Genett, nebo Iscare?

44
27.11.12 12:37

Genett nebo Iscare?

Můžete prosím někdo poradit? Dne 5.12.2012 si jdu ke své gynekoložce pro podklady do CAR, ale stále nevím, pro který se rozhodnout-lékařka mě tlačí do Iscaru, že tam posílá všechny své pacientky a jsou tam prý nejlepší. Okolo sebe ale stále jen zase slyším o Genettu, že jednička v Praze jsou zase tam. Takže jsem akorát zmatená :roll: Je mi 33 let, již jsem prodělala 2 operace, kdy jsem kvůli endometrioze měla cysty na vaječnících a velmi rozsáhlé srůsty. Takže normální cestou to samozřejmě nejde a prý musím na IVF. Poraďte prosím, budu vděčná za každý názor a radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
27.11.12 12:40

ISCARE za me rozhodne, ale s Genettem nemam zkusenosti, ale Iscare byl jednicka v peci, v prijemnosti sester/doktoru/recepcnich, prijemne prostredi potom pri odberu i trasnferu a pozdejsi peci a vysledek mam v podpisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.11.12 12:47

Já zase nemám zkkušenost s tím Iscare, ale jen s Gennetem.. a tamjsem max. spokojena.. ve všem. No tak si vyber že jo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.11.12 12:48

Děkuju za názor, čím více se to blíží, o to více pracují nervíky :) Jaká je potom ještě prosím čekací doba objednání? V Gennetu prý až 3 měsíce, což asi bych psychicky nedávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.11.12 12:56

Nejlepe si je zavolat, ale ja jsem sla do 3 tydnu na prvni schuzku do Iscare - taky to zalezi, jestli chces prvni schuzku jen na pokec (coz bych doporucovala, kdyz jeste nemas za sebou zadne IVF) a nebo uz rovnou schuzku s kontrolou a krvi - to by ses musela objednat cca 1. den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.11.12 12:56

@ajinka30 No je pravda, že když jsem doktorce na jaře řekla, že by jsme chtěli být na vánoce těhotný, tak mi řekla, že je to teda tak akorát na to, se tam objednat aby se to stihlo.. volala jsem tam nejak v červnu a objednana jsem byla začátek srpna..pak jsem se potřebovala přeobjednat kvůli dovolený a nakonec jsem tam šla až v září.. ale v řijnu už jsem byla nastimulovana a po IVF.. ale je teda pravda, ze jsem všechny doktory přemlouvala aby mě vzali přednostně :mrgreen: stálo mě to pár bonboniérek :mrgreen: a nakonec mi to stejně bylo k prdu, protože se mimnko nechytilo :( ale na další konzultaci jsme objednany příští středu už :) ale když vidíš jakej je tamnával tak to samo mluví o vytíženosti a oblíbenosti toho CARu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.11.12 13:31

Já už bych tam měla jít právě se všemi vyšetřeními od své gynekoložky-minulý týden mi brala krev a vzorky-stěry na různé gyn. nemoci a manžel jde 4.12. na spermiogram, takže by jsme tam něli jít vybavení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
27.11.12 13:32

@ajinka30 Oni vás ale můžou poslat ještě na jiná vyšetření jako je imunologie a genetika a tak..takže se to může ještě protáhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.11.12 13:43

Take doporucuji Iscare. Podivej se na diskuzi Iscare tady na emiminu. Urcite si vyberes dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
27.11.12 14:02

Ja take chodim do Iscaru. Kdyby jses rozhodla pro nej tak se hlavne neobjednavej k Zlatko Ilič nebo tak nejak se jmenuje. nebyla jsem jedina kdo si na nej stezoval. Jinak je tam vse v naprostem poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.11.12 17:02

Já taky chodím do Iscare a po Novém roce jdeme na IVF.Kdyi jsem tam chodila k panu doktorovi Hulvertovi, ale ten je už dneska primář, tak jsem u nějaký mladý doktorky která k nim přišla z Apolináře a já se tam s ní setkávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
27.11.12 17:09

@mahdalka neni to Jarzembovska? ta je dobra tu mam taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.11.12 17:14

@jaja84 Jo jo, Jarzembovská to je :palec: jsem si nemohla vzpomenout. Já dřív chodila k Apolináři a znám jí odtud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
27.11.12 17:17

@mahdalka ta je opravdu skvela :mrgreen: hlavne i vtipna a porad ji to mele, vazne ji obdivuju ale jak sjem tady psala nikdy bych nesla k tomu Zlatkovi. Driv jsem tady cetla ze si i holky stezovaly na dr. Turkovou a ja s ni treba nemela problem :nevim: My jdeme po novem roce na ket :mrgreen: treba se tam potkame :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.11.12 17:31

Jo, Jarzembovská si pokecala i s mým chlapem a jelikož měla v ordinaci nějakou žákyňku či co, tak mu scháněla i židli :lol: :palec: Jsou tam moc milýa je tam hezký a příjemný prostředí. Já jdu na IVF poprvé tak jsem zvědavá, paní doktorka je plná optimismu :D Tak jestli se tam potkáme, tak se přihlaš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.