Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všichni,
prosím, potřebuji poradit. Syn má širokou nohu a vysokou klenbu a já bych potřebovala poradit, na jakou značku bot se mám zaměřit. Nemám čas ani chuť jezdit po x obchodech a zkoušet. Dokonce to není ani v mých silách
Dáte mi prosím nějaký tip?
Líbí se mi třeba Fare, ale nevím, jestli malému budou. A jsou lepší zavazovací nebo na suchý zip?
Díky ![]()
No ja nevim, ale u zrovna u prvnich boticek bych si dala sakra praci a objizdeni pri zkouseni. Navic - pokud dorazis do dobreho obchodu - mas po ruce spoustu znacek, druhu a tvaru bot.
Ja doporucuji Ciciban v Pze v OC Flora. Nam se hodne osvedcila znacka Primiggi - a ty treba prodava i Bata na Vaclavaku.
JÁ PRVNÍ BOTIČKY KUPOVALA U BATˇU A BYLA JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ! NOŽIČKU NÁM PANÍ PRODAVAČKA ODBORNĚ ZMĚŘILA A PORADILA… ![]()
My kupujeme Essi a jsme s nima spokojeni, doporučila nám je doktorka. A jinak všichni radí jako první botičky zavazovací na tkaničky.
peta h píše:
My kupujeme Essi a jsme s nima spokojeni, doporučila nám je doktorka. A jinak všichni radí jako první botičky zavazovací na tkaničky.
JJ!
MĚLI JSME ZAVAZOVACÍ ![]()
My taky nakonec koupili botičky zavazovací a v obchodě s dětskou obuví nám doporučili jako první boty Superfit.
Tady jsme je kupovali my,ale nevím kde bydlíš.
http://www.detskeboty.cz/,byly tam prodavačky velice ochotné,takže spokojenost. ![]()
Tenhle problém jsem kdysi dávno měla se synem a vedl jednoznačně BAŤA ![]()
Krásné dopoledne,
chystáme se koupit první boty a chtěla bych se poradit, zda máme koupit sandály nebo uzavřené boty? Jelikož počítám min. 600,– Kč, tak se mi asi nechce kupovat oboje
.
Prcek ještě úplně sám nechodí (vypadá to, že se ale pustí každou chvíli
), ale když jdeme ven, tak se drží odrážedla, tak aby nechodil bos
.
Předem děkuji za rady
.
![]()
Já bych šla asi do sandálků… ale my máme obojí a počítám, že budu dokupovat ještě jedny uzavřené a holinky.
Ono se stejně asi nevyhneš koupí obého - jak sandálků, tak uzavřených.My jako první kupovali sandálky.MAlá se ale rozchodila v červenci.Uzavřené jsme koupili v srpnu, kdy už chtěla hodně chodit venku i když bylo třeba mokro nebo chladněji.
No, já bych taky nejraději koupila oboje, ale hodně maminek mi řeklo, že z těch bot děti rychle vyrostou a je mi líto peněz
(myslím v tom smyslu, že mu za ně koupím něco jiného).
No a na holínky jsem úplně zapomněla
, ty budeme muset koupit určitě.
@Bublana píše:
No, já bych taky nejraději koupila oboje, ale hodně maminek mi řeklo, že z těch bot děti rychle vyrostou a je mi líto peněz(myslím v tom smyslu, že mu za ně koupím něco jiného).
No a na holínky jsem úplně zapomněla, ty budeme muset koupit určitě.
Tak holínky nemá malá dodnes a to jí budou 2 roky.Na léto je ale dostane na tábor.Jinak pro mě byly zbytečné.Má kvalitní kožené vyšší naimpregnované botky a i když lítala kalužemi tak nepromokly.
Teď bych koupila sandálky a uvidíš jak se rozchodíte koupíte uzavřené.Malé vydržely ty první botky jak sandálky tak uzavřené asi 4-5 měsíců, pak šla do zimních.Ale každému dítku ta noha roste jinak rychle.
No ja bych asi vzala sandaly a k tomu uzavrene,ale ne celokozene,spis textilni nebo kuze+textil. Celokozene jsme nikdy v lete nedavali,je v tom vedro. A gumaky bych vzala az budou potreba.
@zichisek Tak to mi jedem právě taky na tábor, tak budou holinky nezbytností
plus asi koupím ještě vyšší goretexové, ale to až těsně před odjezdem, pak je šance, že mu vydrží až do zimy.
@j.a.n.i1 píše:
@zichisek Tak to mi jedem právě taky na tábor, tak budou holinky nezbytnostíplus asi koupím ještě vyšší goretexové, ale to až těsně před odjezdem, pak je šance, že mu vydrží až do zimy.
Mě právě přijde ta jejich pidi nožička v těch holinkách taková volná ![]()
Zatím jsme to právě řešili těmi koženými vyššími a návlekama na boty a kalhoty ![]()
Já po ránu chodím v crocsech na boso než tráva proschne.
Asi je půjdem někam vyzkoušet a uvidím jak se jí v tom bude chodit.
Nad trekáčema jsem taky přemýšlela, ale letos mi to ještě přijde zbytečné.Navíc nám teď divně skáče velikost, tak nám botky nevydrží a nebo vydrží v blbou dobu ![]()