Gennet Archa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
17.10.14 09:38

@honey33 @karolka.1 ty jo holky uplne me desi, co tu pisete… jsem k Dankovi taky objednana… ja si myslela, ze je tam v Arche naopak nejlepsi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.10.14 09:59

Petra999 Já nemám ve zvyku někoho pomlouvat, ale sama pracuji ve zdravotnictví a i kdybych měla fakt blbý den, tak se takto ke svým pacientům nikdy chovat nebudu. Myslím, že co se odbornosti týče, tak je pan doktor určitě perfektní, ale co si budeme povídat. Ta psychická stránka dělá divy. Mě nejvic štve, že kvůli je ho neinformaci, jsem šla do IVF, dnes čekám na ET, ale šance jsou malé, protože další lékaři mi řekli, že se měli první odstranit myomy co mám. On mi nikdy nic neřekl a vždycky se naopak při UZ divil, že je mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
17.10.14 10:09

@honey33 tý jo, tak to ti budu držet pěsti, třeba to ještě dopadne…
ale s těma myomama… :roll: no na to teda koukám… a kdo ti bude dělat ET?
vy jste samoplátci viď? My taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.10.14 10:19

@petra999 ne nejsme, je to moje první. ET asi Dr. Bartošová, ta je hrozně milá, dělala mi i odběr. I tak nás to stálo 15 tis. je to mazec. Bohužel nám zbylo jen jedno, nic k zamražení, tak uvidíme jak se u mě zabydlí nebo ne. Když to nevyjde tak stejně musím na operaci :-(
tvoje je to kolikáté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
17.10.14 12:45

@honey33 @petra999 holky já tam byla dneska, dali mě k Valachovičovi, trochu jsem si připadala hloupě, jako že jsem si stěžovala, ale sestra mi snad mále poděkovala. Že prý se hodně změnil a je dost nepříjemný i na ně. Já si tedy mohla stěžovat jen na tu informovanost, což je podle mě zásadní.
@honey33 snad bych žádala i nějakou kompenzaci, pže to není možné nechat si vzít jeden pokus v podstatě zbytečně! Mě totiž po hysteroskopii taky řekl, že tam mám myom, ale že to ničemu nebrání. No dneška Valachovič říkal trochu něco jiného :( takže jsem se tam rozbrečela jak malá holka při představě 4 operace :roll:
@petra999 uvidíš, třeba ho upomenout a zkusí se ovládat. Souhlasím s honey33, je hrozně důležitá i ta psychická stránka! Jdu po 5 a vím, že před každýmm jsem s nervama v prd… a potřebuji trochu ohleduplnější přístup a ne aby se po mě někdo vozil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.10.14 10:17

Ahojda holky,
@karolka.1 a jak na Tebe působil Valachovič? My jsme taky samoplátci :roll: je to hrůza co? A to by člověk očekával teda za ty peníze fakt úplně jiný přístup…

holky, že bych to teda ještě taky změnila…
@honey33 moje je to čtvrtý IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.10.14 22:39

@petra999 no ze zacatku jsem si připadala dost hloupě, protoze mi furt vse vysvětloval az moc a pak mi nabídl prášky na uklidnění :mrgreen: tak sem si připadala jako hysterka! Ale ptala se me sestra jestli se cítím lip a ze to nabízí každé pacientce pred transferem, ze je to lepsi a ze je to moc hodny chlap. Taky docela sympoš a „jemný“ ;)
Pry je dost nepříjemný i na personal ale ze ony si nemohou moc stěžovat tze je dobre ze si to nenechají líbit aspon pacientky.
Penize sou šílený a zrovna Gennet neni nejlevnější klinika. My uz v tom budeme za skoro 160 tisíc :? Ale když by to vyšlo…čert vem penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.10.14 08:22

@karolka.1 Jak to zvládáš takhle pořád dokola? Musím říct, že jsem s nervama v háji, včera jsem plakala, že to určitě nevyšlo a to mám testovat nejdřív za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.10.14 10:08

@honey33 no když jsem v takovém tom nijakém řešení, tak jsem docela v klidu. Hodně se snažím sportovat a bavit se. Ale jak se přiblíží stimulace a následný transfer, tak sem šílená :) nervozní, vzteklá, všechno a všichni mi přijdou totálně blbý :) a když to nevyjde tak se tak na týden až 14 dní zavřu doma a s nikým nemluvím. Ale jinak myslím, že se z toho docela rychle dokážu vzpamatovat, mám hodně známých a jak jsem už řekla, snažím se si prostě najít zábavu a něco jiného, co mě může těšit. Taky si občas přečtu nějakou tu psychologickou knížku o tom jak být šťastná, nejvíc mě asi bavila Dalajlamova kočka, to je docela i takové vtipné, hlavně když máš sama doma kočku :)
Určitě nevěš hlavu! četla jsem tady takový zázraky už!!! já vydržím netestovat do 6 dne, pak začínám taky panikařit :D ale spíš to poznám na svém těle než na testu. Hodně reaguji na jakoukoliv hormonální změnu.
A i kdyby ti to náhodou nevyšlo za ten další týden, pořád to nemusí nic znamenat :) hezky si s tím prckem povídej (tobě zavedli jenom to jedno vid), a říkej mu, že se musí udržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.10.14 12:32

@karolka.1 Karolko takže ty už máš za sebou transfer, jestli jsem to dobře pochopila? A jestli se můžu zeptat, kde jsi byla před tím v Caru a jak si tam byla spokojená?
No o penězích mi ani nemluv… :roll: ale máš pravdu, když by to vyšlo, tak :cert: vem peníze…
@honey33 budu na Tebe moc myslet. A kdy máš ofiko testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.10.14 12:43

@petra999 ofiko tak za týden v pondělí, no je to nekonečné. Hlavně doufám, že už jsi našla doktora se kterým se dá v pohodě mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.10.14 13:19

@honey33 tak to máš ještě fakt dost času… no vím, ono se to řekne… ale zkus na to nemyslet a jak psala Karolka nějak se zabavit…
já už jedno dítě z IVF mám a tenkrát jsem otěhotněla, když jsme zrovna jely s manželem na výlet (spaly jsme několik nocí na hotelu) a nebyl čas na to myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.10.14 13:27

@petra999 nene, transfer mám teď ve středu :) zatím se snad vše vyvíjí dobře :think:
předtím jsem chodila do Prague Fertily Centre. Byla jsem hrozně spokojená s doktorkou, strašně hodná. Ještě nedávno se mi snažila pomoci, když mi pojištovna zamítla úhradu. Ta mi po lidské stránce opravdu chybí. Ale na to bohužel nemůže člověk dát, důležité je pro nás mít dítě a jestli to tady dokážou, tak přežiju už asi všechno :D :D :D
@honey33 já u svého úplně prvního IVF šla spát ve tři ráno, pořád jsem tu projížděla diskuze, a vstávala jsem asi kolem 6 ráno :) v 10 dopoledne už jsem stihla dojet do myčky s autem, na nákup a uvařit segedín :jazyk: magor prostě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
21.10.14 15:06

@karolka.1 a jestli se můžu zeptat, proč jsi z Prague Fertility Centre odešla? Na zítra na Tebe budu myslet… tfuj tfuj tfuj… hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.10.14 15:10
@petra999 píše:
@karolka.1 a jestli se můžu zeptat, proč jsi z Prague Fertility Centre odešla? Na zítra na Tebe budu myslet… tfuj tfuj tfuj… hodně štěstí :kytka:

tak nevyšlo to 4×, takže změna kliniky, i mi to doporučil obvodní gyndař
moc děkuji, se opět docela těším! tak snad konečně se ta smůla unaví :cert: :cert:
a už si byla tý na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.