Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Chodím vičit zumbu..Vybrala jsem si botky Capezio,ale nevím,jakou velikost těchto bot si mám vybrat?
Četla jsem,že jsou menší.Takže když mám velikost stélky 245 cm,tak jakou velikost objednat?
Moc díkyza odpovědi.
![]()
u Capezia strasne zalezi na strihu, ja od nich mela dvoje boty a rozdil byl dve cisla… takze je lepsi vyzkouset, ale jestli tu moznost nemas, tak nejlip jim poslat rozmery nozky a doufat, ze se trefi… objednavas pres nejaky cesky obchod, nebo primo od nich?
Ahojda.Právě že přes český obchod.A bohužel ani nemám tu někde vyzkoušet.Jsou to ty D19?Myslím. ![]()
hod sem kdyztak link
ja mam jedny sneakry s takovou jako useknutou spickou (aby se dalo dobre stavet na spicky) a ty jsem si kupovala tak o dve cisla vetsi, nez co nosim normalne. A pak mam stepareske sneakry, ktere maji spicku normalni a tam mi to vychazi na velikost, kterou normalne nosim.. ![]()
Já je vyhrála na aukci,ale myslím,že odpovídají www.tanecniobchod.cz d19
Joooo, to je ten useknuty typ, tak ja normalne nosim 40, a tyhle mam 42,5 (US 10) ![]()
a jinak botky to jsou super, kdyz trefis tu velikost, tak urcite budes spokojena ![]()
Ty brdo.A to jsem si chtěla objednat o číslo větší.Tak teď teda nevím. ![]()
No zas je fakt, ze ja mam dost dlouhe palce,
takze potrebuju ty boty delsi, jestli mas normalni nohy, tak ti treba to cislo bude stacit
ale mozna vem tak cislo a pul navic, pri tancovani se ty nohy zahrejou a potrebujou spis vic mista ![]()
Tezko rict, ono bez moznosti vyzkouseni je to vzdycky trochu risk ![]()
Já vím.Ale nemánm jinou možnost,jelikož mám všechno daleko.A u nás ani neví,že ixistuje nějaká zumba.
Natož boty na ni.
Ale mám zase širokou nohu a vysoký nárt.Proto se radím.A potřebuju tyhle boty,jelikož mi z normálních botasek bolí nohy.A mám odpravená kolena.Takže ty kvalitní boty opravdu potřebuji. ![]()
Ještě mám,prosím,jeden dotaz.Jak moc jsou ty boty pevné?
Povolí při cvičení?
Moc díky za odpověď. ![]()
ty sneakery, co mam ja (a podle toho obrazku ty tvoje jsou to same, jenom jine barevne provedeni), maji dost pevnou spicku a patu a mezi tim jsou mekke - takze muzes propnout nohu jako baletka, coz treba v normalnich aerobikovych botach nejde.
Pokud myslis pevne ve smyslu jak v nich drzi noha, tak drzi dobre, samozrejme pro nejake lepsi zpevneni nohy by byly potreba kotnickove… ale myslim, ze jsou dobre odpruzene, ja jsem mivala problemy s kolenem a v tehle botkach jsem pri tancovani mohla delat vsechny skoky v pohode a koleno to ustalo ![]()
Tak to je fjn.Moc díky.Mě by jen zajímalo,jestli jako povolí ve smyslu,když jsou natěsno,jestli"změknou" podle nohy,nebo ne.
Protože se vždycky třeba u sportovních bot říká,že povolí. ![]()
aha, no jsou latkovea maji dobry strih, takze se noze dost prizpusobi, ale zas pokud by byly vyslovene tesne, tak asi moc nepovoli, neni to kuze
(ja mam uzkou nohu a nizky nart, takze jsem spis vzdycky resila opacny problem
)