Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, rada bych se zeptala zda a od kolika let jste detem obuli crocsy botky. diky
ahojik, tak my jsme malemu koupili crocsy, jak mel 2,5 roku. byl z nich nadseny a nechtel v nicem jinem chodit
Letos v létě (Majdě bude 2,5) chci nějaký takový typ bot, na přeběhnutí od posezení do bazénu a zpět a podobné aktivity.
Na „normální“ chození a hraní ještě určitě bude mít kožené sandálky.
Taky by mě to zajímalo, chtěla bych je pořídit na leto, jen tak k bazénu. Ne na delší trasy, proste jen na to rychle nezuti a vyzuti ![]()
Přemýšlela jsem nad nimi, že je koupím na léto, kdy máme v plánu trénink na nočník, jakože nebude vadit, když je náhodou počůrá. Ale nevím, zatím taky sháním info ![]()
Přemýšlela jsem nad nimi, že je koupím na léto, kdy máme v plánu trénink na nočník, jakože nebude vadit, když je náhodou počůrá. Ale nevím, zatím taky sháním info ![]()
Já jsem je chtěla vzít už teď na takové to ranní rychlé nazutí, když ještě nevidím, abych mu dávala ponožky a šněrovala papuče, ale nechci ani, aby byl bosky. A pak že by je měl v létě na zahradu, když se bude třeba rochnit v bazénku nebo k vodě… Akortá je nemůžu nikde koupit (chtěla jsem nějaké z Deichmana nebo něco levnějšího prostě)
Na normální chození bych je nedala žádnému dítěti - ježí se mi chlupy, když v tom vidím děti třeba na túře v lese
Ale na takové zahradně - vodně - plážové klíďo už teď…
Pipet píše:
Letos v létě (Majdě bude 2,5) chci nějaký takový typ bot, na přeběhnutí od posezení do bazénu a zpět a podobné aktivity.
Na „normální“ chození a hraní ještě určitě bude mít kožené sandálky.
Jsi me predbehla, presne totez mam na mysli.
Angua píše:
Já jsem je chtěla vzít už teď na takové to ranní rychlé nazutí, když ještě nevidím, abych mu dávala ponožky a šněrovala papuče, ale nechci ani, aby byl bosky. A pak že by je měl v létě na zahradu, když se bude třeba rochnit v bazénku nebo k vodě… Akortá je nemůžu nikde koupit (chtěla jsem nějaké z Deichmana nebo něco levnějšího prostě)Na normální chození bych je nedala žádnému dítěti - ježí se mi chlupy, když v tom vidím děti třeba na túře v lese![]()
![]()
Angu, taky jsem právě myslela na nějaké to hraní na dvoře, bazének, písek… Loni měl právě ty kožený sandálky a těm se dvakrát nezamlouvalo, když v nich skočil do vody
Natož je pak čistit od počůránek ![]()
ja je koupila na zacatku leta, kdyz jsme jely k mori Rozarce byly 2 roky, k bazenu, na plaz, do pisku a tak byly super, jinak na normalni chozeni mela klasicky sandalky, i na doma
madi píše:Angua píše:Angu, taky jsem právě myslela na nějaké to hraní na dvoře, bazének, písek… Loni měl právě ty kožený sandálky a těm se dvakrát nezamlouvalo, když v nich skočil do vody
Já jsem je chtěla vzít už teď na takové to ranní rychlé nazutí, když ještě nevidím, abych mu dávala ponožky a šněrovala papuče, ale nechci ani, aby byl bosky. A pak že by je měl v létě na zahradu, když se bude třeba rochnit v bazénku nebo k vodě… Akortá je nemůžu nikde koupit (chtěla jsem nějaké z Deichmana nebo něco levnějšího prostě)Na normální chození bych je nedala žádnému dítěti - ježí se mi chlupy, když v tom vidím děti třeba na túře v lese![]()
![]()
Natož je pak čistit od počůránek
A písek jim taky nepřidal, co si budeme vykládat
![]()
Angua píše:madi píše:A písek jim taky nepřidal, co si budeme vykládatAngua píše:Angu, taky jsem právě myslela na nějaké to hraní na dvoře, bazének, písek… Loni měl právě ty kožený sandálky a těm se dvakrát nezamlouvalo, když v nich skočil do vody
![]()
Natož je pak čistit od počůránek
![]()
![]()
No právě, zvlášť když tam vletěl hned z toho bazénku
![]()
Já je dávám od léta, to měl malý nějakých 20 měsíců. Nejprve je nosil jen na ven a od podzimu je má na doma místo bačkorek.
My je měli už loni v létě (rok a půl), tedy nějaké „falešné“. Nosil je jen na zahradu na chalupě, když jsem věděla, že bude chodit mezi bazénkem a pískovištěm, jinak ne, přijde mi to děsné na chození, sama bych v nich taky nechodila… Ale na omývání písku nebo rychlé usušení z vody byly super, letos na léto určitě zase něco podobného pořídím.
Takze ses nijak netrapila pevnym kotnikem a tak? Chtela bych je koupit 2letemu diteti na leto, ale kdykoliv to s kymkoliv probiram nesouhlasne krouti hlavou. Mne se totiz zdaji crocsy vzdusnejsi, nez kozene snadalky, ktere ma dite, az nad kotniky. ![]()