Už nevím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
4.9.10 14:59

Už nevím

Ahojte holky,
užpár dní se cítím strašně „nafouklá“ v oblasti podbřišku a dost mě tam pobolívá,nemáte někdo tušení,co by to mohlo být? Pálení ani bolest při močení necítím,takže močák to asi nebude.A menstruaci jsem měla normalně,takže těhu doufám taky ne,a ana nafouklé břicho už bych musela být v pokročilejším měsíci…aspon teda myslím.Nejhorší je,že jak mám břicho pomalým a jsem nafouklá tak vypadám jako znovu těhotná..hrůza :-( ..a nejde ani zatáhnout,to už bolí. Před ms jsem při styku trošku krvácela a i bolest byla,ale řekla jsem si,že je to tím,že to mám dostat,myslíte si že to souvisí?Vím že nejste doktorky ani jasnovidky,jen mě zajímá váš názor
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
4.9.10 15:11

Ahojky…
co nějaká cysta, myom ? co tam tlačí? to je časté…
taky jsem měla..
skoč si na gynu at tě prohlíne, můžeš to mít přímo na ovariu a proto tě to tak trápí.
Držím palce a zdravíme do Kladna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.9.10 15:12

Mohla by to byt cysta, pripadne polyp v deloze.
Ja jsem napriklad nafoukla pri ovu, je to dane hormonalne, takze to muze byt i nejaka hormonalni nerovnovaha. Zkousela jsi nejakou „odfukovaci“ dietu, tj.nic nadymaveho, popijet cerny caj, pripadne i nejaky protiprdovy preparat? Ja si beru, kdy uz fakt je to otravne, tak espumisan, mam ho tu jeste nakoupeny z tehotenstvi a za chvili mu dojde spotreba, tak aspon to k necemu je.
Podle stupne obtizi bych bud pockala do dalsi ms nebo sla na gyndu rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
4.9.10 15:19

já teda píšu hlavně z vlastní zkušenosti… páč mě toto dělala cysta na vaječníku, bolelo to jako pes, zhoršovalo se to… nemohla jsem se poradne ohnout, a bricho sem mela taky nafouklý… ale já ji mela homronálního původu (vznikla pri tehotenstvi) a ve 12tém týdnu praskla a pomalu zmizela… v době kdy byla největší měla podle UTZ 7cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.9.10 15:21

holky,díky.
Myslíte,že by mohla cysta vykouknout takhle najednou zničeho nic? NA gyndu si určo zajdu,ale do tý doby se tady budu deptat…to těhotenství to být nemůže? Asi si zajdu i pro test… Právě že jsem měla dietu…už 3 dny a nic,prdění to asi není,prože nemám křeče jako vždy,jen ty bolesti…Ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
4.9.10 16:38

Ahojky,ja nechci strašit,ale koupila bych si tehu.test,protože to muže byt i model.tehotenství.Ja jkdyž jsem mela mimod.tehu,tak jsem normalně odmenstruovala,ale přesně jsem měla taky nafoukle břicho,bolelo to jako čert,pak už mi to prasklo,a proto to nafouklé břicho.Tak snad to nebude tvuj případ,ale určitě si zajdi k dr.Držim palečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
4.9.10 16:43

A pokud by jsi teda zkusila ten test,a vyšel pozitivně,čož u mimiod.tehu je taky,tak bych jela hned na pohotovost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
4.9.10 16:45

Jen dodám svou zkušenost - ms jsem měla i coby těhotná a nafouklá jsem byla od prvních týdnů, právě mě to překvapilo, jak jsem nemohla dopnout kalhoty atd. Takže i těhotenství je možné, nejen cysta.

• Citovat
  • Upravit
8814
4.9.10 18:07

Zajdi si prosimte radsi k Dr. Je mozne, ze to bude cysta. Ale krvaceni pri styku by se melo vzdycky vysetrit. Drzim palce at to neni nic vazneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.9.10 09:43

Ahojte holky,moc děkuji za odpovědi.Test jsem si udělala 2× a byl negativ,takže tohle jsem zavrhla,spíš to vidím na nějáký zánět,včera jsem už mohla jen ležet a dnes to jde i do ledviny,takže zítra hned ráno jedu k dr.Moc děkuju za rady a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.16 22:43

Dobry vecer. tyden krvacim. strasny bolesti nejdriv v podbrisku a druhy den v krizi. litali ze mne kousky asi po tydnu mi to zaclo slabnout. a bolesti v krizi mam porad..ted to bude ctrnact dni co jsem to dostala asi za tri dni a pri sexu jsem zacla krvacet znovu..myslim jestli to neni uz prechodu je mi 49..nikdy jsem tak netrpela jako ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí