se dá odlakovat, gellac se piluje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat