Botičky Befado, protetika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1227
19.4.11 14:35

taky nedám dopustit na Protetiku - vypadají fakt pěkně, mají všechny atesty, srovnávala jsem třeba s Fare, Konsorciem, přijdou mi srovnatelné za výrazně nižší cenu, měli jsme loni, koupili jsme i na letošní jaro a léto, jedinou nevýhodnou je, že se dají málokde koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65261
19.4.11 14:53

Protetiky jsme měli loni---teda Mates a to z lékárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.4.11 16:32
tak mne se Fare nelíbi jsou strašne tvrde- mala měla zimní boty Fare a nechtela v nich chodit :think:
katek78 píše:
taky nedám dopustit na Protetiku - vypadají fakt pěkně, mají všechny atesty, srovnávala jsem třeba s Fare, Konsorciem, přijdou mi srovnatelné za výrazně nižší cenu, měli jsme loni, koupili jsme i na letošní jaro a léto, jedinou nevýhodnou je, že se dají málokde koupit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
20.4.11 09:33

befado

Taky jsem je dnes objednala dětem 2roky na písek,kotníkové na suchý zip.Tak doufám,že budou dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.11 22:45

AHojky, nebudu zakládat novou diskuzi, když se vlastně ptám k vašemu tématu - dneska jsem koupila synovi (19měsíců) kotníkové plátěnky Befado za krásnou cenu. Má problémy s výběrem obuvi - široká ťapa, vysoký nárt a na svůj věk velkou nohu (vel.25). Četla jsem, že Befado má nějaký svůj polský certifikát podobný naší Žirafě......mohu opravdu věřit, že je to srovnatelné a je to víceméně kvalitní obuv :think: Koupila jsme je v našem oblíbeném obchůdku s dětskou obuví, kde prý berou jen kvalitní testovanou obuv, ale trošku mě vyděsilo, že je to polský výrobek :-? Bohužel jiné kecky synovi nebyly ani v jiných obchodech, tak nebylo moc na vybranou. A 800kč za boty na odrážedlo bohužel nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.5.11 23:00

Ahoj Zoubku…já teda nevím konkrétně k těm Befado botičkám, ale já jsem se přesvědčila, že „Polské“-nemusí nutně znamenat !nekvalitní!

Já jsem zrovna člověk, který nemá rád polské výrobky, věci, potraviny-prostě všechno, taky jsem byla vždycky přesvědčena-jako většina lidí-že co je polské, je prostě šunt, ale máme už druhou značku polských bot jedna značka je „KORNECKI“ a druhá je „ANTYLOPA“-mají zdravotní certifikaci a já jsem s nima naprosto spokojená-design fakt povedenej a materiál-paráda, lehký, ohebný-v místě klenby mají takovou tu vyvýšeninku-prostě nemůžu si stěžovat.......no ona ta cena taky nebyla nejlevnější :roll:
 http://www.detske-boticky.cz/…6-1-37-s.htm

Kupuju botky v tomto eshopu-mají velký výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.11 23:08

Ditto, díky za odkaz. Když se synovou nohou se bojím kupovat boty přes net. Ale koukám, že tvůj internetový obchod je velmi podobný tomu našemu www.boticka.cz , který sídlí v našem městě, a tam vybermee vždycky :wink:
Jen pořád přemýšlím nad tou klenbou......četla a slyšela jsme dost odlišné názory na netu od lékařů i odborníků výrobců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.5.11 23:21

Katka mi taky chodí v befadu a jsem spokojená. Papučky - teda už je nosí ven jako sandálky, plátěnky na běhání, na písek… fakt pohoda. A malá byla kvůli chůzi pro jistotu poslána na neurologii a takovéto botičky, pokud není problém nevadí. A klenbu v botičce mají.

Podobné botičky prodává i Globus se štítkem žirafy (což je značka zdravotní obuvi u dětí) a ty měly i koženou stélku, a CCC má taky takové. Vše to má atesty Zdravá stopa (befado jako Polská firma to má Zdrowa stopa.
Ono co by pro nás mělo být ukazatelem, než ty certifikáty a prodávají se natolik ve velkém, že kdyby to byl padělek, vědělo by se to si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.5.11 23:25

Zoubku děkuju též za odkaz-už jsem si uložila-mají taky velký výběr-už jsem nakoukla :palec: 8-) …já právě nemám problém-dcerka má normální nožičku-žádný problém a hlavně u nás chcíp pes-jak se říká-tady u nás ve městě je akorát Deichman, CCC a to jsou boty-no já nevim no :think: :roll:
Pak ještě Baťa-ale tam ať jdu kdykoli-pro zimní, pro letní-se juknout, tak odcházím zklamaná-nemůžu si pomoct-nevybrala jsem tam nic ještě nikdy(ani pro starší dcerku)

Prosímtě jak si to myslela s tou klenbou???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.5.11 23:30

Dituš neměly by mít plochou stélku, ale uvnitř tvarovanou.

kdyřž si koupíš sandále s tenkou podrážkou - je úplně rovná. Ta nemá podporu klenby nožky. třeba v+ětšina botasek je má - podepírá číst chodidla, na kterou nenašlapuješ. Tím zabrańuješ plochým nohám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.11 23:35

Dito, jak píše Markit - uvnitř botičky je stélka na vnitřní straně chodidla jakoby vyvýšená. Jenže já se dočetla na některých stránkách ortopedů nebo i výrobců, že děti do 3let nepotřebují mít v botičce toto vyvýšení klenby, že mají na nožičce oproti dospělým tukový polštářek, který jim tu klenbu drží sám :think: Jenže třeba u dneska zakoupených Befado kecek je to vyvýšení v oblasti klenby hodně malinké, skoro žádné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.5.11 23:46

Markit i Zoubku díky :hug: já právě čekala, že Zoubek měla na mysli něco v tom smyslu-jak napsala, že to není třeba :think:
Já se teda v dohledný době chystám k Mudrovi, aby nám napsal doporučení na ortopedii-pač Emí má jeden kotníček mírně vpadlej dovnitř-tak ať to raději zkoukne :think:
No a když si vemete sportovní boty-Adidasky-máme doma dvoje-tak tam teda vůbec není žádná tvarovaná stélka-takže to teda bota pro děti moc vhodná není-dle mého úsudku :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.11 23:52

Dito, no, ty jsi valstně můj příspěvek pochopila správně, protože jsme slyšela v TV i četla některé odborníky na dětskou obuv, že děti do cca 3let klenutou stélku nepotřebují, že jim klenbu v nožičce drží tukový polštářek. A zase jiní odborníci tvrdí, že je klenutá stélka potřeba…tak jsme z toho trošku zmatená :nevim: Samozřejmě mluvím o botičkách se zdravotním certifikátem jako Žirafa.....což Adidasky nebo Nike asi nemají, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.5.11 23:55

Dituš, jak jsi poznala vpadlý kotníček? Je to hodně patrné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
24.5.11 00:21

Zoubečku no vidíš to-každej tvrdí-asi spíš co se m hodí že :think: a co si z toho má normální člověk , kterej není odborník vzít? :think:Já si myslim logicky, že právě když se ta nožička vyvíjí-tak logicky by tím spíš měla podpírat a nějak fungovat :think:
ten kotníček je právě dost patrnej-jsem kvůli tomu málem i brečela-bylo mi to líto-že jsem určitě něco zanedbala :cry: Starší dcerka má plochý nohy-tak já nevim, kde je chyba.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková