Jakou značku pro první botičky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11513
10.3.11 20:11

Jakou značku pro první botičky

Ahojky, jakou máte zkušenost s prvníma botičkama?? které vám přišly nej,nej??? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2830
10.3.11 20:20

každému mimi sedí něco jiného. Někdo má nožku hubenou, někdo baculatou… my šli do speciálky u nás v Ově, paní malé změřila nožku, dala na výběr z botiček a ty které ji seděli nejpépe, nejlépe drželi nožku tak jsme vzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.3.11 20:24

My máme výbornou zkušenost s Essi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.3.11 20:26

nasi terce nejlip sedeli botasky adidas…krasne se v nich chodi..jsou lehoucky…pekne sedi na nozku…ale jak pisou holky na kazdou nozku sedne jina bota…je to treba vyzkouset…treba zimni od bati terezka nedopla pres lytko a to nema extra tlusty nozicky. takze vyraz do obchodu nebo objednavej pres net a zkousej a zas prodavej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.3.11 20:33

taky hodně rozhoduje vaše finanční situace kolik za botky můžeš dát.I v lékárně se dají sehnat kvalitní botky,myslím,že je to Protetika a za slušný peníz😉 Hlavně vyzkoušet,nechat nadměrek a pevný kotníčky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.3.11 20:35

tak já si taky myslím,že nejde tak o značku,jako o to,aby byly botičky certifikované,zdravotně nezávadné,a jak psala verenika-nadměrek a pevný kotníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.3.11 20:44

SuperFit nebo ceske Fare. Oboji nam velmi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.3.11 20:51
mikitaa píše:
nasi terce nejlip sedeli botasky adidas…krasne se v nich chodi..jsou lehoucky…pekne sedi na nozku…ale jak pisou holky na kazdou nozku sedne jina bota…je to treba vyzkouset…treba zimni od bati terezka nedopla pres lytko a to nema extra tlusty nozicky. takze vyraz do obchodu nebo objednavej pres net a zkousej a zas prodavej :mrgreen:

A nebáli jste se těch adidasek?? já mám ztoho strach, mi nepříjdou moc „dětské“ zdají se mi hrozně tvrdé a taky tak nedrží kotníček… ale hrozně se mi líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.3.11 20:54
ginche píše:
SuperFit nebo ceske Fare. Oboji nam velmi vyhovuje.

SuperFit nám taky vyhovují, jsou sice dražší, ale lehoučké :palec: , i když ty kupujeme až teď. Na první botky jsme měli Fare a pak Essi. Doporučuju, nejen já z vlastní zkušenosti ale i doktoři, boty kotníčkové.

Jinak ahoj Kristý! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.3.11 21:01

Elefanten z Deichmanna nebo Pablosky (mívají v některých Puntanelách), ale ty jsou dost drahé, vyplatí se spíš až pro větší dítě, kterému víc vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.3.11 21:13

Ty adidasky jako první botičky rozhodně nedoporučuju, potom až bude perfektně chodit, tak jako botasky jsou super, ale ze začátku určitě pevné kotníčkové (jak už jsem říkala u nás vedou Essi, ale dobré jsou určitě i ty Fare, Superfit,..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.3.11 21:55

My měli první DPK a taky spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.3.11 21:57
Martasaja píše:
My měli první DPK a taky spokojenost :palec:

DPK si taky hodně lidí chválí, pravda na ty jsem zapomněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.3.11 22:20

Sárinka měla první boty Fare, Linduška s Julinkou Essi a v sobotu jim jdeme koupit zase Essi, marně jsem doufala, že jim ty od září vydrží, prd velebnosti :-) Kvalitou jsou Fare a Essi naprosto srovnatelný, jen Fare jsou o kapánek dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
10.3.11 23:59
peta h píše:
My máme výbornou zkušenost s Essi.

Ja jsem dnes kupovala první (po druhé)a essi prý nejsou vhodný,jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková