Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky
mate zkušenosti z těmito značkami? Befado mají krásne tenisky na leto- maj certifikát. Protetika je slovenská a taky mají hezký botičky. Zvažuji zda na leto koupit- tenisky si myslím že nemusí byt od Superfit- ty kupujeme ale spiš zimní a podzimní.děkuji
koupila jsem tenisky Befado ted dceri na pisek a nemuzu si je vynachvalit
pomer cena x kvalita je skvely, vyhovuje nam gumova spicka, maji pevny opatek, jinak jsou platene a nepoti se nozka. maji i nejaky atest ze zkusebny ve Zline
Já kupuju velmi ráda Protetiky, zimní, celoroční a tak, vzhled pěkný, cena přijatelná, kvalita bych řekla dobrá a klukovi seděj rozhodně líp jak Superfity…
ppetra píše:
Já kupuju velmi ráda Protetiky, zimní, celoroční a tak, vzhled pěkný, cena přijatelná, kvalita bych řekla dobrá a klukovi seděj rozhodně líp jak Superfity…
Protetiky kupuju oběma holkám a jsem maximálně spokojená. Kvalitní jsou a cena je přijatelná.
Kotníčkové tenisky befado mají obě moje dcerky, 20 měs. a 5 let, jsem s nima naprosto spokojená, ta menší má v nich ještě dokoupenou vložku. A cena je víc než příznivá ![]()
pokud nemáte problémy s nožičkami tak bych klidně šla i do befada, minule mi je ukazoval pán ve zdravotní obuvi a nevypadaly špatně, za tu cenu. My bohužel potřebujem pevnou, vysokou kotníkovou obuv takže mám smolíka.
Co se týče superfitek tak mi vysvětloval že jsou hodně odlehčené, mají lepší materiály a hodně tvarovanou stélku. Prostě jsou asi promakanější ale sama nejsem přesvědčená že půjdu do sandálek za litr.
Ale je pravda, že oproti jiným sandálkům byly fakt lehoučké.
Ahojky
Prcek má bačkory Befado a jiné už nekoupím-jsou skoro nezničitelé oproti těm obyč.A teď jsme vyzkoušeli i ty tenisky
Jsou taky super ![]()
Protetiku kupuju jen takový ty vycházkový a to tak 1× ročně
určitě poslouží stejně jako dražší boty ![]()
Panuška píše:
pokud nemáte problémy s nožičkami tak bych klidně šla i do befada, minule mi je ukazoval pán ve zdravotní obuvi a nevypadaly špatně, za tu cenu. My bohužel potřebujem pevnou, vysokou kotníkovou obuv takže mám smolíka.Co se týče superfitek tak mi vysvětloval že jsou hodně odlehčené, mají lepší materiály a hodně tvarovanou stélku. Prostě jsou asi promakanější ale sama nejsem přesvědčená že půjdu do sandálek za litr.![]()
Ale je pravda, že oproti jiným sandálkům byly fakt lehoučké.
Panuško jsme na tom stejně. Befado se mi líbily hodně, bohužel takové boty díky vadám nohy mít nemůžeme a tak je pro jistotu nekupuji ani synovi. Ale jsou pěkné
verenika píše:
AhojkyPrcek má bačkory Befado a jiné už nekoupím-jsou skoro nezničitelé oproti těm obyč.A teď jsme vyzkoušeli i ty tenisky
Jsou taky super
Přesně moje řeč, taky bačkůrky jedině Befado. Vyhovuje mi i jejich systém zapínání na sucháče, který se nezničí a holky se samy umí obouvat.
Betty03 píše:verenika píše:Přesně moje řeč, taky bačkůrky jedině Befado. Vyhovuje mi i jejich systém zapínání na sucháče, který se nezničí a holky se samy umí obouvat.
AhojkyPrcek má bačkory Befado a jiné už nekoupím-jsou skoro nezničitelé oproti těm obyč.A teď jsme vyzkoušeli i ty tenisky
Jsou taky super
Jj ![]()
Ty Befado bačkory jsou fakt super,jinak jsme měli bačkory tak na 3 týdny
Buď vyrval tu gumu,nebo se rozlepily
A tyhle já kupuju za 199kč na MMB(ty obyč u nás stojí 149kč)Vydrží mu do tý doby než mu nevyroste noha.Což je veliké + ![]()
Befado máme tenisky a bačkory druhým rokem a maximální spokojenost. Dokonce se mi zdá, že v nich malý chodí líp, než v Superfitech. Aspoň tolik nezakopává.
Sandály letos zvažuju Santé a na písek možná pořídím taky Befada. Letos už dává botům pěknej záhul ![]()
Befado máme bačkůrky,tenisky na cvičení s dětma a botky na sucháč…
ty pak at si rasuje na koloodrážedle,za ty prachy mě to nebude mrzet ![]()
Jinak máme na delší prochajdy ještě pevný kotníčkový…
RyBANA píše:
ty Befado se asi nehodí na první krůčky, že?
To asi ne
.....i když na doma pak měl bačkůrky…ale to když už chodil sám a neměl je celý den…
On totiž s jeho buclatou nožičko jiný bačkůrky neobul…