Plátěné boty pro dvouletou dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
14.4.11 14:51

Plátěné boty pro dvouletou dceru

Chtěla bych se zeptat kdo máte zkušenosti s plátěnými botami pro malé děti jestli je to dobrá volba nebo ne. Koupili jsme malé sice nedávno Nike, ale má je chvíli a už je má pěkně jeté, tak jsem si říkala, že bych jí pořídila nějaké ty plátěnky, na ven, na písek, možná i do města, podle příležitosti. Zrovna před chvílí jsem si vyhlídla tyto http://i.mimibazar.cz/…43397154.jpg . Myslíte , že ta značka bude ok? Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
14.4.11 14:56

A co to je za značku? Z obrázku to není poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.4.11 15:00

Já mám podobné plátěnky pro syna, ale má je buď místo přezůvek, když jdeme někam ke známým na barák se studenou podlahou, nebo tak na písek a chviličku ven. Na chození delší dobu bych mu je asi nedala… nejsou nijak extra pevné, docela se mu v nich potí noha, na odrážedle mi přijde, že je schopný je skopnout…

Nevím tedy, co jsou ty tvoje vyhlídnuté za značku, ale typově je to totéž, na značce myslím až tak nesejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
14.4.11 15:09

Je to Cocodrilo, omlouvám se, nedošlo mi, že se tam značka nezobrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 15:17

Já jsem vzala podobné v Deichmannu - na písek, na odrážedlo (jeslti je teda neskopne :lol: ) a tak jakože kolem baráku. Dneska je nosí jako papuče, protože je nemůžeme najít :oops: :lol:

Myslím, že chvilka neva, ty naše jsou pěkně široké, nikde nedřou, netlačí… Když jsem se dívala fotky, tak já jsem ve 2 letech nosila na lítačku taky plátěné tenisky a to ještě beztak bůhví po kom zděděné :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
14.4.11 15:25

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
my máme tyto.....teda ty druhé jinou barvu
s tkaničkama máme na cvíčo s dětma a ty druhé budou takové „nouzovky“---na písek,do krámu a tak,na chajdu…a na odrážedle at si je klidně oddělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
14.4.11 15:27

Anguo a nenašla by si na ty z deichmanna někde odkaz?
Já bych ráda něco malýmu na písek, odrážedlo a zkrátka na blbnutí, aby nerasoval kožený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.4.11 15:38

já se vám do toho vložím,náš ortoped říkal,že je Deichman bílý vietnamec,co se kvality týče :nevim: ty s atestem Žirafa si myslím,že jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
14.4.11 15:55

Já koupila na písek tenisky na sucháče od Nextu - tuším nějaká příšerková edice, nevyznám se v tom. Měly jen okopané špičky z odrážedla, jinak jako nové. A jsou super - pogumované špičky toho hodně snesou, suché zipy drží skvěle a jsou pěkné a pohodlné.

• Citovat
  • Upravit
50725
14.4.11 16:10
lleennttiillkkaa píše:
Já bych ráda něco malýmu na písek, odrážedlo a zkrátka na blbnutí, aby nerasoval kožený.

Našla jsem jenom na německých stránkách, ale u nás je fyzicky měli:
https://www.vanharen.nl/…usschuh.prod
Líbilo se mi, že mají jeden suchý zip, že by si to třeba v létě mohl sám nazout…

Dzarunko, já od nich ani víc za 249,– neočekávám :lol: Fakt na tu chvilku to neřeším a nemůžu si dovolit koupit patery boty po tisícovce… Musím říct, že se mi rozhodně líbí víc, než třeba takové ty klasické bačkůrky, co nosí snad všecky děti, s totálně neohebnou podrážkou.

Jinak na delší chození má samo kožené Fare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.4.11 16:13
Angua píše:
lleennttiillkkaa píše:

Našla jsem jenom na německých stránkách, ale u nás je fyzicky měli:
https://www.vanharen.nl/…usschuh.prod
Líbilo se mi, že mají jeden suchý zip, že by si to třeba v létě mohl sám nazout…

Dzarunko, já od nich ani víc za 249,– neočekávám :lol: Fakt na tu chvilku to neřeším a nemůžu si dovolit koupit patery boty po tisícovce… Musím říct, že se mi rozhodně líbí víc, než třeba takové ty klasické bačkůrky, co nosí snad všecky děti, s totálně neohebnou podrážkou.

Jinak na delší chození má samo kožené Fare…

tak jasný,záleží na tom,které boty má převážně celý den,například my jsme skoro pořád na zahradě,takže prevážně budou mít děti plátěný kecky takže zrovna ty musí mít kvalitní,například boty do města mají minimálně takže zas můžu ušetřit na nich......dítě má mít kvalitní boty ty,které nosí nejvíce a u nás jsou to boty na lítačku,takže trpím,když vidím jak lítaj na zahradě v botech za balík :mrgreen: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.11 16:22

No, asi praxe ukáže, jak to bude u nás - loni ještě moc nechodil a když jo, tak chtěl většinou gumáky :lol: Třeba jsem to koupila úplně obráceně :lol: Taky jsme hodně na zahradě, ale teď chodí ve Fare, pak počítám, že bude buď bosky nebo nazuje tyhle tenisky, když půjde někam, kde to píchá a na delší cesty ty sandály (taky kvalitní) nebo když bude zima, tak zase ty kožené Fare… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
14.4.11 16:38

Hm, tak nevim jestli je koupím. My právě převážně chodíme tady u nás po vesnici, takže písek, odrážedlo a tak. A máme právě jen ty Nike a abych jí pořizovala bůhví kolik párů drahých bot :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
14.4.11 23:22

Anguo děkuju :) no něco takovýho si představuju na písek. Vzhledem k tomu, že ho máme před barákem, tak si myslím, že budou stačit, jinak na delší cesty má pevný boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.4.13 17:19

HOLKY prosím o radu, befado zklamalo, klukum nesedi velikostne, bohuzel. nosili je kazde leto, ale ted jim jsou bud male nebo velke, tak hledam nahradu, poradte prosim, cenove do 300kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková