Kolik botek pro dítě ve školce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
904
8.4.11 09:40

Kolik botek pro dítě ve školce?

Ahojky,
začíná jaro, tak vybírám botičky pro dceru (3 roky). Jelikož navštěvuje školku, tak přemýšlím, kolik jich mám vlastně koupit.
Určitě bude potřebovat tenisky na zahradu, pak nějaké botky k sukýnce a jaké dál?? Botasky, nebo kotníčkové boty?? S atestem nebo stačí bez??
Jak to řešíte vy?? Kolik botek na sezonu kupujete??
Zatím má kotníkové celoroční boty Fare s membránou.
Díky za vaše tipy
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
8.4.11 10:05

Ve školce má snadálky místo papuček, tenisky na písek (neatestované obyč z Tesca), do školky chodí ve slušných celokožených jarně-podzimních (byly by i k sukni, kdyby ji nosila). Na hory pohorky celoroční. Doma v papučích nechodí. Budu muset ještě přikoupit tenisky, co bude mít doma na venek a na léto sandálky. Kroksíky taky má a gumáky. Uf :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.4.11 10:11

Vojta měl na podzim jedny okopávací na kolo (essi, už sjeté..) a jedny pěknější na chození (superfit).
stále kupuju kotníkové,kvalitní. plus bačkorky, holínky.

v zimě měl superfit goratexové a tcm zimní, na kolo a do školky..

momentálně má jenom jedny boty, essi kotníkové. z ostatních vyrostl. plus bačkory, a holinky.

obecně jsem vždycky vystačila s jedněmi pevnými a jedněmi sandálkami.. Vojtovi moc rychle rostla noha a víc bot by neunosil..

jo a ještě má crocsy (originální), v těch chodí doma, na zahradu v létě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.4.11 10:37

Nedávno jsme dělali velký nájezd na obuv: Máme jedny, ve kterých chodí do školky a může v nich i na zahradu, na písek. Do třídy papučko-sandálky. Doma má pak náhradní botasky, takové hezčí (teda aspoň byly, dokud si je jednou neobula do zoo :lol: ) a jedny odlehčené na léto z intersportu (ostatní jsou certifikované). Na doma crocusy, samo holínky. Na léto budu ještě pořizovat dvoje sandály, boty do vody a pláťáky na písek pro sichr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.4.11 10:38

Jo a do té školky teda má jen ty papuče, holínky a jedny boty na zahradu. Protože jezdíme autem, tak jí jiné boty na cestu nedávám. Na léto to budou sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.4.11 11:01

od jara do podzimu míváme:
kotníčkové kožené do chladna
balerinky do tepla,k sukni
sandálky na léto
tenisky kotníkové pevnější ven
tenisky nízké plátěné do školky na písek
gumáky
papuče doma a do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
8.4.11 11:33

Ahojky,
takže když to shrnu.
Do školky má papuče. Tak koupím nějaké tenisky do školky na písek. Ještě bych měla na jaro asi nějaké pěkné kotníčkové kožené k sukni a kalhotám třeba na sucháče.
Potom jedny pěknější tenisky na chození do města a sandálky na léto.
Doma má takové ty páskové zdravotní nazouváky, které si může vzít i ven a gumáky má taky.
To by asi mohlo stačit že?? Ty kotníkové membránové fare ji asi ještě vydrží a přemýšlím, jestli nejsou zbytečné balerínky navíc.
Teda ale je to síla, tolik botek na jednu sezonu...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.3.14 16:56

Oživuji diskuzi… Kolikatery boty na jaro máte pro kluky co chodí do školky? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 16:58

@Alex Adrian měla jsem troje - jedny školkové, jedny normální na ven a jedny hodobóžové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.3.14 16:59

Dvoje. Jedny celoročy Goretexové, ty nosí od podzima ppřs zimu a jaro. Pak má jedny tenisky.Do školky chodí v těch goretexových. Na jaro bude mít zase jedny sandále, Keeny, ty jsou nezničitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.3.14 16:59
@martina.se píše:
@Alex Adrian měla jsem troje - jedny školkové, jedny normální na ven a jedny hodobóžové :mrgreen:

Máme taky tak + holinky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 17:00
@Hanulínek píše:
Máme taky tak + holinky. ;)

jj, holinky byly třeba, ale stačily jedny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
3.3.14 17:01

@martina.se Mohu se zeptat, ještě na něco co souvisí jen trochu? Co jsi dávala klukovi do školky, na sebe. Holky měly punčocháče a zástěrky, takže když baštily a prasily, zástěrku jsem druhý den vyměnila, ale co kluk? Chodí jen v punčocháčích, a tričku, nebo mají kamašky? jsem bezradná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 17:04

@boball můj je moc nosit nechtěl - takže měl jen tepláky :think: ale co jsem si všimla, tak dost holek pořizuje klukům klučičí „legíny“. :think: ale zkušenost s tím nemám. Můj byl taky chlíváček, denně jsem ty gaťky měnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
3.3.14 17:06

@martina.se Díky,takže jak jsem myslela, nakoupit hodně tepláků a prášků na praní. :mrgreen: Ty legínky mi moc pro chlapečka nesedí, spíš asi taky ty tepláčky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková