Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky nebo budoucí maminky, chci se zeptat na Vaše zkušenosti s ultrazvukem ve druhém trimestru v Liberci v gennetu…Udělali Vám i 3D fotečku?? Nebo jak to probíhalo?? Děkuji za odpovědi
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat - krev na 2. screening mi brali v 17. tt a na UTZ mám jít 18+2. Není to brzy? Nemělo by se chodit až ve 20. tt.? Díky moc.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat - krev na 2. screening mi brali v 17. tt a na UTZ mám jít 18+2. Není to brzy? Nemělo by se chodit až ve 20. tt.? Díky moc.
Je možný, že si jdeš jen pro výsledek toho triple testu a na 20.týden tě teprv objednaj. Já taky jedu v 18.týdnu pro výsledek+ utz a pak v prosinci na velký utz.
Taky chodím do LB. Já kdu na druhou krev zítra ( 16tt ) a na ultrazvuk až v lednu
@bejbyn Díky, a jaký je rozdíl v tom UTZ z 18. tt a velkého UTZ ve 20.tt?
@Anonymní píše:
@bejbyn Díky, a jaký je rozdíl v tom UTZ z 18. tt a velkého UTZ ve 20.tt?
Ten ve 20.týdnu je hodně podrobnej, kontrolují všechny orgány, končetiny, obličej kvůli rozštěpovým vadám, srdíčko+ECHO srdce, zváží ho a změří, zkontrolují průtok, množství plodové vody, uložení placenty.
Ahoj ![]()
Chci se jen zeptat, platí se druhý screening na gennetu? První se platil ale o druhém nám nikdo neřekl zda je bezplatný nebo ne. A nevíte kolik chtějí za fotky?
Nechci tam jen kvůli takové prkotině volat ![]()
Děkuji ![]()
Dobrý den všem, prosim vás je potřeba doporučení od gyn do gennetu na velky utz ve 20.týdnu?