Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, můžete mi prosím, poradit prodejnu s dětskou obuví v Olomouci? Obchod, který vede kvalitní zboží (Fare, Protetika, …) s certifikací. My doposud chodili k prioru do pasážky, ale letos si nějak nemůžu vybrat (nic moc pěknýho v naší velikosti). Napadá vás ještě nějaký obchod kromě CCC, Deichman, Reno apod. Díky.
Fare jsem koupila naproti Koruně v Zdravé obuvi. Je to obchod kousek od obchodu Lego.
Taky jsem teď nakoupila v obchodu naproti Koruně, jsou to zdravotnické potřeby a vzadu mají dětskou obuv (Essi, Fare, Santé …)
http://www.ortika.cz/…ejny/olomouc
Jé tak přesně toto téma jsem chtěla založit, protože nás za chvíli asi čekají první botičky ![]()
Hlavně jsme při náhodném procházení zjistili, že obchod v pasážce naproti Prioru zrušili a je tam nějaký sekáč ![]()
Takže prosím i o tip na obchod, kde mi budou schopni poradit…
Leenikk píše:
Jé tak přesně toto téma jsem chtěla založit, protože nás za chvíli asi čekají první botičky![]()
Hlavně jsme při náhodném procházení zjistili, že obchod v pasážce naproti Prioru zrušili a je tam nějaký sekáč
Takže prosím i o tip na obchod, kde mi budou schopni poradit…
katek78 píše:
Lenik, tak ten obchod naproti prioru je přesunutý na ulici vedle Prioru, jak jezdí tramvaj, tuším 8. května, napravo vedle květinářství ve dvořeDěkuji
Taky jsem myslela, že je zrušený. Leni a tam byla prodavačka, která fakt dokázala dobře poradit. Jinak já Matesovi kupovala první boty v Globusu. jsou s atestem-žirafa- a měli je za 490,–, původně za 700. ale tam ti nikdo neporadí…
ještě docela dobře nám poradili u Bati ve městě.
Kači v glousu jsem dětský botky prolítla a ty, co má Mates už neměli…nebo jsem slepýš
.
Každopádně ale chci pro první botky jít tam, kde malé nohu pořádně změří a řeknou mi, co je u nich důležité, aby měla nohy zdravé. Ne že bych to už teda nestudovala ![]()
Celkem slušně se dá nakoupit i v senimu, ve 2. patře je dětská obuv a taky chodíme na botky do zdravotnicjých potřeb u tržnice na autobusáku.
tam se mi zdá, že se snaží prodat za jakoukoli cenu.Manžel tam byl se synem pro bačkory a vždy si je nějak navlíkl, asi po týdnu jsem zjistila jak si je oblíká, že mu to spíš nejde než jde. Byli mu malé přes nárt,u pokladny mu vnutili ponožky s „bleskem - cars“ za 70 kč jedny. koupili dvoje.
ale loni jsme tam koupili dobře.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na dětskou obuv v Olomouci, konkrétně na zimní boty. Dcera mela vždycky Superfit, vždycky spokojenost, ale manžel vždycky nadával, že jsou drahe. Kupovala jsem bud vedle Prioru nebo u zastávky Zenit (je tam i Albert). Vždycky obě paní krasne poradily, poměřily nohu.
Když jsem si vždycky řekla, že zkusím i levnější, šla jsem do zdravotních potřeb naproti Koruně a paní machla rukou, ať si vyberu. To me vždycky odradilo. Dcera vtaci špičky, má ortopedicke vložky, tak jsem chtěla vždycky vybrat boty pod dozorem odborníka.
Víte o nějakém obchode, kde dobře poradi? Nebo se mam na manžela vypadnout?
Diky
Super obchod je v Pasece u Šternberka ( já vím, není to Olomouc ),ale oni tam ty boty prodávají i šíří a paní je super, boty jsou kvalitní, hezké a super cena.