Zumba boty Capezio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
1.4.11 18:40

Zumba boty Capezio

:nevim: Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Chodím vičit zumbu..Vybrala jsem si botky Capezio,ale nevím,jakou velikost těchto bot si mám vybrat? :nevim: Četla jsem,že jsou menší.Takže když mám velikost stélky 245 cm,tak jakou velikost objednat? :nevim: Moc díkyza odpovědi. :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
1.4.11 18:45

u Capezia strasne zalezi na strihu, ja od nich mela dvoje boty a rozdil byl dve cisla… takze je lepsi vyzkouset, ale jestli tu moznost nemas, tak nejlip jim poslat rozmery nozky a doufat, ze se trefi… objednavas pres nejaky cesky obchod, nebo primo od nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.4.11 18:51

Ahojda.Právě že přes český obchod.A bohužel ani nemám tu někde vyzkoušet.Jsou to ty D19?Myslím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.4.11 19:02

hod sem kdyztak link :-) ja mam jedny sneakry s takovou jako useknutou spickou (aby se dalo dobre stavet na spicky) a ty jsem si kupovala tak o dve cisla vetsi, nez co nosim normalne. A pak mam stepareske sneakry, ktere maji spicku normalni a tam mi to vychazi na velikost, kterou normalne nosim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.4.11 19:40

Já je vyhrála na aukci,ale myslím,že odpovídají www.tanecniobchod.cz d19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.4.11 19:42

Dancesnaker DS19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.4.11 19:44

Joooo, to je ten useknuty typ, tak ja normalne nosim 40, a tyhle mam 42,5 (US 10) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.4.11 19:45

a jinak botky to jsou super, kdyz trefis tu velikost, tak urcite budes spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.4.11 19:48

Ty brdo.A to jsem si chtěla objednat o číslo větší.Tak teď teda nevím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.4.11 20:02

No zas je fakt, ze ja mam dost dlouhe palce, :roll: takze potrebuju ty boty delsi, jestli mas normalni nohy, tak ti treba to cislo bude stacit ;-) ale mozna vem tak cislo a pul navic, pri tancovani se ty nohy zahrejou a potrebujou spis vic mista :think:
Tezko rict, ono bez moznosti vyzkouseni je to vzdycky trochu risk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.4.11 20:21

Já vím.Ale nemánm jinou možnost,jelikož mám všechno daleko.A u nás ani neví,že ixistuje nějaká zumba. :-P Natož boty na ni. :lol: Ale mám zase širokou nohu a vysoký nárt.Proto se radím.A potřebuju tyhle boty,jelikož mi z normálních botasek bolí nohy.A mám odpravená kolena.Takže ty kvalitní boty opravdu potřebuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
2.4.11 20:36

Ještě mám,prosím,jeden dotaz.Jak moc jsou ty boty pevné? :-D Povolí při cvičení? :-D Moc díky za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.4.11 20:46

ty sneakery, co mam ja (a podle toho obrazku ty tvoje jsou to same, jenom jine barevne provedeni), maji dost pevnou spicku a patu a mezi tim jsou mekke - takze muzes propnout nohu jako baletka, coz treba v normalnich aerobikovych botach nejde.
Pokud myslis pevne ve smyslu jak v nich drzi noha, tak drzi dobre, samozrejme pro nejake lepsi zpevneni nohy by byly potreba kotnickove… ale myslim, ze jsou dobre odpruzene, ja jsem mivala problemy s kolenem a v tehle botkach jsem pri tancovani mohla delat vsechny skoky v pohode a koleno to ustalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
2.4.11 20:51

Tak to je fjn.Moc díky.Mě by jen zajímalo,jestli jako povolí ve smyslu,když jsou natěsno,jestli"změknou" podle nohy,nebo ne. :-D Protože se vždycky třeba u sportovních bot říká,že povolí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.4.11 21:07

aha, no jsou latkovea maji dobry strih, takze se noze dost prizpusobi, ale zas pokud by byly vyslovene tesne, tak asi moc nepovoli, neni to kuze :nevim: (ja mam uzkou nohu a nizky nart, takze jsem spis vzdycky resila opacny problem :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková