Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradíte, kterou verzi geomag koupit jako první? Chci ji pro dcerku, která bude mít páté narozeniny, nějak se v nich nemůžu vyznat, jsou toho mraky.
Ahoj ![]()
já holkám koupila
u 46 ks s panely v pastelových barvách. Je to pěkné, ale je toho děsně málo. Na narozky nic nebylo, ale Ježíšek donese. Takže bych začala nějakým základem - ideálně v oblíbené barvě. Hlavně aby bylo dost dílků. No a časem mám v plánu ještě doplňky - hry a spol. ![]()
L.
My začali
ou základní - tyčky + kuličky. K další příležitosti jsme dokoupili tyčky, kuličky + panely. V balení je toho strašně málo - 2
y máme v původní origoš krabičce a jsme sotva v půlce. Řekla bych, že je naprosto jedno, čím začnete (pokud to nebudou jen panely).
Aha, takže co největší balení, aby to mělo smysl. Musím říct, že mi to přijde šíleně drahé, ale zároveň jako opravdu dobrá hračka. Vyhrajou si s tím děcka? Je to tak vděčné jako LEGO? To je taky drahé, ale dobrá investice. Geomag taky?
No a předpokládám, že je vše vzájemně kombinovatelné, pokud tedy nepočítám Geobaby.
Děkuju za odpovědi!!! ![]()
U nás vede lego a vláčkodráha. S jinýma hračkama si kluci téměř nehrají. Geomag baví nejvíc mě
Drahý to je jak blázen, to teda jo. Doufám, že se u nás časem taky chytí.
Chtělo by to půjčovnu hraček na odzkoušení, aby člověk věděl, s čím si dítě bude hrát a co hodí do kouta. Janička samozřejmě netuší, co to je Geomag a tak se dá těžko sondovat, zda by to chtěla.
Eviah - jestli jsi nekde od Brna, tak v Brne na Lidicke, kousek od zdrave vyzivy je prodejna deskovych her, hlavolamu a skladacek… Nektere muzes i primo tam vyzkouset. Nevim jestli Geomag taky, ale urcite ho tam maji a clovek co tam prodava ti urcite poradi.
Ja tam sla koupit deskovku pro svagrovou a nakonec jsme tam s detma stravili snad hodinu a pul, pac Taja se zazral do jakesi logicke hry a Anezka taky cosi skladala
![]()