Ples – lodičky nebo plesové pantoflíčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5345
28.2.11 16:13

Ples - lodičky nebo plesové pantoflíčky???

ahojky všem, potřebuji rychlou radu, večer vyrážíme na ples, maturitní, budu spíš fotit a stát na místě, jdu jako doprovod, tancovat se nechystám, max. jeden tanec, budu mít po kolena šaty, ke kterým mám i plesové pantoflíčky, měla jsem to tak sestře na svatbu, takže se to k sobě hodí, no mám i lodičky, ale nevím nevím, zda to s nima vydržím, byla jsem v nich dvě minuty a už trpěla…hold jsem si na mateřské fakt lodičky odvykla nosit…myslíte že ty pantoflíčky jsou blbý???? Jdem v Praze do Lucerny…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
28.2.11 16:22

Asi bych si vzala to v čem je ti dobře.já bych v lodičkách nešla,by mi upadly nohy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.11 16:45

Já bych si vzala rozhodně lodičky. Jednak si o to příležitost říká a pak je zde další spousta důvodů: vysoké podpatky lépe ladí k šatům, opticky prodlužují nohy, ženská je v podpatcích více atraktivní než v „placatých“ botech, na vysokých podpatcích se ti změní těžiště těla - tzn. automaticky se narovnáš, vystrčíš prsa :lol: a i když jen sedíš, tak přehozená noha přes nohu vypadá mnohem líp v botě s podpatkem než v balerince / pantofli.
V obchodě koupíš různé spreje na roztažení boty nebo neviditelné gelové podložky do různých částí bot, které předcházejí otlakům.
Nejlepší je si boty řádně předem rozchodit - jednak je přizpůsobíš noze a pak se v nich naučíš jistěji pohybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
28.2.11 16:49
Black_Orchids píše:
Já bych si vzala rozhodně lodičky. Jednak si o to příležitost říká a pak je zde další spousta důvodů: vysoké podpatky lépe ladí k šatům, opticky prodlužují nohy, ženská je v podpatcích více atraktivní než v „placatých“ botech, na vysokých podpatcích se ti změní těžiště těla - tzn. automaticky se narovnáš, vystrčíš prsa :lol: a i když jen sedíš, tak přehozená noha přes nohu vypadá mnohem líp v botě s podpatkem než v balerince / pantofli.
V obchodě koupíš různé spreje na roztažení boty nebo neviditelné gelové podložky do různých částí bot, které předcházejí otlakům.
Nejlepší je si boty řádně předem rozchodit - jednak je přizpůsobíš noze a pak se v nich naučíš jistěji pohybovat.

no oni to jsou pantoflíčky s asi 3cm podpadkem, takže vysoko budu dost, a i při mých 181 cm normální výšky budu vysoko až až…
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
28.2.11 16:52

vezmi si oboje - když te budou bolet nohy, tak muzes v satne vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.2.11 17:04

Jdi v tom, co je ti pohodlné. Myslím, že nepohodlí bude i tak dost-vedro :roll:
Nejsi maturantka, nikoho nebude zajímat, co máš na nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
28.2.11 17:20

Poukud máš šaty po kolena, rozhodně lodičky!!! Já si myslím, že pantoflíčky se na ples prostě nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.11 17:22
kubykula píše:
Black_Orchids píše:
no oni to jsou pantoflíčky s asi 3cm podpadkem, takže vysoko budu dost, a i při mých 181 cm normální výšky budu vysoko až až… :think:

koukám, že už seš skoro rozhodnutá :-D myslím, že výška + vysoké podpatky nevadí, pokud ženská v nich umí chodit.
Lodičky nosím ráda, mám spoustu bot s vysokým podpatkem, připadám si v nich víc žensky. Já nejsem moc ten typ „pohodlí nade vše..“ Pokud jde o nějakou večerní akci, ráda si vezmu vysoké boty, i když vím, že pak další den budu v teniskách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.2.11 17:44

Ke krátkým šatům můžeš otevřenou špičku… Nedokážu si teda moc představit pojem „pantoflíčky“ :mrgreen: ale nejsi maturantka, nikdo ti nohy neurve.
Já asi taky v pátek vyrazím na maturitní ples, potkat spolužáky z gymplu a tak.

Takže se přifařím s dotazem - můj chlap je menší než já (asi 10cm, fakt to jde poznat na první pohled=))
Co s botama? Nechci si brát podpatky… Mám tu jenoduché černé balerínky, asi si vezmu ty.
Nebo máte nějaký nápad? - Cylindr si vzít nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.2.11 18:02
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.11 18:06

Boty - mé oblíbené téma :srdce:

Pipet - sebevědomej chlap „unese“ i vyšší ženskou vedle sebe. Neměl by ji nutit vzít si placatý boty, jen aby ho fyzicky nepřevyšovala. Naopak bude pyšnej, že má vedle sebe krásnou,elegantní ženu. Pokud pár k sobě navenek ladí (oblečením, chováním), výškový rozdíl je nepodstatný.
Přijde mi mnohem komičtější např. Tom Cruise nebo fr. prezident Sarkozy - a jejich partnerky vedle nich s placatýma botama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.2.11 18:11

tak ja bych ti doporucila to, co je tobe samotne pohodlnejsi.. Lodicky muzes mit, a ty druhe popripade s sebou na prezuti.. :nevim:

Pipet - balerinky jsou taky vhodna spol. obuv, takze klidne jdi v nich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.2.11 18:14

@ zuzulenda - prostě „ples“ mi jednoznačně asociuje boty na podpatku.
Je fakt, že na maturitním plese v Lucerně se na etiketu až zas tak dbát nebude, takže uzavřené lodičky by byly ok :-D
K těm otevřeným botám - nosí se jen k dlouhým šatům po kotníky, na oficiální plesy, bez punčoch, ale jen páskové boty s vysokým podpatkem.
Lodičky s otevřenou špičkou - nosí se spolu s bezešvými punčochy, to je dle etikety ok. Já nosím do takových bot síťované punčochy - buď tělové nebo černé. Přece jenom mi síťka přes špičku prstů přijde hezčí než obyčejná punčocha, byť beze švu.

mimochodem, poslední dobou i přední návrháři dávají do otevřených (i páskových) bot punčochy - ale tmavé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.2.11 18:28

Black - No jo… Ještě uvidím. Mám lodičky i ty baleriny na chodbě a furt kolem nich chodím a přemýšlím :mrgreen:
Se sebevědomím to nemá nic společného, to by se mnou nechodil ani ven, kdyby z toho měl nějaký pres. Ale při tak velkém rozdílu se třeba i blbě tancuje (což ale v botech bez podpatku taky…)
No uvidím, stejně jako hlavní náplň večera je v plánu kecat ve vinárně vedle, tak se nějaké boty ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.2.11 18:57

::lol:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...