Zánět po šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
3.9.10 20:39

zánět po šestinedělí

Byla jsem na kontrole po šestinedělí a lékař mi sdělil, že mám zánět jak blázen. Prý jsem to asi chytla v porodnici, na záchodě. Byla jsem docela v šoku, protože mě nic není, žádná bolest a výtoky. Dal mi čípky Klion a prý když to nezabere, budu muset přestat kojit a přeléčí se to antibiotiky. Nedá se to léčit nějak alternativně? Máte někdo stejnou zkušenost? Docela mě to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
3.9.10 20:44

A nedává se Klion na kvasinkový zánět pochvy, kterým trpí hodně těhulek? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.9.10 21:02

to nevím, ale předepsal mi ho gynekolog, tak snad ví, co předepisuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.9.10 21:07

No to ano, ale já to myslela tak, že Tě třeba zbytečně moc vyděsil. Třeba je to jenom ten kvasinkový zánět, který se po porodu mohl zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
3.9.10 21:12

Jenže když jsem měla před těhotenstvím takovéto záněty, tak jsem vždy měla výtoky a pálení a teď uplně v poho. A u předchozích zánětů mi nikdy neřekl, tže bych to měla léčit ATB a teď najednou asi budu muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.9.10 21:15

… nemám zkušenost, jen bych ho důrazně požádala o ATB, se kterými se může kojit. Já brala ATB sice na močák, ale dr. je hledala dlouho v nějaké bichli tlusté, ale našla a mohla jsem kojit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.9.10 21:17

Já se dívala na netu na příbalový leták a Klion se používá na více druhů bakterialních infekcí včetně kvasinek. Držím pěstičky, ať se zadaří vyléčit bez těch antibiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.9.10 21:24

ja to mela po porodu dlouho, nakonec tam byly nejake bakterie, proste po porodu se chytne vse rychleji, mela jsem antb ke kterym se da kojit, ale nezabrala, muela jsem mit nekojici, ale da se na 14 dni vynechat kojeni a pak zase zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí