Stačí jedny boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
6.4.11 10:50

Staci jedny boty?

Ahoj maminky,nase mala se konecne vcera rozbehla sama (16mesicu).zatim ma jen ty capacky,ty „chodici kolem nabytku“,tak me napadlo,kdyz uz teda zacala opravdu chodit,kolik bot ji mame koupit,staci jedny,nebo mame koupit dvoje?nevim,za jak dlouho z tech bot vyroste.abysme pak nekupovali kazde 3mesice nove.dekuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
6.4.11 10:54

My ted mame jedny na doma (kotnickove kozene sandalky) a jedny na ven (kotnickove kozene uzavrene). V lete jeste asi pribudou sandalky na ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.4.11 11:01

My máme jedny jarní na ven, bačkůrky na doma. Na léto pak koupíme jedny otevřené sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.4.11 11:04

Přesně tak. Jedny „čisté“ na doma, jedny na ven. Podle teplot a ročního období přibudou další. Počítejte, že určitě budete kupovat podzimní, zimní, atd. Nožky rostou hodně rychle. Je na uvážení, zda je koupit v sekáči, od známých nebo nové - to je na každém. Dokud se učí chodit, osobně bych volila nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.4.11 11:10

jako holky, jedny bačkůrky na doma, jedny zavřené jarní boty na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
6.4.11 11:11

Na ven stačí určitě jen jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 11:11

My máme jedny naven, doma chodí naboso a do kavárny a tak má ještě bačkůrky na přezutí…My fakt kupujem nový boty co dva - tři měsíce, malýmu roste docela rychle noha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
6.4.11 11:13

dekuji za odpovedi.tak mam jasno.ja bych totiz hned koupila treba dvoje stejny,na sandalky jsem jaksi zapomnela :lol:
Emilie:koupime urcite novy,bydlime v UK,tak to nebude az takova palka za novy botky.Ty uz jsem dovazela moji segre na jeji malou,jsou tu za polovicni ceny.alespon nejaka vyhoda.ja uz totiz nakoupila obcas zbytecne veci,ktery pak mala neunosila vubec,treba backurky z CR,jsou ji male,protoze jsem nevedela,ze bude chodit az v 16ti mesicich.nebo obleceni,ktery nemela nikdy na sobe. proto se ptam na boticky. :-)

• Citovat
  • Upravit
20518
6.4.11 11:21
Lenka76 píše:
dekuji za odpovedi.tak mam jasno.ja bych totiz hned koupila treba dvoje stejny,na sandalky jsem jaksi zapomnela :lol:
Emilie:koupime urcite novy,bydlime v UK,tak to nebude az takova palka za novy botky.Ty uz jsem dovazela moji segre na jeji malou,jsou tu za polovicni ceny.alespon nejaka vyhoda.ja uz totiz nakoupila obcas zbytecne veci,ktery pak mala neunosila vubec,treba backurky z CR,jsou ji male,protoze jsem nevedela,ze bude chodit az v 16ti mesicich.nebo obleceni,ktery nemela nikdy na sobe. proto se ptam na boticky. :-)

jojo. Brácha pracuje v UK, takže … nejen botičky a plíny … vozí haldy věcí, je mi z toho vždycky stydno, a brácha, to neřeš, tam je to za hubičku a tohle je ještě z výprodeje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.4.11 12:01

joooo to budes stejne kazdy tri mesice kupovat..pac nozka roste rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
6.4.11 12:07

Aby Ti vydrželi přes půl roku- v krámech Ti to nikdo nevysvětlí a je jim to jedno. Jde jim o kšeft. Tak tady je návod. Než půjdete do krámu je dobré obkreslit doma nohu. Vkrámě některé děti nehctějí. Dítě si postav na papír, obkresli nohu a vystřihni. Musí stát! V kráme si ji dej do boty a aby tam byl asi 1cm místa u letních a u zimních 1,5cm. TAk by ti měly vyydržet dlouho. Každou botu vyzkoušet. Nech si kaničky, suchý zip otevřený, posuň nohu do špičky a vzadu by jsi měla mít 1cm volného místa. Opět musí dítě stát. Poznáš to třeba i podle toho, že tam strčíš bez problémů prst. Možná se Ti bude zdát, že v nich neumí chodit, ale klidně je vem. Je to normální u malých dětí. Než si na ně zvyknou. Kdyby jsi potřebovala poradit ohledně bot, tak písni. Mam drobek zkušenosti s prodejem dětských zdravotních bot.
Přes 70% maminek neumí koupit boty a pak je kupují třeba po 2 měsících.
Tím, ale nechci urazit ostatní maminky, protože některým dětem rostou mimča oprvadu rychle. Je jich ovšem málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.11 12:24
bertík28 píše:
Aby Ti vydrželi přes půl roku- v krámech Ti to nikdo nevysvětlí a je jim to jedno. Jde jim o kšeft. Tak tady je návod. Než půjdete do krámu je dobré obkreslit doma nohu. Vkrámě některé děti nehctějí. Dítě si postav na papír, obkresli nohu a vystřihni. Musí stát! V kráme si ji dej do boty a aby tam byl asi 1cm místa u letních a u zimních 1,5cm. TAk by ti měly vyydržet dlouho. Každou botu vyzkoušet. Nech si kaničky, suchý zip otevřený, posuň nohu do špičky a vzadu by jsi měla mít 1cm volného místa. Opět musí dítě stát. Poznáš to třeba i podle toho, že tam strčíš bez problémů prst. Možná se Ti bude zdát, že v nich neumí chodit, ale klidně je vem. Je to normální u malých dětí. Než si na ně zvyknou. Kdyby jsi potřebovala poradit ohledně bot, tak písni. Mam drobek zkušenosti s prodejem dětských zdravotních bot.
Přes 70% maminek neumí koupit boty a pak je kupují třeba po 2 měsících.
Tím, ale nechci urazit ostatní maminky, protože některým dětem rostou mimča oprvadu rychle. Je jich ovšem málo.

Podobným způsobem boty kupujem, vždycky se mi malýmu za nohu prst vleze a stejně má boty za ty 2 - 3 měsíce prostě malý… První zimní mi připadaly velký až moc a stejně vydržely jen cca 3 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
6.4.11 12:27

JEŠTĚ POTŘEBUJEŠ GUMÁČKY!!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
9079
6.4.11 12:36

Tak to Ti roste teda pěkně rychle, protože opravdu vydrží dlouho. Zkus koupit ještě o kousek větší. Většinou, když si mamky koupili sandálky, tak říkali, že je ještě nosili delší dobu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
6.4.11 12:41

A můj názor je,že je nevyhnutelné do určitého věku dítěte kupovat každé 3 měsíce nové boty,jarní boty bohužel nejde využít jako podzimní,to už jsou malé,nebo tak tak.Sandály vydrží taky jednu sezónu,zimní boty totéž.To to kupuji podle uvedeného návodu Bertík28.Nejdéle a nejvíce účelově téměř celoročně by se využily botasky,jenže ty nemají pevný kotník,tak to nekupovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková