Jak dlouho trvá léčba genitálních bradavic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.10 12:49

Genitální bradavice

Všechny zdravím a moc se omlouvám, že píši jako annonym, ale přiznávám, že se cítím trapně, i když podle přečtených diskuzí nebudu rozhodně jediná, která tím trpí.
Přečetla jsem si na internetu (i zde na fóru) opravdu hodně článků a diskuzí, ale v podstatě nikde jsem nevyčetla, jak je to v případě, že se zrovna snažíme o miminko. Je to několik měsíců od začátku snažení (zatím bez úspěchu) a zajímalo by mě, zda se na dobu léčby - př. jak dlouho vlastně léčba trvá? - můsíme se snažením přestat nebo používat ochranu?
A ještě se mi nepodařilo zjistit, zda tento zdr. problém může zabraňovat otěhotnění?
A snad poslední otázka, v případě, že bych musela do nemocnice na zákrok pod narkózu, jak dlouho mě potom nechají doma?

Ještě bych ráda dodala, že se zítra chystám objednat na gynekologii, takže nemám bradavice potvrzené od doktora, ale jsem velký šťoural a dle popisu a fotek na internetu, je velká pravděpodobnost, že je mám. :roll:
Děkuji předem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
7.9.10 13:38

Ahoj, o vlivu tohoto nepříjemného problému na otěhotnění nic nevím. Ale před dvěma lety jsem je měla taky, dr se zhrozil, pač jsem to nechala dlouho :roll: (netušila jsem co to je), a léčba probíhala tak, že mi třikrát během jednoho týdne namazal postižená místa nějakou vodičkou, co je zlikvidovalo(ty bradavice myslim :mrgreen: ). Teda bolelo to jak blázen, ale do týdne jsem měla pokoj. Kamarádka ovšem to nechala ještě dýl a měla je už i vevnitř a musela na zákrok. Takže šup k doktorovi co nejdřív. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
7.9.10 13:49

Taky nevím, jaký vliv mají na případné otěhotnění, ale moje neteř je chudinka měla a jsou to pěkný mrchy. Chodila na seškrabování (prý dost bolestivé) a vždycky se objevily znovu :cert: :-( . Její přítel se taky nakazil, takže si vytrpěli oba. Trvalo to přes rok, než se jich zbavili a sex v tu dobu nic moc - prý bolestivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.9.10 13:53

Odtraňovali mi je pod narkozou. V pondělí jsem nastupovala a udělali zákrok a v úterý jsem šla domu. Chtěli si mě tam nechat až do středy, ale já musela na pohřeb a pro vysvědčení.
Problém s otěhotněním nevím, ale počkala bych se snažením až po odstranění, do tý doby bych měla styk jenom s kondomem, protože nakazit můžeš i partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.10 14:05

prodigy222 - takže u tebe léčba trvala týden, když už jsi to měla rozjetý (i když přesně nevím, co to znamená ze jsi to nechala dlouho)? 8-o Ja mám jednu bradavičku uz leta letoucií na jednom pysku, ale vždy tam byla jenom ta jedna, takže jsem si myslela, že je to normální bradavička, která se ani nezvětšuje, ale teď si říkám, že to může být součást. Je to pár týdnů, co jsem si našla na okraji pochvy asi dvě bradavičky, ale čekala jsem, jestli to nezmizí (ještě jsem se o to moc nezajímala, málo kdy řeším všechno okamžitě doktorem, připadala bych si jak hysterka), ale asi před týdnem - čtrnácti dny jsem zjistila, že se asi další dvě/tři bradavičky přidaly. Až pak jsem začala pátrat na internetu a zjistila tohle.
K doktorovi zavolám hned zítra, objednám se a budu doufat, že mi to zmizí stejně jako tobě - do týdne. Děkuju.

Hama - taky děkuju, uvidíme, co řekne doktor. Dneska to budu muset říct přiteli, abych se podívala, jak je na tom on, bude mít určite radost. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.10 14:06

lleennttiillkkaa - a doma jsi pak zůstala jak dlouho? Četla jsem, že až týden, že je nepříjemné chodit a občas to i lehce krvácí.

• Citovat
  • Upravit
9859
7.9.10 14:47
Anonymní píše:
prodigy222 - takže u tebe léčba trvala týden, když už jsi to měla rozjetý (i když přesně nevím, co to znamená ze jsi to nechala dlouho)? 8-o

No asi 4 měsíce od první bradavičky a já jsem takovej šťoural…myslela jsem že je to beďar :oops: a tím jsem si to právě rozjela. Pak už jsem to měla okolo celého vchodu a i na pyskách… nakonec se to zarazilo naštěstí včas, protože nkomu se to dostane i dovnitř a to už je průšvih. Takže mě léčili jen ambulantně a fakt do týdne to bylo pryč…ale týden jsem sotva chodila…ta vodička to prostě vypálí…bolelo moc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.10 14:58

prodigy222 - moc děkuju za napsanou zkušenost. Asi se teď k doktorovi o to míň těším, ale aspoň to budu mít za sebou. :-? Bojim bojim, navíc když čtu, že to bolí. :-)

• Citovat
  • Upravit
9859
7.9.10 15:27
Anonymní píše:
prodigy222 - moc děkuju za napsanou zkušenost. Asi se teď k doktorovi o to míň těším, ale aspoň to budu mít za sebou. :-? Bojim bojim, navíc když čtu, že to bolí. :-)

To se teda bojim víc porodu :-D Ta aplikace tý vodičky nebolí, ale když jsem přišla domů, tak už jsem nemohla dát nohy k sobě…bylo to nepříjemný, ale přežít se to dalo…neboj, hlavně to podchyť včas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.9.10 16:58
Anonymní píše:
lleennttiillkkaa - a doma jsi pak zůstala jak dlouho? Četla jsem, že až týden, že je nepříjemné chodit a občas to i lehce krvácí.

Doma jsem pak nebyla, chodila jsem na střední a začali zrovna prázdniny a brigáda. Možná v ten den co mě pustili, následující den jsem jela na intr pro věci, do školy pro vysvědčení a odpoledne na pohřeb.
Léčba moje tehdejší laxní doktorka mi napsala sedací koupele v hypermanganu. Upozorňovala jsem jí, že na intru si těžko někde vyvalím pipku ve společné koupelně a ani nebylo kde, protože tam byli sprchy. Léčila mě takhle půl roku, že prý o víkendu ty koupele stačí, nestačili a já si vydupala chirurgický odstranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.9.10 17:00

Prodigy přesně jak píšeš, vrtala jsem se v tom jako pitomá a rozlezlo se to všude.
Musím zaklepat, že po odstranění už se nevrátili.
Nicméně anonymní počítej s tím, že už do konce života v sobě budeš mít HPV virus, který způsobuje rakovinu děložního čípku. Obnáší to chodit každý půlrok na stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.10 09:19

Tak mi to nedalo a ráno, když už jsem byla sama doma, sem se pořádně podívala. U vchodu mám 4, 3 menší a 1 větší, 1 na pysku a vypadá to, že ještě asi 2 maličký i u konečníku. No sem z toho moc nadšená. :roll: Příteli jsem to včera řekla a není si vědom, že by na sobě něco měl, ale prohlídne se. Já šla zničená spát. Uplně mě to psychicky vyřídilo, připadám si strašně, že mám něco, co přirovnávají k HIV. :-( Čípek mám hlídaný, každý rok chodím na spec. gynekologii, kde ho kontrolují, díky malým odchylkám z cytologie, ale vždy bylo vše v pořádku.
A na gynekologii mě dneska objednali na příští čtvrtek, tak doufám, že se to do té doby ještě víc nerozleze. Nenípu to do krve, ale kouknu se na to a prstama na to šáhám, ale nijak nemačkám.

• Citovat
  • Upravit
27247
8.9.10 09:54

Anonymní :hug: přesně takhle jsem se cítila já, hlavně dodneška nevím, kde jsem k tomu přišla. Moje bývala gyndařka, teda hlavně její sestra na mě tenkrát koukala jako na nějakou prostitutku co spí s každým. Přitom v tý době už jsem měla rok stálého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.10 10:00

lleennttiillkkaa - jak jsem četla všechny možné články a diskuze, tak jsem se dočetla, že je i možné to chytit například na veřejných wc a pod. Co je na tom pravdy netuším. Přítel z toho byl včera špatný, že mu říkám, že může mít „pohlavní chorobu“, to mě ještě víc dorazilo. On údajně bez bradaviček, já s nima. Čekala sem podporu a nepřišla tak, jak byc si představovala. Možná sem ho tím trošku vyděsila, já sama jsem vyděšená. Tak snad to bude brzo za náma a už se to nikdy nevrátí. :nevim: Navíc nevím, jestli se dál můžeme snažit o miminko. :nevim:
Dekuju moc za podporu.

• Citovat
  • Upravit
27247
8.9.10 10:37

Anonymní já bych se snažením počkala až po odstranění, protože nevím jestli by si třeba mohla rodit přirozenou cestou a mít císaře jenom kvůli tomuhle mi přijde nesmyslný. Nevím asi bych fakt počkala.
No u nás tenkrát přítel jednu měl a chodil na vypalování. Já byla ráda, že mi to vzali tím vyřezáváním, protože to vypalování bych nepřežila:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí