Boty Viking

379
11.3.11 17:11

Boty Viking

Dobrý den,
pokukuji po botech pro syna (4 roky) a padly mi do oka boty Viking. Zatím jsme měli hlavně Superfit, ale ráda bych zkusila i něco jiného. Máte někdo s touto značkou zkušenosti????

Předem moc díky za názory. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1556
11.3.11 17:21

Syn měl od této značky zimní boty. Byli jsem s nimi moc spokojení. :palec: Chtěla jsem je koupit i na letošní zimu, ale už jsem nesehnala jeho velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.3.11 17:23

Mně padly do oka tyto
http://e-detska-obuv.cz/…thermal.html
jen nevím, jaká je kvalita u této značky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.3.11 17:33

Botky vypadají dobře. Nám ty zimní vydržely krásně přes celou zimu, neprotekly, byly kvalitní. Myslím, že jim syn dával docela zabrat a vydržely všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.3.11 17:40

No mně jak něco padne do oka, to je konec :lol: Tak snad něco vydrží a nožku budou držet, tak jak by měly…

Díky za názor 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.3.11 19:36

Koukala jsem i po Vikingách s membránou, ale nenašla jsem…tak snad tyto poslouží dobře i bez membrány 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
11.3.11 20:43

syn ma od nich jedny celoroky (uz dva roky mu noha nevyrostla, takze uz je docela dost ponosil :-) ) a jsme taky spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.3.11 21:02

To jste mě potěšila, fakt mi padly do oka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.4.17 08:59

Poraďte, prosím, které na teplé jaro a chladnější letní dny? Goretex jsou fajn, ale píšou tam, že jsou i do teplé zimy a studený podzim. Chci spíše něco teniskového… ale zase váhám, když ty nízké nemají goretex, aby se v nich nepotila moc noha nebo aby ve vlhku nepromokly po pár krocích. Ráno do školky rosa… v poledne vedro… :nevim:

Děkuji :kytka:

http://www.outdoorkids.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
6.4.17 09:53

Tak ty druhé bez membrány vypadají, že budou hned mokré a ani impregnace jim nepomůže. Materiálově podobné měla dcera (od jiné značky teda) a jakákoliv rosa byla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.4.17 11:07

Já bych šla do nízkých goretexových, syn má tyto:
Dcerce babička koupila ty bez goretexu a není to ono, už jsou okopané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.4.17 14:45
@malinika píše:
Tak ty druhé bez membrány vypadají, že budou hned mokré a ani impregnace jim nepomůže. Materiálově podobné měla dcera (od jiné značky teda) a jakákoliv rosa byla problém.
@malinika píše:

ale zase jsou levnější :lol: a goretexové boty do mokra máme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
6.4.17 15:14

@3HE Toť pak otázka, jestli potřebujete dvoje nepromokavé. ;) Tyhle zas budou oproti goretexovým rozhodně prodyšnější. Ale je to něco za něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.4.17 15:27

@malinika máme vyšší kožené s látkou a goretexem ecco -takové podšité - už teď v nich má zpocenou nohu.
potom v létě nosí plátěnky a sandále.. a právě potřebuji něco mezi tím - myslím, že ty síťované nízké by mohly postačit.

Dala jsem foto z obchodu, ale boty bych kupovala na bazaru… takže cena nyní nerozhoduje, mm vyhledané inzeráty a cena je přibližně stejná. Jen vybrat typ boty. Ty vyšší s goretex.se bojím, aby nebyly prostě moc teplé…

no, tak jsem si asi odpověděla sama :mrgreen:

Doufala jsem, že zde najdu někoho, kdo ty vyšší má doma a odpoví, v jakých teplotách je nosili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.4.17 15:47
@malinika píše:
@3HE Toť pak otázka, jestli potřebujete dvoje nepromokavé. ;) Tyhle zas budou oproti goretexovým rozhodně prodyšnější. Ale je to něco za něco.

tak on té ranní rosy zase tolik nebude mít… cestou do školky si ho pohlídám a když jdou na vycházku, tak už je spíše sucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková