Velikost botiček - 9 měsíční dítě

lucineeccka
9.3.11 22:37

velikost botiček-9 měsíční dítě

Ahoj holky,
chtěla bych Matyáskovi koupit nějaký hezký botičky, zatím ještě nechodí, chci to jako botičky na ozdobu jestli mi rozumíte, ale nevím nevím jakou mám koupit velikost? :nevim: Tenhle měsíc mu bude 9 měsíců.
Můžete mi prosím poradit?
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
9.3.11 22:57

ty nechodici capacky jsou vetsinou znaceny velikostne stejne jako obleceni…tzn 68 74 80 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.11 22:57

Lucinko … tezko rict kazde ditko je jinak velke a to plati i o nozickach :-) nas ma ted rok a ma 23
Kdyz dostal sve prvni papucky mel 21ky a to mel neco kolem 9 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.11 23:06

no a v tech chodicich botach to obecne rict nejde…to musis vyzkouset a zmerit…vidis…snehova pise ze meli v 9 mesicich 21..to ma terka ted v 15 mesicich…a kamosky mimco ma v 16 mesicich 19 :wink:
a jeste kazda bota (vyrobce) ma jiny cislovani…takze velikostne treba napr. botasky nike jsou mnohem mensi..takze velikost 23 odpovida jinym co jsou 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
10.3.11 06:46

Ahoj, my máme 8 měsíční holčičku, která se v 7 měsících poprvé postavila a teď začíná chodit kolem nábytku, protože máme plovoucí podlahy, doporučila nám dr koupit botičky, nejlépe sandálky, bo do zavřenejch bot ji nemám šanci narvat nohu :mrgreen: no každopádně sehnat boty na tohodle prcka je mazec, má cca 11 cm, takže bačkory sme sehnali ve vel. 17 a další botky na jaro na ven už koupili 18, jedná se o boty s atestem, takže tam by ty velikosti měli odpovídat.. musíš prostě změřit prckovi nohu a tahle tabulka by měla i odpovídat http://www.detskaobuv.cz/…etske-obuvi/#…
jinak některé capáčky, teda nechodící botky jsou značený uplně jinak, tak na to fakt bacha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.3.11 07:07

Ahoj, je to strašně individuální. Kubík začal chodit bez držení v 9,5měsících a měl velikost 22 :oops: Ale to je spíš výjimka 8-) Do té doby jsme žádné capáčky nedávala, jen protiskluzové ponožky.
Některé firmy číslují capáčky dle oblečení(68,74…) některé jako klasické botičky (19,20..)a dokonce jsme viděla capáčky číslované jako bačkůrky (14, 14,5, 15…) :think:
ASi bude lepší zajít s mimčem do obchodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
10.3.11 08:03

Pokud je to jen na ozdobu, tak nevadí zda budou o palec větší, alespon ti déle vydrží, takže se řid číslováním na měsíce ;-)
Malé jsem ted kupovala botky puma, je jí 11měsíců a má 19 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
11.3.11 15:47

Když je to podle velikosti oblečení - nebo podle měsíců, tak je to ok, ale co jsem viděla tak je to většinou označený nějakýma číslama. Zítra půjdeme nějaký hezký koupit.
Ale i tak moc děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková