Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám problém za který se stydím. Před 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci, aby se me tělo procistilo a po 2 měsících se mi udělal genitalni opar. Šla jsem ke své gynelozce, dala mi prášky a masticku. Vyléčila jsem ho. Napsala mi pro jistotu i druhé balení ( řekla že se mi může každý měsíc vrátit )
Samozřejmě než jsem to dostala byl zpátky.
Už zase trpím. Nasadila jsem prášky od dr. koupila si masticku na herpes. Antikoncepci jsem okamžitě nasadila zpět a už ji nikdy nevysadim( berte s rezervou )
Můj dotaz zni: potřebuji co nejrychleji zmírnit bolest při curani, protože u prvního jsem se po vyléčení nemohla týden vycurat ( jako kdybych tam měla špunt)![]()
V lékárně jsem si koupila tea tree olej jenže mi přijde že to nepomáhá a navíc se mi z toho zvedá žaludek.často se sprchuji, měním ručníky, dole se po vysrchovani utiram papírovýma uterkama. Nasadila jsem i vitamíny,,b - komplex forte,, a vitamin c četla jsem, že si to můžu mazat sudocreamem aby se mi to zasušilo. Nemůže mi to nějak ublížit? Samozřejmě prášky doberu.
Omlouvám se že je to tak dlouhý, a možná nesrozumitelné
Děkuji Vám za rady a zkušenosti.![]()
snad genitální, ne
Opary žádnou inteligencí nedisponují.
Mne na tyhle opary nejvic pomaha hemagel, od porodu mam kazdy mesic… ( kdyz mam fakt stresy, tak klidne 2 a 2 x do mesice). Hned jak citim svedeni, namazu. Ted jsem mesic na vitaminech a tukam na vse, opar se jeste neobjevil a to za poslednich 6 dni bylo stresu 🙏
Omlouvám se, asi jsem se prepsala. ![]()
Nemusíte být hned urypany ![]()
Jestli věříš na homeopatii, tak se zkus poptat v lékárně, třeba by ti to pomohlo…
mě pomáhá na opary na rtech… ![]()
No… řeknu to narovinu mám stejný problém s tim genitalnim oparem a to je mi 13… Nejdriv to zacalo svedet a palet pak se objevily takove pupeny jakoby tak jsem pogooglila a zjistila ze to je ten genitalni opar… A nevim co s tim ted rodičům se to stydim říct je mi blbe mluvit o nevem takovem navic se bojim ze budu muset k gynekologovi. A ne nemela jsem zadny sex ani nic…co jsem četla může to být způsobeno i třeba infikovanym rucnikem nebo žínkou…
Také jsem geniální opar trpěla. Vracel se každý měsíc. Doktor mi řekl jestli se toho chci zbavit musí se léčit i partner. Předávali jsme si to jeden druhému. Já to měla že stresu z práce a on to ode mě chytal. A když já to dolečila tak jsem to zas chytla zpět od něj. Pak jsme se začali léčit oba. Dostali jsme na to nějakou masti ku, název si už bohužel nepamatuju. A mam konečně klid. Občas se to vrátí, ale tak jednou max. dvakrát do roka. Doktor mi řekl, že je to jako klasický opar, pokud se u člověka projeví tak ho prostě jednou za čas dostane. Já trpím pouze na ty geniální, jinak klasický opar jsem snad nikdy neměla.
Každopádně si skoč k doktorovi, je to úplně normální. Měla jsem z toho nejdřív strach, ale v pohodě. Doktor pomohl a poradil. A mam konečně klid…
Dobrý den,
( berte s rezervou ) 

často se sprchuji, měním ručníky, dole se po vysrchovani utiram papírovýma uterkama. Nasadila jsem i vitamíny,,b - komplex forte,, a vitamin c

mám problém za který se stydím. Před 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci, aby se me tělo procistilo a po 2 měsících se mi udělal genitalni opar. Šla jsem ke své gynelozce, dala mi prášky a masticku. Vyléčila jsem ho. Napsala mi pro jistotu i druhé balení ( řekla že se mi může každý měsíc vrátit )
Samozřejmě než jsem to dostala byl zpátky.
Už zase trpím. Nasadila jsem prášky od dr. koupila si masticku na herpes. Antikoncepci jsem okamžitě nasadila zpět a už ji nikdy nevysadim
Můj dotaz zni: potřebuji co nejrychleji zmírnit bolest při curani, protože u prvního jsem se po vyléčení nemohla týden vycurat ( jako kdybych tam měla špunt)
V lékárně jsem si koupila tea tree olej jenže mi přijde že to nepomáhá a navíc se mi z toho zvedá žaludek.
četla jsem, že si to můžu mazat sudocreamem aby se mi to zasušilo. Nemůže mi to nějak ublížit? Samozřejmě prášky doberu.
Omlouvám se že je to tak dlouhý, a možná nesrozumitelné
Děkuji Vám za rady a zkušenosti.