Jakou velikost botek mám objednat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
20.2.11 11:43

Jakou velikost botek mám objednat?

Ahojte holky, potřebuji poradit. Chci objednat malýmu botky na jaro, tenisky z anglického eshopu. Teď máme zimní botky Fare ve vel.20 (máme 15m), tak řeším dilema v jaké velikosti mám vzít tenisky. Podle tabulky, co maj na stránkách máme teď UK 4 (EURO 20), takže stačilo by kdybych mu vzala UK 5 (EURO 22) nebo UK 6 (EURO 23)? Ještě jsem tam našla super sandálky, ale to s tou velikostí už vůbec nevím…Jak rychle roste nožka mimískům? Za případné názory a rady moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
20.2.11 11:47

Roste úplně nepředvídatelně a skokově…
Já bych to asi neriskovala :nevim:
Všechno oblečení skoro máme z netu a tak, ale boty vždycky musím vyzkoušet. Kolikrát třeba velikost je dobrá, ale blbě se obouvají (divně ušité na nártu) a tak.
Kdybych musela, vzala bych ty větší, tenisky když tak unosí i v létě, když bude chladněji a pak na podzim, s malýma už neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
20.2.11 11:57

Ja bych se boty takhle bala koupit..na podzim jsem chtela pres e-shop koupit zimni Fare a jeste,ze jsem to neudelala,i podle mereni bych objednala spatne.Koupila jsem je pak v kamennem obchode o cislo mensi,nez bych byvala objednala..

Noha roste skokove a nikdy nevis.Takhle odhadem bych se pak bala,prece jen,boty jsou velka investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
20.2.11 12:02

já bych asi neriskovala objednávat přes net.Já jsem objednala bačkůrky od jiné značky než jsme měli před tím.A máme trošku problém s nártem,jsou jinak šité,zrovna to jsou Fare.Takže já už musím jenom v kamenném obchodě.Objednala bych jenom že bych si byla jistá že mu sednou a měla bych vyzkoušenou značku.
Já bych riskla objednat jenom na jaro,na léto ne.Nám noha moc extra rychle neroste,ale roste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.11 12:07
Pipet píše:
Roste úplně nepředvídatelně a skokově…
Já bych to asi neriskovala :nevim:
Všechno oblečení skoro máme z netu a tak, ale boty vždycky musím vyzkoušet. Kolikrát třeba velikost je dobrá, ale blbě se obouvají (divně ušité na nártu) a tak.
Kdybych musela, vzala bych ty větší, tenisky když tak unosí i v létě, když bude chladněji a pak na podzim, s malýma už neuděláš nic.

Jo vlastně jednou jsem objednala už vyzkoušený typ boty, jen větší velikost z netu. Jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.2.11 12:23

ahoj…kupuju taky boty hlavne pres net…a vzdycky kupuju podle delky stelky (vyzaduju aby mi to premerili)…protoze ty velikosti jsou pokazde jiny…ted treba v rozemzi 1,5 cm mame treti botky velikosti 21..prvni mely 12,5 cm a ty co mame ted maji taky vel 21 maji 14 cm. backurky mame vel. 22 a maji 13,5cm …takze jen veliksoti se neda ridit.
a na jaro budu objednavat dalsi botky az to bude aktualni podle toho jak bude mit velkou nozku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.2.11 12:37

Já teda boty přes net, zatím nekupovala, ani malýmu, ani sobě. Prostě mám strach, že by velikost neseděla a pak by mě to akorát mrzelo. No ale zase na druhou stranu, když mu nebudou, tak je prostě prodáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.11 12:46

No já jsem je chtěla koupit jako druhý botky. Určitě mu budu jedny kupovat zvlášť i v dětským obchodě, prostě botky s žirafkou a druhý jsem chtěla, aby měl v zásobě kdyby náhodou a taky třeba na výměnu…Vycházejí tam min. o půlku levněji než tady u nás… K tomu jsem mu chtěla vzít i crocsky na léto, pač jsem tady u nás v tak malý velikosti neviděla…akorát jsem potřebovala poradit v jakých velikostech. To, že každá značka má jiné číslování vím…toho se právě trošku bojím..máte tedy někdo zkušnosti s teniskama od nike nebo lee cooper? Případně crocsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.2.11 13:00

Ahoj, myslím, že 22 by měla stačit, jaro snad není tak daleko. Navíc může tenisky nosit i na cvičení, jestli chodíte, takže je unosí.
Taky jsem už kupovala boty přes net - prostě v kamenném nebylo to, co jsem chtěla a za ten risk mně to stálo. Dopadlo to dobře :palec:
Můžeš prosím napsat odkat na ten e-shop? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.11 16:01

Tak jsem si našla tabulku velikostí tenisek nike a docela koukám…měřila jsem malýmu nožičku a má délku 12,5 cm. Když k tomu spočtu 12mm nadměrek, tak mi vychází 13,7 a na tuhle délku vychází velikost 8,5C (EU 25!!!)…no ještě, že mě napadlo vyhledat si přímo tabulku velikostí od nike…nemáte náhodou někdo pro malý prďochy crocsky, pač já už jsem z těch velikostí docela zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková