GEST - gynekologická ambulance

178
2.3.08 15:25

GEST - gynekologická ambulance

Ahoj holky, asi mě čeká otěhotnění v CAR a pokukuju po GESTU, nicméně bohužel ještě předtím zvažuji i výměnu mého gynekologa. Bohužel mě poslední rok často zklamal, na všecho říká to je dobrý, mé obavy zlehčuje, zkrátil pracovní dobu do 17 h. a i ráno tam jsou sestry až od 8:30! takže i kvůli blbý injekci chodím pozde do práce (připlácím si 500 kč, ovšem bohužel nadstanard už žádný nevidím)
S tím vším bych se smířila, ale bohužel pochybuji o jeho péči a když jsem slyšela, jak docela hrubě mluvil s paní, co jí právě vyšly blbě tripple testy…no docela mě zamrazilo… :-(
Je mi 32 a čekat už moc dlouho nemůžu.
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s GESTEM jako gyn. ordinací na Praze 8. Nemyslím tedy CAR (ten je na Praze 5)
Ordinační hodiny 8-19.
Předem moc děkuji
Lionett-již opravdu zoufalá snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
2.3.08 23:06

Přesunuji do center asistované reprodukce.

Lionett, přeju hodně štěstí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.08 18:59

Gest

Děkuju, zvažovala jsem,jestli to tam dát, ale protože se ptám na GEST, který je gynekologická ambulance, bála jsem se spíš že to nepatří sem :)
No nic 150× shlédnuto a žádná odpověď :-(

• Citovat
  • Upravit
17609
3.3.08 21:09

Gest

Lionett známe se od Filipi. O Gestu jsme vedli v Psychice zhruba před měsícem diskuzi, takže asi se budu opakovat, ale já nedám na Gest dopustit. Dostala jsem se k nim, když jsem před 7 a něco lety, když jsem nemohla otěhotnět. Můj gyn.to řešil velmi vágně, takže jsem k nim přestoupila kompletně-nejen CAR, ale i do ambulance, i když je to u nich v podstatě dohromady. Při nástupu mi udělali kompletní vyšetření a pak už to běželo-spg, můj hormon.profil, utz, nasazení léků, když to nezabralo, tak laparoskopické vyšetř.vejcovodů a IUI. Do Gestu jsem se dostala na doporučení kamarádky, která tam nedávno podruhé otěhotněla
po IVF-nutné kvůli spg. a chodí tam ještě jedna a taky si nestěžovala. Potkáváme se všechny dost často a samozřejmě téma neplodnost jsme řešily na každé schůzce, takže si myslím, že kdyby měly nějaký problém, tak by mi ho řekly. Péče CAR je hlavně o penězích a v Gestu samozřejmě taky, ale nikdy mě /jako třeba Filipínu a mnohé jiné v Unice/ netlačili do dražších variant, ale brali to popořadě od toho nejlevnějšího po ty dražší metody. Nicméně já jsem tam platila pouze tenkrát roční příspěvek 2000 /teď to mají čtvrtletně 500, pokud tam to čtvrtletí jdeš/, protože jsem měla i jako ambulantního gynekologa. Kdybych tam šla na doporučení toho mého, tak bych /prý/ neplatila nic. Kamarádka s IVF to měla výrazně dražší, jenže to bude nejen tam. Skončila jsem tam proto, že OZP s nima zrušila, z důvodu spousty drahých vyšetření, smlouvu a já mám skvělou zubařku jen s OZP, takže volba byla jasná, gynekologů je přece spousty a já poté co jsem porodila, přece už extra placenou péči nepotřebuju. Šeredně jsem se spletla, proto jsem od ledna zpátky v Gestu /naštěstí OZP obnovila smlouvu/. Víš bála jsem se třeba, že na mě budou divně koukat, ale byli tam všichni moc fajn, sestry i doktor. Jo a ještě tě možná bude zajímat, že všechny 3 děti máme, všechny jedno a ta jedna čeká druhé. Já snad budu čekat brzo taky, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
6.3.08 21:03

Ahoj, Lionett. Zdravím, taky se známe z Psychiky snažilky, ale což, takhle nás možná bude spojovat podobné téma. Ke Gestu-já si myslím, že to fakt není špatná volba. Všude je to hodně o lidech, ale v Gestu se zatím chovají jednoznačně dobře. To, že začínají až v osm, může být na jednu strana nevýhoda, zase na druhou stranu dělají dlouho do odpoledne a to se už hodí. A musím říct, že sestřičky tam jsou opravdu báječný. Nevím, jak je to na ambulancích, ale CRM je fakt v pohodě. A ty ambulance jsou asi zrádné všude-já jsem třeba chodila do Gony, kde byl roční poplatek 6000, všechny speciální vyšetření se tvrdě doplácely-sestřičky velmi milý a příjemný, až na jednu krávu, která mě dokázala seřvávat za naprostý blbiny. Takže asi prostě blbý den.
A taky si myslím, že mezi CARy v Praze vychází Gest dost dobře. Co jsem tak pochytila z jiných diskusí, tak o Protanatalu se začalo říkat, že se začali horšit, Podolí-to je státní nemocnice a spíš je to porodnice, Motol-no comment, absolutně nedoporučuji, můžu vypsat hafu vlastních zkušeností, Apolinář-ten je takový obojetný, dobrý i špatný. Řada holek si taky pochvaluje Gennet. Pokud budeme v Gestu zažívat permanentní neúspěchy, tak ho máme vyhlídnutý. Mám názor, že změna někdy je dobrá. Tak to jsou jenom moje názory. :D resa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.3.08 15:46

Ahojky,

ja teda mozem odporucit Gennet. Tiez som zvazovala GEST, navstivila som obe zariadenia a intuitivne som sa rozhodla pre Gennet. Pripada mi to viac „profesionalne“. Je to krasna cista a moderna klinika s vlastnym parkoviskom, kde vsetky vysetrenia, analyzy a samotne ukony prebiehaju v jednom baraku, vsetko tam ide rychlo a na moje prekvapenie uplne zadarmo. S tym so ani nepocitala. Jediny doplatok bol na lieky na stimulaciu, ale to by bol v:,–(e rovnaky.

Ja som prisla na prvy pohovor, este v ten mesiac som podstupila IVF a hned sa to podarilo :lol: Chodim tam odvtedy kazde 2-3 tyzdne na kontrolu, vzdy mi Dr robi UTZ (to nie je bezne) , na vysledky screeiningu sa caka max 3 dni. Pani primarka si nechcela vziat ani bonbonieru..
Teraz sa uz tesim na 3DUTZ.
V kazdom pripade, dobre sa rozhodni a drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
17.3.08 19:46

Ahojky Lionet, já do Gestu chodim 13 let a jsem s nima max spokojená. Je pravda,že nemám zkušenosti s jinýma doktorama, ale v deseti letech jsem si ny gyndě užila své :( a měla možnost poznat chování lékařů a sester. To se rozhodně s Gestem srovnat nedá. když jsem tam začala chodit, tak jsem ani netušila, že budu potřebovat i jejich centrum na praze 5 :D Já na prevenci chodila na Prahu 6 a bylo to tam úžasné. Když jsme s manželem řešili miminko „víc“ teda hlavně proč to nejde, tak mi udělali hned vyšetření a manžela poslali na SPG a po výsledcích nás poslali na Prahu 5 a už se to někam blíží :D za týden by jsme měli začít se stimulací a pak se uvidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
24.3.08 16:40

díky moc!

ahoj holky, omlouvám se, dlouho se tu žádné příspěvky neobjevovaly, tak jsem přestala diskuzi kontrolovat :)
Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za Vaše příspěvky, moc jste mi pomohly. Trošku se v tom plácám, změnit doktora není až tak legrace (už jsem to udělala od 15 let 2× a tak si říkám, jestli není chyba ve mě, ale opravdu mám pocit, že jsem vždy měla pádné důvody…na druhou stranu, změnit za 17 let- je mi 32 :-) potřetí gynekologa snad není až tak divné :-).
Gest mi z toho vychází jako dobrá volba, zvláště, když bych kromě ambulance využila i jejich CAR, což mě asi nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.6.14 18:44

Dobrý den. Mam dotaz na všechny, kteří chodi do gestu na Praze 5.. nevite kolik je aktuální roční poplatek? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.6.14 18:55

@AnneettkkA
Myslím, že 2000 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.6.14 19:15

Ja právě taky myslím, ale nejsem si jista.. :-D aby to právě nebylo přes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.6.14 19:29

@AnneettkkA
Já bych to musela najít a to nevím kde, hlavně já teď platím těch 2750. Ne myslím, že to není přes, fakt jsou to ty 2000:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.6.14 19:42

Aha. Dekuji. A mohu se zeptat za co platíte takto více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.6.14 19:50

@AnneettkkA
Za to, že jsem těhotná a platí se to 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.6.14 19:59

Aha tak to gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.