Kvalitní boty s pogumovanou špičkou

914
15.3.11 14:54

Kvalitni boty s pogumovanou spickou

Ahoj holky,
prosim o Vase zkusenosti s botkami pro temer 2leteho prcka na leto. Chtela bych nejake kvalitni s pogumovanou spickou. Davidek uz dost jezdi na odrazedle. Takze premyslim jesti to vubec nejake boty schopne „ustat“. Mate nekdo zkusenosti s ochranou na spicky bot?
Uvazuji o Superfitkach, ty maji, zda se, pekne spicky. Nebo Adidasky, ale nevim ktere. A nejsem si jista zda ty Adidasky jsou opravdu zdravotne nezavadne. Co vy na to?
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marlen34
15.3.11 15:07

Doporučuju Keen, jsou opravdu super, máme je cela rodina a lepší neznám, na aukru se dají sehnat za dobrou cenu

• Citovat
  • Upravit
1227
15.3.11 15:09

Superfity jsou perfektní, lehké, poddajná podrážka, ale pevné kotníky, prostě super boty, ale cena je taky supr, my jsme jedny podobné na odrážedle odrovnali (Bartky - taky gumová špička, po sezoně na odrážedle obě špice úplně ohoblované, celá ta pogumovaná část, na běžné chození pak vypadaly děsně), přešli jsme na tenisky … klidně koupím dvoje, i tak to bude třetina ceny za superfity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.3.11 15:14

Já hodlám sledovat synkovu techniku a jsem připravena koupit boty na odrážedlo :lol: Nějaké v Deichmannu třeba nějaký ty Bobbi nebo co to je, za 350,– a s těma ať si dělá, co chce :lol:

Nemyslím, že mu to zničí nohy, když v tom bude chvíli jezdit…

Jinak se prý prodávají takové gumové chrániče, ale pochybuju, že si to moje netýkavka bude chtít nechat na nohách :roll: Ačkoli by mě třeba překvapil :lol:

Jako normální boty máme teď Fare, taky se mi zdá, že je špička dobrá, i to prodavačka přímo říkala v souvislosti s odrážedly, ale čert jim věř, děcka jsou vynalézavé :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.11 15:27

Motorku neustojí žádné.Kup si chránič na boty.Stojí cca 150kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.3.11 15:30

angua: no ja se tech chranicu prave taky „bojim“. Prave jsem chtela slyset zkusenosti. Levnych tenisek se taky bojim, protoze maly nejezdi na odrazedle 100% casu co stravime venku, teda aspon ne zatim. Takze toho dost nabeha. To same je s gumakama. Chodime ven dost, a v desti taky, takze nez gumaky, tak radsi goretexove superfitky. Jsou sice drahe jako cert, ale pak se daji jeste poradt. Teda pokud je nerozedre, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.3.11 15:34

No já jsem myslela, že bych ho přezula. Ale když nad tím přemýšlím, tak je to asi blbost :think: :lol:

Tak možná do těch chráničů půjdu, co už, přinejhorším přijdu o 200,–. Včera jsem nechala v Mekáči 130,–, tak když 2× nepůjdu, tak to mám doma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
15.3.11 15:51

no, to bych měla strach, po odrážedle je už asi neprodáš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.3.11 16:03

Ale kdyby je nechtěl vůbec obout, tak ještě jo :lol: No a pak jestli budou zničené, tak je s klidným srdcem vyhodím, jestli nebudou, schovám je druhému dítěti (nebo to můžu i ty nenošené, doufám, že všechny naše děti nebudou konzervy po MM :lol: ), popř. nějakému dalšímu budoucímu příbuznému a vyhodím je potom :mrgreen:

Není to tak, že by mi v tom ležely statisíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.3.11 16:06

My budeme mít taky jedny jediné boty s pogumovanou špičkou, i na odrážedlo. Mám je vyhlídnuté v děstské speciálce, ale značku si nepamatuju…
Neuvažuju ani o žádných chráničích, jednak by je na noze nesnesl a jednak si na dvoře hraje, běhá, sem tam vezme odrážedlo a sveze se, tudíž nandavání chráničů nebo přezouvání není možné.. To bych nedělala nic jiného :mrgreen:
Až budeme ty boty kupovat, tak ti napíšu značku. Vím jen, že stály necelých 900 8-o :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.3.11 16:17

Madi, tos taky mohla napsat dřív :mrgreen: Já jsem dala včera 900,– za Fare :zed: No ale třeba prodavačka nekecala a bude to v pohodě :lol:

Kdyžtak budou jezdit v sandálkách, to je naučí, brzdit špičkama :cert: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.3.11 16:29

Jo já to neřeším, když je zničí, tak holt zničí. Stejně nepočítám, že by mi děti po sobě dědili boty… :nevim: Já ty moje teď hledám na netu a zjišťuju, že už si tolik nepamatuju, jak vypadají, jelikož modrých s pogumovanou špičkou je vícero :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.3.11 16:47

No já jsem tak nějak doufala, že vydrží až do podzimu a že by nemusel vypadat jak socka :mrgreen: Když ony jsou teď takové krásné… Měla jsem koupit nějaké, co by se mi zas tak nelíbily :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
15.3.11 16:52

Angu, neber to zle, ale ty naše kožené za 890 fakt jak socka po měsíci vypadaly, děs běs, přežily jednu sezonu na odrážedle a šly do popelnice
jenom mě štvalo, že když jsme šli do města a malýho jsem si „nastrojila“, tak ty boty fakt razily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.3.11 18:09

Hm, takze to asi chce fakt dvoje boty, jedny do mesta, druhy jen tak na ven. Manzelovi se protoci panenky az to zjisti :roll: Plus sandalky…
No a co ty adidasky? Co si o tom myslite? Neznici malou nozku?
Kamca.dalmatin: vy mate zkusenost s navleky? Neumim si to predstavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková