Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
dneska jsem viděla na jedné fotečce miminko, které mělo krásné botičky Vans, ale na internetu jsem našla tuto značku jen pro dospělé. Ví některá z Vás, kde je objednat? Děkuju Nika
Ahoj, koukni na aukro nebo na mimibazar, nebo vyzkoušet nějaké skateshopy, měla jsem takhle na malou DC a taky se dost blbě scháněly ![]()
např
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Brucko jé, já koukala jen na klasické e-shopy, zkouknu ještě tyhle bazarka a aukce.Mě se líbí tyto
jsou užasný, já jsem na skate značky ujetá, jenže malá už začíná tlapkat, takže teď jde frajeřina stranou a musím dávat něco funkčního (což né vždycky vypadá pěkně)
a my měli tyto
![]()
ahoj, mám tři páry vans botiček, dostali jsme je, ale naše mrně na nohou nic nesneslo, takže nepoužité…konkrétně ty s těma dráčkama mám, kdybys měla zájem… kdyžtak vyfotím všechny troje…
jsou k tomu i čepičky Vans, fotky nic moc, snad z toho něco poznáš…kdyžtak nafotím zítra znova na světle ![]()
mno ty sou prostě boží, já bych brala pro malou ty prostřední… ale jsou to asi jen capáčky co? ![]()
Jsou pěkný, ale když budu brát dvoje tak bych chtěla jedny kotníčkový a jedny nízký, přece jen teď je zima a když nebudu dávat kombinézku, tak ať má alespoň něco kolem kotníčku než začínají kalhoty. Sebík pořád kope nožičkama a háže ručičkama, takže imrvere sundané rukavičky a vyhrnuté nohavice. A ty dvoje co jsem tady dávala jsem našla za 80Kč, ale jestli chceš, můžu to zkusit dát na naše ledňátka, ať se popřípadě s tebou spojí. Kolik by jsi za ně chtěla?
jj, capáčky, možná by to šlo místo bačkůrek dokud převážně leze, ale ta naše potvora sundala všechno, takže u nás neprošlo ![]()
myslela jsem 120 za pár, když si někdo koupí všechny, tak sleva… ![]()
Ale klidně si je nechám, jsou děsně roztomilý ![]()