Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
prosim o Vase zkusenosti s botkami pro temer 2leteho prcka na leto. Chtela bych nejake kvalitni s pogumovanou spickou. Davidek uz dost jezdi na odrazedle. Takze premyslim jesti to vubec nejake boty schopne „ustat“. Mate nekdo zkusenosti s ochranou na spicky bot?
Uvazuji o Superfitkach, ty maji, zda se, pekne spicky. Nebo Adidasky, ale nevim ktere. A nejsem si jista zda ty Adidasky jsou opravdu zdravotne nezavadne. Co vy na to?
Diky ![]()
Doporučuju Keen, jsou opravdu super, máme je cela rodina a lepší neznám, na aukru se dají sehnat za dobrou cenu
Superfity jsou perfektní, lehké, poddajná podrážka, ale pevné kotníky, prostě super boty, ale cena je taky supr, my jsme jedny podobné na odrážedle odrovnali (Bartky - taky gumová špička, po sezoně na odrážedle obě špice úplně ohoblované, celá ta pogumovaná část, na běžné chození pak vypadaly děsně), přešli jsme na tenisky … klidně koupím dvoje, i tak to bude třetina ceny za superfity
Já hodlám sledovat synkovu techniku a jsem připravena koupit boty na odrážedlo
Nějaké v Deichmannu třeba nějaký ty Bobbi nebo co to je, za 350,– a s těma ať si dělá, co chce ![]()
Nemyslím, že mu to zničí nohy, když v tom bude chvíli jezdit…
Jinak se prý prodávají takové gumové chrániče, ale pochybuju, že si to moje netýkavka bude chtít nechat na nohách
Ačkoli by mě třeba překvapil ![]()
Jako normální boty máme teď Fare, taky se mi zdá, že je špička dobrá, i to prodavačka přímo říkala v souvislosti s odrážedly, ale čert jim věř, děcka jsou vynalézavé
![]()
Motorku neustojí žádné.Kup si chránič na boty.Stojí cca 150kč ![]()
angua: no ja se tech chranicu prave taky „bojim“. Prave jsem chtela slyset zkusenosti. Levnych tenisek se taky bojim, protoze maly nejezdi na odrazedle 100% casu co stravime venku, teda aspon ne zatim. Takze toho dost nabeha. To same je s gumakama. Chodime ven dost, a v desti taky, takze nez gumaky, tak radsi goretexove superfitky. Jsou sice drahe jako cert, ale pak se daji jeste poradt. Teda pokud je nerozedre, ze…
No já jsem myslela, že bych ho přezula. Ale když nad tím přemýšlím, tak je to asi blbost
![]()
Tak možná do těch chráničů půjdu, co už, přinejhorším přijdu o 200,–. Včera jsem nechala v Mekáči 130,–, tak když 2× nepůjdu, tak to mám doma
![]()
Ale kdyby je nechtěl vůbec obout, tak ještě jo
No a pak jestli budou zničené, tak je s klidným srdcem vyhodím, jestli nebudou, schovám je druhému dítěti (nebo to můžu i ty nenošené, doufám, že všechny naše děti nebudou konzervy po MM
), popř. nějakému dalšímu budoucímu příbuznému a vyhodím je potom ![]()
Není to tak, že by mi v tom ležely statisíce ![]()
My budeme mít taky jedny jediné boty s pogumovanou špičkou, i na odrážedlo. Mám je vyhlídnuté v děstské speciálce, ale značku si nepamatuju…
Neuvažuju ani o žádných chráničích, jednak by je na noze nesnesl a jednak si na dvoře hraje, běhá, sem tam vezme odrážedlo a sveze se, tudíž nandavání chráničů nebo přezouvání není možné.. To bych nedělala nic jiného ![]()
Až budeme ty boty kupovat, tak ti napíšu značku. Vím jen, že stály necelých 900
![]()
Madi, tos taky mohla napsat dřív
Já jsem dala včera 900,– za Fare
No ale třeba prodavačka nekecala a bude to v pohodě ![]()
Kdyžtak budou jezdit v sandálkách, to je naučí, brzdit špičkama
![]()
Jo já to neřeším, když je zničí, tak holt zničí. Stejně nepočítám, že by mi děti po sobě dědili boty…
Já ty moje teď hledám na netu a zjišťuju, že už si tolik nepamatuju, jak vypadají, jelikož modrých s pogumovanou špičkou je vícero ![]()
No já jsem tak nějak doufala, že vydrží až do podzimu a že by nemusel vypadat jak socka
Když ony jsou teď takové krásné… Měla jsem koupit nějaké, co by se mi zas tak nelíbily
![]()
Angu, neber to zle, ale ty naše kožené za 890 fakt jak socka po měsíci vypadaly, děs běs, přežily jednu sezonu na odrážedle a šly do popelnice
jenom mě štvalo, že když jsme šli do města a malýho jsem si „nastrojila“, tak ty boty fakt razily ![]()
Hm, takze to asi chce fakt dvoje boty, jedny do mesta, druhy jen tak na ven. Manzelovi se protoci panenky az to zjisti
Plus sandalky…
No a co ty adidasky? Co si o tom myslite? Neznici malou nozku?
Kamca.dalmatin: vy mate zkusenost s navleky? Neumim si to predstavit ![]()