Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, jakou máte zkušenost s prvníma botičkama?? které vám přišly nej,nej??? Díky moc
každému mimi sedí něco jiného. Někdo má nožku hubenou, někdo baculatou… my šli do speciálky u nás v Ově, paní malé změřila nožku, dala na výběr z botiček a ty které ji seděli nejpépe, nejlépe drželi nožku tak jsme vzali
nasi terce nejlip sedeli botasky adidas…krasne se v nich chodi..jsou lehoucky…pekne sedi na nozku…ale jak pisou holky na kazdou nozku sedne jina bota…je to treba vyzkouset…treba zimni od bati terezka nedopla pres lytko a to nema extra tlusty nozicky. takze vyraz do obchodu nebo objednavej pres net a zkousej a zas prodavej ![]()
taky hodně rozhoduje vaše finanční situace kolik za botky můžeš dát.I v lékárně se dají sehnat kvalitní botky,myslím,že je to Protetika a za slušný peníz😉 Hlavně vyzkoušet,nechat nadměrek a pevný kotníčky ![]()
tak já si taky myslím,že nejde tak o značku,jako o to,aby byly botičky certifikované,zdravotně nezávadné,a jak psala verenika-nadměrek a pevný kotníček.
mikitaa píše:
nasi terce nejlip sedeli botasky adidas…krasne se v nich chodi..jsou lehoucky…pekne sedi na nozku…ale jak pisou holky na kazdou nozku sedne jina bota…je to treba vyzkouset…treba zimni od bati terezka nedopla pres lytko a to nema extra tlusty nozicky. takze vyraz do obchodu nebo objednavej pres net a zkousej a zas prodavej
A nebáli jste se těch adidasek?? já mám ztoho strach, mi nepříjdou moc „dětské“ zdají se mi hrozně tvrdé a taky tak nedrží kotníček… ale hrozně se mi líbí ![]()
ginche píše:
SuperFit nebo ceske Fare. Oboji nam velmi vyhovuje.
SuperFit nám taky vyhovují, jsou sice dražší, ale lehoučké
, i když ty kupujeme až teď. Na první botky jsme měli Fare a pak Essi. Doporučuju, nejen já z vlastní zkušenosti ale i doktoři, boty kotníčkové.
Jinak ahoj Kristý! ![]()
Elefanten z Deichmanna nebo Pablosky (mívají v některých Puntanelách), ale ty jsou dost drahé, vyplatí se spíš až pro větší dítě, kterému víc vydrží.
Ty adidasky jako první botičky rozhodně nedoporučuju, potom až bude perfektně chodit, tak jako botasky jsou super, ale ze začátku určitě pevné kotníčkové (jak už jsem říkala u nás vedou Essi, ale dobré jsou určitě i ty Fare, Superfit,..).
Martasaja píše:
My měli první DPK a taky spokojenost
DPK si taky hodně lidí chválí, pravda na ty jsem zapomněla ![]()
Sárinka měla první boty Fare, Linduška s Julinkou Essi a v sobotu jim jdeme koupit zase Essi, marně jsem doufala, že jim ty od září vydrží, prd velebnosti
Kvalitou jsou Fare a Essi naprosto srovnatelný, jen Fare jsou o kapánek dražší.
peta h píše:
My máme výbornou zkušenost s Essi.
Ja jsem dnes kupovala první (po druhé)a essi prý nejsou vhodný,jako první.