Máte zkušenost s DZO?

1938
3.3.11 08:38

Máte zkušenost s DZO?

Syn potřebuje zdravotní botky, doktorka nám napsala poukaz na botičky DZO. Mám to už schválený od pojišťovny, ale co mi hlava nebere, tak jsou ty ceny. Poukaz je na 1.000Kč a když ho mám, budu doplácet 360,–Kč na sandálky. To je neskutečně drahý!! Co je na tom tak drahý? Když bych si koupila boty ESSI, jak jsme to dosud dělali, tak bych za sandálky platila kolem 700-800Kč a to už mi přišlo hodně. Jsem samozřejmě ráda, že něco ušetřím a syn bude mít kvalitní boty, ale přijde mi to moc peněz.
A pokud s nimi máte zkušenost, můžete mi napsat, zda vám botičky nějak pomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
3.3.11 09:36

Tyhle neznám, ale cena mě nepřekvapuje. Běžně za kvalitní obuv dám 700-1000,–. Sandálky Santé (kvalitní, kožené, kotníčkové) taky stojí okolo 800,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.3.11 13:13

SIce zkušenost s touto značkou nemám, ale také mi nepřijde ta cena nějak vysoká. Za kvalitní obuv pro děti mi líto peněz holt není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.3.11 13:20

No tak me to drahy teda prijde. Bezne zdravotni boticky musi mit taky certifikat, ktery neni zadarmo a v cene se promitne. Proto nechapu, proc tyto, ktere maji zrejme neco podobneho a vypadaji nachlup stejne, jsou o tolik drazsi? Ze by ta vypln na stelce stala 500Kc? Nemame penez nazbyt, obracim kazdou kacku, proto nad tim premyslim. Penez mi lito je, ale za ty boticky je dam. Vim, ze je to pro synovo zdravi a na tom setrit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.12 08:15

Moje dcera má problémy s nožičkami od mala. Na DZO nedám dopustit - jedinné boty které vydrží a jsou opravdu pevné. Všechny ostatní (i zde zmiňované santé, essi atd…) tlak špatných nožiček nevydržely. po čase přetrhané řemínky a uplně změklé přeloméné v oblasti kotníku. A to je nenosí nijak dlouho, jelikož nohy rostou, tak boty měnit musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková