Gennet Archa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3240
6.11.14 16:01

Karolka gratuluju moc hurá další mimčo, jakou sestřičku máš ráda? No mám to z et na podruhé… :potlesk: :dance: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.11.14 17:35

@karla2 děkuji i za Čestmírka, radila bych mu se udržet!!! :cert:
a ty jsi stále v očekávání nebo už po porodu?
jinak sestra Daniela Zvoníčková, je hrozně správná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
10.11.14 10:06

Ahojda holky, tak jsem založila uzavřenou skupinu, která se jmenuje Gennet Archa… musíte požádat o vstup, já vás potvrdím a už jste tam… tak se na vás těším… zatím pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
10.11.14 10:09

Najeďte nahoře na liště na skupiny a zadejte Gennet Archa a mělo by to vyjet… a pak si to přidejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
10.11.14 10:11

Dřív šlo rozesílát pozvánky do skupiny a teď nevím, proč to nejde, nikde jsem to nenašla… :roll: takže si tu skupinku musímte najít sami…
zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.14 21:02

Ahojky já s přitelem chodime do gennetu Archa čeká nás asi umělé oplodnění:-( Můžu se zeptat kdo máte zkušenosti a co mě čeká??Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.11.14 09:18

@jorksir ahoj, já mám zkušeností s Arcou poměrně málo, jelikož se nám tam zadařilo hned na poprvé :)
ale předpokládám, že tě čeká všelijaká vyšetření, manžela spermiogram, atd. atd…
už si objednaná? a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.11.14 19:27

Objednaná ještě ne máme tam jit leden unor. A snažíme se rok. A můžu se zeptat chodí se na začátku těhotenství často na malou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.11.14 09:12

@jorksir :) někdo ano, někdo ne. Já mám nějaký hyperaktivní močáká, tže já chodím standardně pořád :roll:
a všechny těhotenské příznaky, jako nafouklé břicho, bolení prsou atd jsem mívala tak 14 dní před menzes úplně normálně a když sem otěhotněla tak ani ťuk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 11:42

Ahoj holky, jak to teď funguje v Gennet Archa? Mají stejné ceny jako na Letné? Jak jste byly spokojené? já jsem objednané k MUDr. Bukvové. Máte s ní někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
12134
28.10.15 14:07

Ahoj holky, jsem objednaná do Gennetu Archa na půlku prosince, snažíme se o druhátko už docela dlouho a chci zkusit buď minimálku nebo nativ, můžete mi prosím napsat zkušenosti s touto klinikou? Jdu k Mudr. Bukvové. Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22263
4.8.23 21:31

Ahoj, jestli jsem to dobře pochopila je to ten Gennet Na Poříčí? Tam se také budu objednávat, už mi dali termín, ale tento nemohu, tak sem požádala o jiný, chtěla bych od nich „jen“ rozbor krve na hp, amh aj zjištění plodnosti, uz, popř nějakou lékovou podporu, bohužel partner nechce nikam jít, takže je to jen na mě a zkoušet, už máme dvě děti přirozeně, vše ok, iv ani iui nepřichází v úvahu do toho partner nepůjde, tak sem zvědavá, co Vám vše udělali na pojišťovnu? Mám vzp děkuji za zkušenosti Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.