Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, minulý týden v pondělí jsem dostala u dr. vyvolávačku, tohle pondělí jsem dostala na jeden den ms + den před a po jsem malinko špinila? Je to normální po vyvolávačce? stalo se to taky některé? vůbec nevím co si mám o tom myslet nebo mám čekat, že se objeví ms za pár dní znovu? Normální ms nebo po jiném hormonálním zásahu (HA, escapelle
, duphaston) jsem měla vždy aspoň pět dní.
Ahojky už nevím na koho se obrátit, za kolik dní po vyvolávaci ijekci by se ms mela dostavit??děkuji za odpovedi
@JaninaJanu No tak to já taky neporadím já furt nic, a ty jsi kolik dní po injekci??
@adelickasucha
ja na ni jeste nebyla, chystam se v utery, pac jsem po revizi 22.1. a stale jsem to nedostala:-( a ty?
@JaninaJanu Já dnes týden po vyvolvačce a nekdo mi rika ze to dostal ten den nekdo ze druhý den ale ze to není mozny ze sem to jeste nedostala tak nevím co mi je, furt cekam a nic jsem s toho na prášky. ![]()
@JaninaJanu to právě nevím, tak jeste pockam do pristiho tydne treba se ms rozjede a pokud né pujdu k doktorovi ale moc tomu neverim ze bych byla tehule i kdyz bych moc chtela, a co ty??a mimi?
@adelickasucha
me umrelo ve 13tt takze byla revize a ted cekam na prvni ms a pak jit do toho znova, ale byla jsem na ni 22.1.
![]()
a ted ms nikde
![]()
@JaninaJanu to mě moc mrzí, ale brzy zase otěhotníš a budeš spokojená maminka, už náke deti mas nebo by to bylo vase první??a kdy mas ms dostat??
@adelickasucha
ja uz mam 7mi leteho raubire
ma jsem mela dostat v tech 6ti nedeli a uz je to skoro 10tydnu a nic a co ty uz deti mas?