Botičky Befado, protetika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
876
19.4.11 12:03

botičky Befado, protetika

Ahojky
mate zkušenosti z těmito značkami? Befado mají krásne tenisky na leto- maj certifikát. Protetika je slovenská a taky mají hezký botičky. Zvažuji zda na leto koupit- tenisky si myslím že nemusí byt od Superfit- ty kupujeme ale spiš zimní a podzimní.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
19.4.11 12:22

koupila jsem tenisky Befado ted dceri na pisek a nemuzu si je vynachvalit :palec: pomer cena x kvalita je skvely, vyhovuje nam gumova spicka, maji pevny opatek, jinak jsou platene a nepoti se nozka. maji i nejaky atest ze zkusebny ve Zline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.4.11 12:25

Já kupuju velmi ráda Protetiky, zimní, celoroční a tak, vzhled pěkný, cena přijatelná, kvalita bych řekla dobrá a klukovi seděj rozhodně líp jak Superfity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.4.11 12:32
Ja koukala i na sandálky Protetika a cena fakt dobrá- na to že to je zdrav. obuv.Člověk ani neví co koupit všichni řikaj že Superfit je to nej :-?
ppetra píše:
Já kupuju velmi ráda Protetiky, zimní, celoroční a tak, vzhled pěkný, cena přijatelná, kvalita bych řekla dobrá a klukovi seděj rozhodně líp jak Superfity…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
19.4.11 12:48

Protetiky kupuju oběma holkám a jsem maximálně spokojená. Kvalitní jsou a cena je přijatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.4.11 13:15

Kotníčkové tenisky befado mají obě moje dcerky, 20 měs. a 5 let, jsem s nima naprosto spokojená, ta menší má v nich ještě dokoupenou vložku. A cena je víc než příznivá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.4.11 13:23

pokud nemáte problémy s nožičkami tak bych klidně šla i do befada, minule mi je ukazoval pán ve zdravotní obuvi a nevypadaly špatně, za tu cenu. My bohužel potřebujem pevnou, vysokou kotníkovou obuv takže mám smolíka.

Co se týče superfitek tak mi vysvětloval že jsou hodně odlehčené, mají lepší materiály a hodně tvarovanou stélku. Prostě jsou asi promakanější ale sama nejsem přesvědčená že půjdu do sandálek za litr. :roll: :roll: Ale je pravda, že oproti jiným sandálkům byly fakt lehoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.4.11 13:23

Ahojky

Prcek má bačkory Befado a jiné už nekoupím-jsou skoro nezničitelé oproti těm obyč.A teď jsme vyzkoušeli i ty tenisky :palec: Jsou taky super :wink:

Protetiku kupuju jen takový ty vycházkový a to tak 1× ročně :wink: určitě poslouží stejně jako dražší boty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.4.11 13:25
Panuška píše:
pokud nemáte problémy s nožičkami tak bych klidně šla i do befada, minule mi je ukazoval pán ve zdravotní obuvi a nevypadaly špatně, za tu cenu. My bohužel potřebujem pevnou, vysokou kotníkovou obuv takže mám smolíka.Co se týče superfitek tak mi vysvětloval že jsou hodně odlehčené, mají lepší materiály a hodně tvarovanou stélku. Prostě jsou asi promakanější ale sama nejsem přesvědčená že půjdu do sandálek za litr. :roll: :roll: Ale je pravda, že oproti jiným sandálkům byly fakt lehoučké.

Panuško jsme na tom stejně. Befado se mi líbily hodně, bohužel takové boty díky vadám nohy mít nemůžeme a tak je pro jistotu nekupuji ani synovi. Ale jsou pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
19.4.11 13:28
verenika píše:
Ahojky

Prcek má bačkory Befado a jiné už nekoupím-jsou skoro nezničitelé oproti těm obyč.A teď jsme vyzkoušeli i ty tenisky :palec: Jsou taky super :wink:

Přesně moje řeč, taky bačkůrky jedině Befado. Vyhovuje mi i jejich systém zapínání na sucháče, který se nezničí a holky se samy umí obouvat.

• Citovat
  • Upravit
17310
19.4.11 13:35
Betty03 píše:
verenika píše:
Ahojky

Přesně moje řeč, taky bačkůrky jedině Befado. Vyhovuje mi i jejich systém zapínání na sucháče, který se nezničí a holky se samy umí obouvat.

Jj :mrgreen:

Ty Befado bačkory jsou fakt super,jinak jsme měli bačkory tak na 3 týdny :zed: Buď vyrval tu gumu,nebo se rozlepily :-x A tyhle já kupuju za 199kč na MMB(ty obyč u nás stojí 149kč)Vydrží mu do tý doby než mu nevyroste noha.Což je veliké + :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
19.4.11 13:43

Befado máme tenisky a bačkory druhým rokem a maximální spokojenost. Dokonce se mi zdá, že v nich malý chodí líp, než v Superfitech. Aspoň tolik nezakopává.
Sandály letos zvažuju Santé a na písek možná pořídím taky Befada. Letos už dává botům pěknej záhul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
19.4.11 13:59

Befado máme bačkůrky,tenisky na cvičení s dětma a botky na sucháč…
ty pak at si rasuje na koloodrážedle,za ty prachy mě to nebude mrzet :-D
Jinak máme na delší prochajdy ještě pevný kotníčkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.11 14:10

ty Befado se asi nehodí na první krůčky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
19.4.11 14:20
RyBANA píše:
ty Befado se asi nehodí na první krůčky, že?

To asi ne :think: .....i když na doma pak měl bačkůrky…ale to když už chodil sám a neměl je celý den…
On totiž s jeho buclatou nožičko jiný bačkůrky neobul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková