Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Karolka gratuluju moc hurá další mimčo, jakou sestřičku máš ráda? No mám to z et na podruhé…
![]()
@karla2 děkuji i za Čestmírka, radila bych mu se udržet!!! ![]()
a ty jsi stále v očekávání nebo už po porodu?
jinak sestra Daniela Zvoníčková, je hrozně správná ![]()
Ahojda holky, tak jsem založila uzavřenou skupinu, která se jmenuje Gennet Archa… musíte požádat o vstup, já vás potvrdím a už jste tam… tak se na vás těším… zatím pa pa ![]()
Najeďte nahoře na liště na skupiny a zadejte Gennet Archa a mělo by to vyjet… a pak si to přidejte…
Dřív šlo rozesílát pozvánky do skupiny a teď nevím, proč to nejde, nikde jsem to nenašla…
takže si tu skupinku musímte najít sami…
zatím pa pa
Ahojky já s přitelem chodime do gennetu Archa čeká nás asi umělé oplodnění:-( Můžu se zeptat kdo máte zkušenosti a co mě čeká??Díky Zuzka
@jorksir ahoj, já mám zkušeností s Arcou poměrně málo, jelikož se nám tam zadařilo hned na poprvé ![]()
ale předpokládám, že tě čeká všelijaká vyšetření, manžela spermiogram, atd. atd…
už si objednaná? a jak dlouho se snažíte?
Objednaná ještě ne máme tam jit leden unor. A snažíme se rok. A můžu se zeptat chodí se na začátku těhotenství často na malou???
@jorksir
někdo ano, někdo ne. Já mám nějaký hyperaktivní močáká, tže já chodím standardně pořád ![]()
a všechny těhotenské příznaky, jako nafouklé břicho, bolení prsou atd jsem mívala tak 14 dní před menzes úplně normálně a když sem otěhotněla tak ani ťuk!
Ahoj holky, jak to teď funguje v Gennet Archa? Mají stejné ceny jako na Letné? Jak jste byly spokojené? já jsem objednané k MUDr. Bukvové. Máte s ní někdo zkušenost?
Ahoj holky, jsem objednaná do Gennetu Archa na půlku prosince, snažíme se o druhátko už docela dlouho a chci zkusit buď minimálku nebo nativ, můžete mi prosím napsat zkušenosti s touto klinikou? Jdu k Mudr. Bukvové. Děkuji moc ![]()
Ahoj, jestli jsem to dobře pochopila je to ten Gennet Na Poříčí? Tam se také budu objednávat, už mi dali termín, ale tento nemohu, tak sem požádala o jiný, chtěla bych od nich „jen“ rozbor krve na hp, amh aj zjištění plodnosti, uz, popř nějakou lékovou podporu, bohužel partner nechce nikam jít, takže je to jen na mě a zkoušet, už máme dvě děti přirozeně, vše ok, iv ani iui nepřichází v úvahu do toho partner nepůjde, tak sem zvědavá, co Vám vše udělali na pojišťovnu? Mám vzp děkuji za zkušenosti Lucka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď