Botičky Befado, protetika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
24.5.11 07:31

Dituš, no právě, mne nikdy nenapadlo, že názor na botičky s certifikátem se bude různit kvůli tvarované klenbě. No, budu kupovat dál botičky, které Kubovi padnou, ale už si budu lépe všímat, aby ta klenba nebyla moc veliká :think: …takový zlatý střed 8-)
S kotníkem mě to mrzí, ale určitě se s tím dá něco dělat, ne? Je ještě malá a tvárná :wink: Já mám ploché nohy, a to mi mamka kupovala na tehdejší dobu ty nejlepší boty (teda dle tehdejších názorů) a i do teď si dávám pozor při koupi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.5.11 09:18

Dituš, všechny protetiky botičky - s certifikátem klenbu mají. Takže asi to být má. :nevim:

Ono i s tím tukem to je možné, ael asi jak se vstřebává, je lépe klenbu podepírat.
Ono totiž spoustu lidí neví, že ploché nohy mají vliv na držení postavy, vývoj a tvar páteře apod.....

Katka mi zas vytáčela levou špičku dovnitř. Ortopka řekla,ž e je to hraniční anež jsme se dostala k neuroložce, výrazně se to spravilo a a a a a teď už to není třeba.
doma chodí bosa a venku, když to jde ji nechávám taky - trávník, písek.....
Když je teplo, má plátěnky nebo sandálky befado nebo jiné s žirafou nebo Zdrowou stopou . Když je chladno, prší, má klasické pevné botičky.
navíc u nás nějak neumím sehnat pevné sandálky ve vel 20 - 21, takže musí dorůst do 22 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.5.11 11:20

Markit, a ty Befado botky mají klenbu?
Před chvilkou jsme se vrátili z nákupu bačkůrek, včera jsem na to už neměla při zkoušení náledu…teda spíš Kuba 8-) A poprvé máme bačkůrky s klenbou :wink: Opět jsme byla ráda, že něco obul, ze 6zkoušených typů obul pouze tyto jedny. paní říkala, že je berou zatím jen 14dní, je to nějaká slovenská firma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.5.11 16:15

tak jsem si teď podala všechny plátěnky.
Je to jeden styl, stejný střih, stejná cenová hladina,. různí výrobci.

Rovné - befado a Walky
klenba - Camo a Ren But.

všechny měli žirafu nebo zdrowou stopu. A vím,ž e taky do střih, to i jiná veliksot, takže vím,ž e i Befado jsou s klenbou, jen jiné, než mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.5.11 20:20

Markit, a závěr zní :?: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.5.11 20:36

No právě hodně divně :D :D vychází mi z toho,ž e by to snad mělo být jedno, jestli tam ta klenbička je nebo nee :D

Na kožených kotníkových botkách je,na kožených sandálkách s pevnou patou není - na dvojích. Takže buď je to jedno a nebo je někde certifikát neoprávněně. A to teda hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.5.11 20:38
Markit.Hl píše:
No právě hodně divně :D :D vychází mi z toho,ž e by to snad mělo být jedno, jestli tam ta klenbička je nebo nee :DNa kožených kotníkových botkách je,na kožených sandálkách s pevnou patou není - na dvojích. Takže buď je to jedno a nebo je někde certifikát neoprávněně. A to teda hodně často.

Proto v tom mám zmatek a nevím, zda kupuji dobře s klenbou nebo bez klenby :lol: Každopádně, máme doma taky boty s klenbou i bez klenby a střídání neuškodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
25.5.11 19:28

Ja dnes koupila první chodicí botičky superfit.Proč jsem tu diskuzi nenašla dřív? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.11 20:45

Jani a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
25.5.11 20:49
katek78 píše:
taky nedám dopustit na Protetiku - vypadají fakt pěkně, mají všechny atesty, srovnávala jsem třeba s Fare, Konsorciem, přijdou mi srovnatelné za výrazně nižší cenu, měli jsme loni, koupili jsme i na letošní jaro a léto, jedinou nevýhodnou je, že se dají málokde koupit

Můžu jen souhlasit, z protetiky jsme měli loni první sandálky, jako první botky a teď jsem do nich šla znova. Myslím, že je to kvalita za super cenu!! A u nás naopak ve zdr.obuvi na ni většinou narazím, takže no problem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.11 20:59
PeťulaK píše:
katek78 píše:
taky nedám dopustit na Protetiku - vypadají fakt pěkně, mají všechny atesty, srovnávala jsem třeba s Fare, Konsorciem, přijdou mi srovnatelné za výrazně nižší cenu, měli jsme loni, koupili jsme i na letošní jaro a léto, jedinou nevýhodnou je, že se dají málokde koupit
toto je obnovaná diskuze, reaguješ na původní. Ale já nevím, botičky od Protetiky jsem snad nikde neviděla. :nevim:
Můžu jen souhlasit, z protetiky jsme měli loni první sandálky, jako první botky a teď jsem do nich šla znova. Myslím, že je to kvalita za super cenu!! A u nás naopak ve zdr.obuvi na ni většinou narazím, takže no problem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
25.5.11 21:03
Markit.Hl píše:
PeťulaK píše:
katek78 píše:

toto je obnovaná diskuze, reaguješ na původní. Ale já nevím, botičky od Protetiky jsem snad nikde neviděla. :nevim:

Tak to mám asi štěstí, u nás ve zdr.potřebách mívají právě hlavně Protetiku, nebo taky ještě JONAP a podle mě jsou to všechno kvalitní botky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.11 21:06

Tady je to hlavně Scholl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
25.5.11 21:27
Markit.Hl píše:
PeťulaK píše:
katek78 píše:
toto je obnovaná diskuze, reaguješ na původní. Ale já nevím, botičky od Protetiky jsem snad nikde neviděla. :nevim:
Můžu jen souhlasit, z protetiky jsme měli loni první sandálky, jako první botky a teď jsem do nich šla znova. Myslím, že je to kvalita za super cenu!! A u nás naopak ve zdr.obuvi na ni většinou narazím, takže no problem :palec:

Ja se ne ně taky někde podívam,stejně za chvíli budem kupovat nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
27.8.11 19:49

Holky a proč boty befado nejsou vhodné na první krůčky, mi je v lékárně zmínili tak nevím :nevim: ,máme kotníčkové na sucháč pevný opatek…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková