Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ty nechodici capacky jsou vetsinou znaceny velikostne stejne jako obleceni…tzn 68 74 80 ![]()
Lucinko … tezko rict kazde ditko je jinak velke a to plati i o nozickach
nas ma ted rok a ma 23
Kdyz dostal sve prvni papucky mel 21ky a to mel neco kolem 9 mesice
no a v tech chodicich botach to obecne rict nejde…to musis vyzkouset a zmerit…vidis…snehova pise ze meli v 9 mesicich 21..to ma terka ted v 15 mesicich…a kamosky mimco ma v 16 mesicich 19 ![]()
a jeste kazda bota (vyrobce) ma jiny cislovani…takze velikostne treba napr. botasky nike jsou mnohem mensi..takze velikost 23 odpovida jinym co jsou 21.
Ahoj, my máme 8 měsíční holčičku, která se v 7 měsících poprvé postavila a teď začíná chodit kolem nábytku, protože máme plovoucí podlahy, doporučila nám dr koupit botičky, nejlépe sandálky, bo do zavřenejch bot ji nemám šanci narvat nohu
no každopádně sehnat boty na tohodle prcka je mazec, má cca 11 cm, takže bačkory sme sehnali ve vel. 17 a další botky na jaro na ven už koupili 18, jedná se o boty s atestem, takže tam by ty velikosti měli odpovídat.. musíš prostě změřit prckovi nohu a tahle tabulka by měla i odpovídat http://www.detskaobuv.cz/…etske-obuvi/#…
jinak některé capáčky, teda nechodící botky jsou značený uplně jinak, tak na to fakt bacha ![]()
Ahoj, je to strašně individuální. Kubík začal chodit bez držení v 9,5měsících a měl velikost 22
Ale to je spíš výjimka
Do té doby jsme žádné capáčky nedávala, jen protiskluzové ponožky.
Některé firmy číslují capáčky dle oblečení(68,74…) některé jako klasické botičky (19,20..)a dokonce jsme viděla capáčky číslované jako bačkůrky (14, 14,5, 15…) ![]()
ASi bude lepší zajít s mimčem do obchodu ![]()
Pokud je to jen na ozdobu, tak nevadí zda budou o palec větší, alespon ti déle vydrží, takže se řid číslováním na měsíce ![]()
Malé jsem ted kupovala botky puma, je jí 11měsíců a má 19 ![]()
Když je to podle velikosti oblečení - nebo podle měsíců, tak je to ok, ale co jsem viděla tak je to většinou označený nějakýma číslama. Zítra půjdeme nějaký hezký koupit.
Ale i tak moc děkuju
Ahoj holky,
Tenhle měsíc mu bude 9 měsíců.
chtěla bych Matyáskovi koupit nějaký hezký botičky, zatím ještě nechodí, chci to jako botičky na ozdobu jestli mi rozumíte, ale nevím nevím jakou mám koupit velikost?
Můžete mi prosím poradit?
Děkuju