Gelové polštářky do lodiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16077
29.4.11 11:10

Gelové polštářky do lodiček

Ahoj, potřebuju poradit. V sobotu jdu kamarádce na svatbu, koupila jsem si nové lodičky s otevřenou špičkou( tak na palec a ukazováček) jenže když si vezmu silonky, tak se mi boty trochu vyzouvají a jak je vysoký podpatek, tak mi sklouzává noha dolu a rve se to do té otvřené špičky.. neexistují nějaké gelové polštářky, co mi budou držet tu nou, tam kde má být? pokud ano co to je a kde to koupím.. děkuji za tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
29.4.11 11:31

koupila jsem to normalne v drogerii, bud DM nebo Rossman
http://www.scholl.cz/…ochrana-paty
mam to taky presne do lodicek s otevrenou spickou a perfektne to sedi :palec:

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
29.4.11 11:35

i kdyz ted mi dochazi, ze potrebujes spis neco pod klenbu nebo tam nekam
 http://www.zdravotnicke-potreby.cz/…lstarek.html

• Citovat
  • Upravit
16077
29.4.11 12:24

jj, to druhé jsem si přesně našla, v těch zdrav. potřebách.. snad to budou mít v lékárně, bude mi to kupovat manžel, tak jsem zvědavá co doveze:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.4.11 13:18

ahoj, co do bot už víš, já bych jen chtěla dodat, že jsem to nosila i do uzavřených lodiček aby mě tolik nebolely plosky u nohou, když mají lodičky tenkou podrážku :) a je to příjemná záležitost 8-) užij si svatbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.4.11 13:21

zaju: já doufám, že ty polštářky budou mobilní:-D nejsem na podpadky moc zvyklá, takže když je mám 3× za rok na ples, tak mě pak bolí nohy, uvidíme, jak to přežiju zítra, když v nich budu od rána :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.4.11 13:42

jj, dá se to normálně přendávat z boty do boty :) když se to moc „ochlupatí“ tak se to dá omýt ve vodě a zas to „lepí“ a drží v botě :) já potpatky taky právě nenosím a tohle mi přišlo hodně dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
29.4.11 13:52

zrovna dnes jsem na to koukala v DM,je to tam,na patu i na plosku pod prsty…jakekoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.4.12 14:43

AHoj
mam dotaz, existuje i neco na paty? mam nove vysoke lodicky a drou me paty, mela jsem je chvili doma a uz rozedrena noha :(
Jo a jak zamezit odreni nohy na kloubu palce-tam kde konci bota :) nebo zacina? proste smerem k nartu, je tam ta bota ostra a nevim co s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.4.12 14:57

Na paty něco existuje. Viděla jsem to třeba na takovém tom stojanu věcí a kosmetiky kolem nohou v Kauflandu. Je to takový gelový polštářek, který nalepíš do boty místo toho, aby sis oblepila paty. Ale zkušenost s tím bohuřžel nemám. Na ten předek nevím, ale zkus se zeptat někde v lékárně, kde prodávají věci od Schollu, tam určitě budou mít kde co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.4.12 15:01

Na ty paty jsem to včera viděla v Baťovi.
Lepí se to do boty,akorát to ubere místo v botě,takže se obávám,že když jsou ti boty akorát tak aby pak netlačili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
24.4.12 15:06

ahoj, existuje strašná spousta tady těch malých polštářků na různé části nohy od Scholl - mají v drogériích a v hypermarketech (viděla jsem naposledy v Albertovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.4.12 10:24

jízvíková, to na paty mám vyzkoušeno, ale opravdu to nejde dát do bot, které Ti jsou úplně na přesně .. jak tu někdo psal, trochu je to zmenší :( ale jinak to funguje :)

s tím předkem nevím, zkusila bych nějakého obuvníka, zda by Ti to nemohl nějak „změkčit“ protože jinak si budeš dosmrti oblepovat palec (nebo to místo) náplastí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana.dre
26.7.12 15:11

Pokud někoho tlačí např. malíčky nebo palce, tak mě doporučily u bati od scholl takové pidi polštářky a dají se nalepit do kterékoliv části. mám problém s puchýři na malíčcích v jedné botě a prý je to na to ideální a super. Polštářků je tam 6 (takže pro mě do 3 bot :) ) a stálo mě to 139 Kč. Tak budu doufat, že to za to stojí, ale u žádné jiné značky jsem tohle neobjevila…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková