Jaké koupit první boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5077
18.2.11 08:56

Jaké koupit první boty?

Ahoj všichni,
prosím, potřebuji poradit. Syn má širokou nohu a vysokou klenbu a já bych potřebovala poradit, na jakou značku bot se mám zaměřit. Nemám čas ani chuť jezdit po x obchodech a zkoušet. Dokonce to není ani v mých silách :oops: Dáte mi prosím nějaký tip?
Líbí se mi třeba Fare, ale nevím, jestli malému budou. A jsou lepší zavazovací nebo na suchý zip?
Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
18.2.11 10:58

No ja nevim, ale u zrovna u prvnich boticek bych si dala sakra praci a objizdeni pri zkouseni. Navic - pokud dorazis do dobreho obchodu - mas po ruce spoustu znacek, druhu a tvaru bot.

Ja doporucuji Ciciban v Pze v OC Flora. Nam se hodne osvedcila znacka Primiggi - a ty treba prodava i Bata na Vaclavaku.

• Citovat
  • Upravit
2803
18.2.11 13:03

JÁ PRVNÍ BOTIČKY KUPOVALA U BATˇU A BYLA JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ! NOŽIČKU NÁM PANÍ PRODAVAČKA ODBORNĚ ZMĚŘILA A PORADILA… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
18.2.11 13:19

My kupujeme Essi a jsme s nima spokojeni, doporučila nám je doktorka. A jinak všichni radí jako první botičky zavazovací na tkaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 13:29
peta h píše:
My kupujeme Essi a jsme s nima spokojeni, doporučila nám je doktorka. A jinak všichni radí jako první botičky zavazovací na tkaničky.

JJ!
MĚLI JSME ZAVAZOVACÍ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.2.11 14:06

My taky nakonec koupili botičky zavazovací a v obchodě s dětskou obuví nám doporučili jako první boty Superfit.
Tady jsme je kupovali my,ale nevím kde bydlíš. :-) http://www.detskeboty.cz/,byly tam prodavačky velice ochotné,takže spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
18.2.11 19:51

Tenhle problém jsem kdysi dávno měla se synem a vedl jednoznačně BAŤA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 09:46

Krásné dopoledne,
chystáme se koupit první boty a chtěla bych se poradit, zda máme koupit sandály nebo uzavřené boty? Jelikož počítám min. 600,– Kč, tak se mi asi nechce kupovat oboje :oops: .
Prcek ještě úplně sám nechodí (vypadá to, že se ale pustí každou chvíli :) ), ale když jdeme ven, tak se drží odrážedla, tak aby nechodil bos :roll: :lol: .
Předem děkuji za rady :kytka: .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
2.5.12 09:55

Já bych šla asi do sandálků… ale my máme obojí a počítám, že budu dokupovat ještě jedny uzavřené a holinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.5.12 09:59

Ono se stejně asi nevyhneš koupí obého - jak sandálků, tak uzavřených.My jako první kupovali sandálky.MAlá se ale rozchodila v červenci.Uzavřené jsme koupili v srpnu, kdy už chtěla hodně chodit venku i když bylo třeba mokro nebo chladněji.

• Citovat
  • Upravit
2.5.12 10:07

No, já bych taky nejraději koupila oboje, ale hodně maminek mi řeklo, že z těch bot děti rychle vyrostou a je mi líto peněz :oops: (myslím v tom smyslu, že mu za ně koupím něco jiného).
No a na holínky jsem úplně zapomněla :roll: , ty budeme muset koupit určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.5.12 10:11
@Bublana píše:
No, já bych taky nejraději koupila oboje, ale hodně maminek mi řeklo, že z těch bot děti rychle vyrostou a je mi líto peněz :oops: (myslím v tom smyslu, že mu za ně koupím něco jiného).
No a na holínky jsem úplně zapomněla :roll: , ty budeme muset koupit určitě.

Tak holínky nemá malá dodnes a to jí budou 2 roky.Na léto je ale dostane na tábor.Jinak pro mě byly zbytečné.Má kvalitní kožené vyšší naimpregnované botky a i když lítala kalužemi tak nepromokly.
Teď bych koupila sandálky a uvidíš jak se rozchodíte koupíte uzavřené.Malé vydržely ty první botky jak sandálky tak uzavřené asi 4-5 měsíců, pak šla do zimních.Ale každému dítku ta noha roste jinak rychle.

• Citovat
  • Upravit
3380
2.5.12 10:11

No ja bych asi vzala sandaly a k tomu uzavrene,ale ne celokozene,spis textilni nebo kuze+textil. Celokozene jsme nikdy v lete nedavali,je v tom vedro. A gumaky bych vzala az budou potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
2.5.12 10:18

@zichisek Tak to mi jedem právě taky na tábor, tak budou holinky nezbytností :-) plus asi koupím ještě vyšší goretexové, ale to až těsně před odjezdem, pak je šance, že mu vydrží až do zimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.5.12 10:23
@j.a.n.i1 píše:
@zichisek Tak to mi jedem právě taky na tábor, tak budou holinky nezbytností :-) plus asi koupím ještě vyšší goretexové, ale to až těsně před odjezdem, pak je šance, že mu vydrží až do zimy.

Mě právě přijde ta jejich pidi nožička v těch holinkách taková volná :nevim:
Zatím jsme to právě řešili těmi koženými vyššími a návlekama na boty a kalhoty :think:
Já po ránu chodím v crocsech na boso než tráva proschne.
Asi je půjdem někam vyzkoušet a uvidím jak se jí v tom bude chodit.
Nad trekáčema jsem taky přemýšlela, ale letos mi to ještě přijde zbytečné.Navíc nám teď divně skáče velikost, tak nám botky nevydrží a nebo vydrží v blbou dobu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková