Antikoncepce a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1317
3.9.10 10:49

antikoncepce a špinění

Ráda bych věděla zda některá z Vás nemá nebo něměla stímto zkušenosti. Po porodu mi gynekolog nabídl antikoncepci injekci Sayanu. Souhlasila jsem, je laciná a nemusim myslet, že si musím vzít prášek a hlavně, že nebudu mít menstruaci. Ale po třetí aplikaci nastal zlom. 14 dní po 3 injekci jsem začala špinit týden, dva a třetí už jsem zajela k dr. Ten mi řekl, že se to občas stává a předepsal mi prášky Detralex, abych brala 2 prášky denně - je to na měsíc a že by se to mělo zlepšit, ale bohužel za chvíli to bude už měsíc co to beru a bohužel stále špíním a dokonce i některé dný o dost víc. Dr. mi řekl, že když se to neustálý budeme to muset řešit dál. Předpokládám jinou antikoncepcí. Zajímalo by mě jestli jste některá něměla taky takové problémy a co Vám popřípadě pomohlo. Přijde mi divné, že jsem začala takhle špinit skoro až po 7 měs. co tu antikonc. používám. Do té doby jsem byla spokojená. Děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
3.9.10 11:44

hmm tak to divné je, já mám taky Sayanu, teď druhou dávku a po první jsem špinila prakticky pořád. Dr. mi pak taky napsala Detralex 2denně a doporučila si k tomu koupit ascorutin. Od té doby ťuk, ťuk, ťuk nekrvácím nešpiním, prostě pohoda. Tak zkus dokoupit ten ascorutin a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
3.9.10 12:02
lacenka píše:
hmm tak to divné je, já mám taky Sayanu, teď druhou dávku a po první jsem špinila prakticky pořád. Dr. mi pak taky napsala Detralex 2denně a doporučila si k tomu koupit ascorutin. Od té doby ťuk, ťuk, ťuk nekrvácím nešpiním, prostě pohoda. Tak zkus dokoupit ten ascorutin a uvidíš :nevim:

Před měsícem jsem ho koupila klukovi, protože se mu často spouštěla krev. Mám to doma a nenapadlo mě to :-o . Tak hned si ho jdu zapít. Jeden denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 22:24

Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině spinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc modra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 22:25

ahojte mě to začne zlobit vždycky až po čase… dle mě záleží na dávkách hormonu co má ta určitá HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.11.12 20:34

Ahojda, oživuju tuhle diskuze.. jsem po porodu a dr mi napsal Softinel a říkal, že můžu ze začátku špinit.. už mám dobrané celé platíčko a špiním stále, někdy teda víc někdy míň.. je to normální nebo to bude chtít vyměnit? už mě to docela obtěžuje! :think:
předtím jsem nikdy antikoncepci nebrala až teď po dětech, tak nemám nic vyzkoušeno.. poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 16:13

Hojky mam dotazek mam asi mesic telisko a porad spinim cim dal vic a nevim zda to tam ma byt a nebo ne taky me asi druhy tyden silene boli vajecniki ale bolest je tupa a sili cim dal vim ma to byt nebo ne s pise cim to muze byt dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí