GEOMAG - čím začít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15319
30.9.09 01:53

GEOMAG - čím začít?

Ahoj, poradíte, kterou verzi geomag koupit jako první? Chci ji pro dcerku, která bude mít páté narozeniny, nějak se v nich nemůžu vyznat, jsou toho mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
30.9.09 11:49

Ahoj :)

já holkám koupila :,-(u 46 ks s panely v pastelových barvách. Je to pěkné, ale je toho děsně málo. Na narozky nic nebylo, ale Ježíšek donese. Takže bych začala nějakým základem - ideálně v oblíbené barvě. Hlavně aby bylo dost dílků. No a časem mám v plánu ještě doplňky - hry a spol. :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.9.09 13:42

My začali :,-(ou základní - tyčky + kuličky. K další příležitosti jsme dokoupili tyčky, kuličky + panely. V balení je toho strašně málo - 2 :,-(y máme v původní origoš krabičce a jsme sotva v půlce. Řekla bych, že je naprosto jedno, čím začnete (pokud to nebudou jen panely).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.10.09 09:23

Aha, takže co největší balení, aby to mělo smysl. Musím říct, že mi to přijde šíleně drahé, ale zároveň jako opravdu dobrá hračka. Vyhrajou si s tím děcka? Je to tak vděčné jako LEGO? To je taky drahé, ale dobrá investice. Geomag taky?
No a předpokládám, že je vše vzájemně kombinovatelné, pokud tedy nepočítám Geobaby.
Děkuju za odpovědi!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.10.09 09:32

U nás vede lego a vláčkodráha. S jinýma hračkama si kluci téměř nehrají. Geomag baví nejvíc mě :-) Drahý to je jak blázen, to teda jo. Doufám, že se u nás časem taky chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.10.09 10:14

Chtělo by to půjčovnu hraček na odzkoušení, aby člověk věděl, s čím si dítě bude hrát a co hodí do kouta. Janička samozřejmě netuší, co to je Geomag a tak se dá těžko sondovat, zda by to chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
1.10.09 15:29

Eviah - jestli jsi nekde od Brna, tak v Brne na Lidicke, kousek od zdrave vyzivy je prodejna deskovych her, hlavolamu a skladacek… Nektere muzes i primo tam vyzkouset. Nevim jestli Geomag taky, ale urcite ho tam maji a clovek co tam prodava ti urcite poradi.
Ja tam sla koupit deskovku pro svagrovou a nakonec jsme tam s detma stravili snad hodinu a pul, pac Taja se zazral do jakesi logicke hry a Anezka taky cosi skladala :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí