Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
zalíbily se mi boty SUPERFIT pro našeho prcka.
Nevíte, kde je možno je zakoupit v Praze?
Díky,K.
Ahoj,
treba na Budejovicky v DBK, prodejna Little Foot (maji snad i vic prodejen, tak se mrkni).
A pak jsem taky par kousku videla v Humanicu na Chodove ![]()
Ahoj Ivííííí
![]()
** Katka** Boty superfit se dají koupit i v humanicu na zličíně,ale jestli chceš celoroční tak tam momentálně nemají vůbec výběr,snad jenom jeden typ.A prodejna je ještě na vysočanský myslím že to je ta galerie Fénix ,victoriamagic,mají i www stránky.A tam mají opravdu výběr.Kupovali jsme tam zimní boty.
Nevím, jestli to tu můžu napsat, když tak admin smaže…
na stránkách detskeboty.cz je firma z našeho kraje, myslím, že nově mají i prodejnu v Praze. Superfitů mají velký výběr.
Omlouvám, se, pokud je tohle nepřípustná reklama.
ahoj, my sme kupovali zimne a chystame sa kupit jarne v malej predajni na opatove. stejne zimne stali v humanicu 1800 a v tej malej predajni 1300.
A ještě jsem si vzpomněla že je prodejna na chodově (Viktrora…) v nákupním centru a nově otevřená v holešovicích ta nevím jak se jmenuje..
V Holešovicích je tato prodejna.MAjí tam ohromný výběr kvalitních,spíš dražších bot,ale třeba i ESSI. Školený personál,co poradí.
My tam kupovali zimní boty,a max.spokojenost.
http://www.detskeboty.cz/
A pak jak holky zmiňovaly Victoria Magic - vím o prodejně v obchodním centru Fenix na Vysočanské a v nákup.centru Chodov.
Byla jsem vcera ve victoria magic a nemeli zadne zimni boty.Nevim proc,nechtela jsem se ptat.Radeji jsem si boty objednala vecer pres eshop a mam klid od schaneni.Dost me nastvali protoze jsem jela z Kladna do Prahy jen kvuli toho. ![]()
přesně, tam nic nemají, už jsem to vzdala a objednávám taky přes e-shopy…
Ahoj holky. Obnovuji diskuzi - kde koupit zimní Superfity v Praze? Nejlépe P4 a okolí (Arkády, DBK, Chodov…). Příp. i další místa po Praze.
Koukala jsem v humanicu, ale tam mají tak jedny, dvoje a konec ![]()
Díky za tipy na obchody
@Ladie ahoj, asi uz jsi našla..na Skalce v Tescu je obchod s dětskou obuvi. Včera mi dal pan 20% slevu.