Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
děkujem. JN to je moje malá osobnost už od narození, holt chlapec si to uměl naplánovat.
Tak řekni jestli chceš, jestli to mám holkám ukázat. Jestli jo, hodím jim to tam, oni jsou taky babky nakupovačky ![]()
Holky, teď to nemyslím zle a nechci do nikoho rejpat
jen vyjádřím názor
Botky jsou to nádherný, sama se nad tím rozplývám, ale není zbytečný vyhazovat takový nekřesťanský peníze, když z toho prcek za chvíli vyroste?? Za ty ceny bych mu mohla pořídit dvoje „normální“. Ale jak se říká: proti gustu žádnej dyšputát ![]()
Holky mám na malého dvoje Vansky, na mimčo capáky..a i přesto nevím, jaké jsou jejich velikostní tabulky. Absolutně to podle délky stélky nesedí. Jedny super jsem objevila a nevím si prostě rady s velikostí. Nemáte některé taky Vans pro prcka, že byste mi přeměřily další jejich velikosti? ![]()
@lyrica mrkni na mmb, koukala jsem tam a je tam několik reálných fotek botiček a k tomu i změřená stélka ![]()
@Boudice23 to už jsem právě prošla a udělalo mi to v hlavě ještě větší zmatek
Já se z toho zblázním, fakt ![]()
@lyrica no jo je naprd, že ti to nezaručí správnou velikost, podle mě je každá kolekce trošku odlišná
jinak tabulkama na netu se nemůžu řídit u žádných bot přijde mi že to snad nesedí nikdy, že mají všechny firmy univerzální tabulku
![]()
@Boudice23 taky bych řekla. Nejvíc mě pobavilo, že jsem našla velikost 7,5 kde na jedné stránce bylo 13,5 a na jiné 17cm
Tak si asi mám vybrat no. Nejspíš mi nezbyde, než to prostě risknout ![]()
@lyrica to jo no, pak jedině prodat když to nesedne, ale to pak zamrzí ![]()
@lyrica no vidíš to, tak to mě nenapadlo, to by mě pak ani neštvala ta menší velikost ![]()
jaký bereš
hoď odkaz ![]()
@Boudice23 chtěla jsem právě další variantu checkeboard, mám je na Matěje jako nazouváky, to samé pro mimčo a tak by se mi líbily i takhle, že se to dá stáhnout, na kolo a tak.
Pošlu obrázek, aby mi je někdo nevyfoukl, než se rozhodnu
![]()
@lyrica pěkný takový SKAčkový
koukám, že má ty nazouváky na profilovce ![]()
@Boudice23 jj, má ![]()
No, je to takové SKA
![]()
Víš co, chci pro něj i y normoš, co jsem si objednala já, ale ty bude mít jen,,na styl,,
Protože jsou za devět kil ![]()