Gennet v Liberci

384
5.5.08 14:22

Gennet v Liberci

Ahoj holky,

hledala jsem všude nějaké informace ohledně CAR Gennet v Liberci, ale nikde jsem na emiminu nic nenašla, a tak bych vás moc chtěla poprosit, jestli nemáte některá zkušenosti s tímto centrem. Jde mi jako všem ostatním o informace ohledně délky čekací doby, platby, za jak dlouho se povedlo IUI a také přístup lékařů a sester. Případně, který doktor „stojí za to“ :wink:

Moc předem děkuji, hrozně mi to pomůže.

Zelvoonek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.5.08 13:57

Ahoj!
Já mám zkušenosti jen s pobočkou Gennetu v Praze (www.gennet.cz). Ze své zkušenosti musím říci, že je zde velmi špičkový personál (my nepodstupujeme uměl. oplodnění, ale narodila se nám postižená dcera + trpím spont. potraty). Co jsem četla nebo slyšela, vesměs jsou všechno kladné názory a hodnocení! Co se týče čekacích dob, tak to není žádná tragédie, myslím, že snad na první konzultaci nás pozvali za 14 dní po zavolání.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.5.08 20:51

Ahoj Prezidentko,

moc děkuji za odpověď. Je mi líto, že máte takové starosti, to mi pak ty moje připadají úplně malicherné. Nám se nedaří už přes rok, hormonální profil mám prý v pořádku, tak budu muset asi nejdřív na laparku, a pak se objednáme. No jo, to je život.

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.