Mají botky Disney atest / certifikát?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
13.3.11 19:18

Mají botky Disney atest,certifikát....?

:mavam: nevíte někdo prosím?nebo kde by se to dalo dohledat?děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
13.3.11 19:28

Těžko říct, kdo je výrobce?

Já na atesty nekoukám, bota má být z prodyšného materiálu, pevný opatek, měkká podrážka, od nějakých 4 let lépe tvarovaná stélka. Žirafu jsem viděla i u bot, které bych nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.3.11 19:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.3.11 19:48

Já bych nikdy nekoupila botu, kterou bch si předtím nemohla osahat… a kupovat botu jen kvůli obrázku cars nevim, zvážila bych to :-)

• Citovat
  • Upravit
1751
13.3.11 19:50

dzarunko,
o certifikaci nebo atestu pochybuju :-? , i když certifikace často znamená třeba jen nezávadné materiály… nevím, no…

Já letos kupuju dětem Adidas Superstar, taky nemají žádné certifikace a žirafy a přitom mi přijdou super 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.3.11 20:10
Michaelakkk píše:
Já bych nikdy nekoupila botu, kterou bch si předtím nemohla osahat… a kupovat botu jen kvůli obrázku cars nevim, zvážila bych to :-)

mně nejde o ten obrázek a vyhovují mi 2 suché zipy,materiál textil,prý lehké,jsou tmavé,cena.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.3.11 20:12
dzarunka píše:
Michaelakkk píše:
Já bych nikdy nekoupila botu, kterou bch si předtím nemohla osahat… a kupovat botu jen kvůli obrázku cars nevim, zvážila bych to :-)
mně nejde o ten obrázek a vyhovují mi 2 suché zipy,materiál textil,prý lehké,jsou tmavé,cena.....

Zřeba i některé suché zipy u méně kvalitních bot se pořád rozepínají, no já bych nekoupila kdybych neviděla naživo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15054
13.3.11 20:12
Sunnyside píše:
dzarunko,
o certifikaci nebo atestu pochybuju :-? , i když certifikace často znamená třeba jen nezávadné materiály… nevím, no…Já letos kupuju dětem Adidas Superstar, taky nemají žádné certifikace a žirafy a přitom mi přijdou super 8-)

na ty adidasky jsem taky koukala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.3.11 20:14

ta cena mi přijde moc, já jsem za 500 kupovala nike na suchý zip a vím, že to jsou boty kvalitní :-)

• Citovat
  • Upravit
15054
13.3.11 20:23
Michaelakkk píše:
ta cena mi přijde moc, já jsem za 500 kupovala nike na suchý zip a vím, že to jsou boty kvalitní :-)

Nike už máme koupený :palec: a ještě potřebujem jedny botky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.3.11 20:29
dzarunka píše:
Michaelakkk píše:
ta cena mi přijde moc, já jsem za 500 kupovala nike na suchý zip a vím, že to jsou boty kvalitní :-)
Nike už máme koupený :palec: a ještě potřebujem jedny botky

a na jaro mají být? :-)

• Citovat
  • Upravit
15054
13.3.11 20:32
Michaelakkk píše:
dzarunka píše:
Michaelakkk píše:
Nike už máme koupený :palec: a ještě potřebujem jedny botky
a na jaro mají být? :-)

jj styl botasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
13.3.11 20:34

Ja loni koupila Disney boty u Deichmanna, byly krasny, ale po tretim pouziti byly priserne :-( sice v nich leto dochodila, ale letos uz mohla jecet jak chtela, nevyhodim 500 za takovej sunt at uz s popelkou nebo snehurkou :twisted: Ten povrch se hrozne rychle okope, maly ke konci leta uz lezla normalne ven ponozka, jak byly prodreny, a to je pak mela uz jen na pisek. Fakt nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
13.3.11 20:41

jeste obrazek, treba ty vase budou jine, my kupovaly nejake tyto:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.3.11 20:52