Krvácení v 5.týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
1.9.10 20:37

krvácení v 5.týdnu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat sem v 6.týdnu a na začátku 5.týdne sem začla špinit a pak celý týden slabé krvácení,doktor mi napsal ascorutin a utrogestan,po šesti dnech sem krvácet přestala .je to v pořádku?předem děkuji za odpověd

Příspěvek upraven 01.09.10 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4282
1.9.10 20:40

Lolla236-neboj,také jsem to tak měla,a dopadlo to dobře.Potkalo mě to potom jěště asi dvakrát,a bylo to vždy v pořádku.Pokud je to tmavá krev,je to dobré.Hlavně žádnou těžkou námahu a klid .Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
1.9.10 20:40

Může být a nemusí… takhle na začátku je to strašně nejisté… a ani doktor ti nedokáže říct, jak to dopadne… nezbývá než věřit, že to bude dobré ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.9.10 20:55

děkuju za odpověd.a nemáte někdo zkušenosti s tím utrogestanem?jestli mi to opravdu pomůže, jsem poprvé těhotná strašně dlouho jsme se snažili tak mám těd strach s čehokoliv abych o to nepřišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
1.9.10 21:06

Rozhodně neuškodí :-) ale ani zázračně nepomůže… zní to hnusně, ale je to na miminku - buď to zvládne nebo ne… ty mu můžeš malinko pomoct těmi prášky, snažit se být psychicky v pohodě, dodržovat částečně klidový režim… a tak, ale výrazně to neovlivníš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
1.9.10 21:06
lolla236 píše:
děkuju za odpověd.a nemáte někdo zkušenosti s tím utrogestanem?jestli mi to opravdu pomůže, jsem poprvé těhotná strašně dlouho jsme se snažili tak mám těd strach s čehokoliv abych o to nepřišla

Utrouš je na podporu těhu,tak seneboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.9.10 21:20

a co vitamíny já si koupila femibion 800 nebo znáte nějaké lepší? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
1.9.10 21:55

Řekla bych, že femibion patří mezi nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.9.10 21:57

díky tak snad bude vše ok, přeju všem to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.9.10 22:06

Ahoj, měla jsem to samé zhruba v desátém týdnu. Pár dní jsem ležela v nemocnici a brala jsem Ascorutin a Duphaston. Časem se to srovnalo a všechno dobře dopadlo. Držím palce, určitě to taky přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.9.10 22:13

ahoj už je to lepší,krvácení přestalo je mi dobře desátého jdu k doktorovi tak snad mi poví jen dobré zprávy ,doufám že už to bude dobré ,utrogestan beru pořád,ascorutin už ne ale děkuju ,taky ti přeju jen to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.9.10 22:57

lollo moc držím palce a věz, že pokud je miminko zdravé a silné, aby zvládlo dalších X měsíců u tebe v bříšku, tak potom bude vše ok i bez Utrogestanu.
A naopak, pokud je miminko „špatně poskládané“, myslím chromozomy, orgány, prostě moc nemocné, příroda to zařídí nejlépe, jak umí.
Je to moc smutné, ale je to tak.
A věř mi, že je mnohem lepší přijít o nemocné miminko takhle brzo, než potom třeba v polovině těhotenství…

Ale jinak jak píšou holky, nemusí to ještě nic vážného znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.9.10 13:40

tak a už je to jisté ,krvácení způsobilo samovolný potrat dnes mi to potvrdil doktor no tak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.9.10 13:17

Tak to je mi moc líto. Vím, jak Ti asi je.V květnu jsem zažila to samé. :cry:
Ale neboj časem to přebolí a určitě znovu otěhotníš a už to bude dobré. My se začínáme snažit znovu a nezbívá než doufat :nevim: .
Přeju Ti hodně sil a co nejdříve zdravé mimčo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.9.10 18:55

ahoj taky přeju at vám to vyjde, a chci se zeptat jak dlouho po samovolném potratu se můžeme začít znovu snažit, na ultrazvuku je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí