Boty Essi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
4.3.11 13:41

Boty essi

Ahojky holky.Chci koupit dětem boty essi,jsem s nimi nejvíc spokojená,ale jedná se mi jakou mám koupit velikost,velikosti se líší.Kolik mám příčíst nadměrek?Máme 13,5cm,jedná se o jarní boty.DěkujiNašla jsem moc pěkné boty,ale ty mají velikost 23-15,3cm a když jsem koukal u 22 tak mají 14cm,tak já nevím.Poradtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
4.3.11 14:06

Řeším něco podobného - malý má 14 cm dlouhou nožku, na nadměrek se počítá tak 1 cm, tomu tak odpovídá 24, ale když mu obuji 24, tak v tom neumí chodit, přijdou mi strašně velké, i vůči jeho žížalímu tělíčku. 23 by odpovídaly více mají tak stélku 14,5 cm, ale dlouho mu boty nevydrží a ono je to dost drahá koupě „na chvíli“. Tak jsem taky na vážkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.3.11 14:16

Jo je to boj,já když přidam 1cm,tak je to 14,5.A ty boty mají vnitřní stélku taky 14,5,takže by to měli sai na chvíly,tak koupím asi ty větší 15,3.Stějně jěště nosí zimní a budou nejméně březen i duben,takže za ty dva měsíce jim povyroste a 14,5 by byla pak malá a chci je koupit ted,našla jsem moc pěkné apotom už nemusí být.Jakou značku kupuješ ty?Taky essi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.3.11 14:28

Nadmerek by nemel byt vetsi nez 1,2cm..v tom uz se pak fakt spatne chodi.Ja mam doma i meridlo(na nozicku i vnitrku boty) zrovna s tim nadmerkem :wink: .
JInak chodim do obuvy pro deti se zdravotnima botkama ruznych znacek,vzdy zkousime,pac ac cislo bych vedela,kazdy vyrobce to ma jinak-a taky i se ruzne lisi u toho stejneho vyrobce konkretni druh boticek.
Jinak essy synovy docela sedi,nejvic mu teda sedi superfity,ale essy jsem uz taky vicekrat kupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
4.3.11 14:33

Nadměre je vždy 1,2cm ! měřídlo na nožku by měli mít v každé obuvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.3.11 14:55

Chci koupit přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.3.11 15:54

No, my zrovna včera sondovali u Bati a v Deichmanu, holky, někdy ty prodavačky samy neumí poradit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.3.11 18:03

my byli v prodejne essi a taky myslím že malé nohu špatně změřili. Tvrdili velikost 19, my přitom nosili boty 21- pak se divily že se do papuček ani nedostala přes nárt.
Nic proti nákupu přes net, ale botičky je lepší vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
4.3.11 22:25

první boty přes net bych neřešila, když nemáš zkušenost s výrobcem. Jde o to, že boty i noha jsou různě široké, to by mělo také sedět. Nebráním se nakupovat na netu, ale spíš první boty bez zkoušení a tvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.12 13:34

Ahoj, mám pár otázek k těmto botkám… snad mi zkušenější maminky poradí… :D
Dají se sandálky nosit na holou nožku? mají kožený vnitřek, tak aby netlačily, nedřely apod. Jedná se o dvouletou holčičku, takže jemná kůžička atd… ;)
Druhý dotaz jek tvrdosti podrážky… vím, že je hodně maminek, které kupují Essi, ale dočetla jsem se na některých diskuzích, že prý mají tvrdou podrážku. V obchodě jsem vyzkoušela, opravdu je tvrdší, ale mě zajímá, jestli a příp., za jak dlouho se vychodí a bude ohebná? Botky Essi se mi totiž líbí, takže nad nimi přemýšlím…
Zatím jsem kupovala Protetiky. Jsou dobré, ale vzhledově nic moc.
Ještě mě napadl poslední dotaz - jak moc je důležité vysoké zápatí? Musí nutně být až nad kotník nebo stačí do úrovně kotníku?
Předem děkuji za odpoědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.6.12 21:39

Mě už jak doktorka, tak prodavačka, tak fyzioterapeutka na plavču řekly, že podrážka musí být ohebná jako houba, ne jen zeúpředu dozadu, a le i do stran, jako když jí chceš vyždímat. a první botičky u nás taky byly essi a letěly oknem. za mě, botičky kupujeme těm nejmenším od superfit a starším keeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
27.6.12 14:11

Děkuji za názor - superfitky jsou pro mě moc drahé - každý na ně prostě nemá :? Keeny neznám… Zatím jsem kupovala Protetiky - podrážku mají přesně, jak píšeš, ale vzhledově nejsou nic moc, právě proto brousím kolem Essi, protože se mi docela líbí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.6.12 14:37

@3HE mě teda mezi superfitkama a essima moc velekj cenovej rozdíl nepřijde, kupovala sem botičky od essi tuším za 7 až 8 set a superfitky za tisícovku…ale jinak, prostě sou tvrdý. co třeba peddy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková