GEST

2
22.6.06 15:41

GEST

Ahoj, ráda bych Vás požádala o radu, spíše o zkušenosti. Jsem novou pacientkou Gestu, zatím jsem moc spokojená. Ráda bych znala Vaše zkušenosti s Gestem, abych věděla jestli jsem si zvolila správně. Viděla jsem jejich fotky s 1000. miminkem a moc se mi líbilo, že maminka dostala dáreček , vyfotili se s ní. Je to takový rodinný a osobní. Děkuji za příspěvky a držme si palečky....... Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3025
22.6.06 16:59

ahoj, já chodila k dr. černému a byla jsem spokojená moc. skvělý přístup, žádné čekání, pokaždé utz, monitory už od 32tt, s panem doktorem jsme vždycky príma poklábosili. za ty peníze mi to určitě stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
22.6.06 21:45

Já zase chodím k dr. Vicenovi a jsem velice spokojená, nadstandart je opravdu nadstandartem. Těhotenství s jejich péčí bylo příjemné, péče taková, že jsem měla někdy pocit, že jsem tam snad jediná těhule!!! GEST má více poboček, ale myslím, že péče bude všude fajn :D
Já si nemůžu stěžovat na nic. Když jsem poslouchala někdy příběhy mých kamarádek a chování jejich gynekologů, tak mne jímala hrůza!!!!
Asi tvé držení palečků znamená, že chodíš do GESTU kde provádí umělé oplodnění ?! (myslím, že na Praze5), ono je totiž ještě pobočka na Praze 6 a to je normální soukromá gynekologie.
Tak jestli jsi budoucí těhulka, přeji moc moc štěstí a hlavně zdraví!!!!!!!
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.6.06 22:53

GEST

Ahoj holky,

moc Vám oběma děkuji za krásné zprávy. Jsem si jistá, že jsem si správně vybrala. Ano chodím do Gestu, Praha 5.

Doufám, že i já Vám budu moci brzy poslat taky takovou krásnou fotečku.

Hodně zdravíčka Vašem miláčkům i Vám a ještě jednou molc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.06 20:07

ahojky
já začala chodit do Gestu v září 2004 a v listopadu jsem už byla těhotná. A to jsme se snažili rok, u mě zjištěna anovulace a PCO.
Jsou tam moc hodní a vstřícní, byla jsem z toho po první návštěvě úplně vedle.
Chodila jsem k MUDr. Koreckému je moc hodný.
Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.8.06 13:04

Ahojky…já před rokem začala chodit do Gestu k Dr. Černému, protože jsme s manželem moc chtěli miminko a nešlo to a ejhle…jsem po prvním IVF (tady…jinak už je v pořadí druhé, ale to jsem absolvovala jinde) v šestém měsíci…takže držím všechny pěstičky a palečky co teď máme…určitě sis vybrala dobře a věř mi, že to za ty peníze stojí (to pro případ, že by tě někdo odrazoval, že jsou moc drazí :wink: )
Přejem brzy dvě // na testíku :lol: :wink:

Petarka a Piškotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.9.06 12:23

Ahoj holky,

jsem tu nová. Taky chodím do Gestu, už od března. Chodím k Mudr. Koreckému - je perfektní! Zatím jsme zkoušeli hormony a nic. Tak nás čeká IVF. Můžete mi někdo napsat, jak to u Vás probíhalo po transferu?? Mám namysli jestli jste musely ležet a jak dlouho jste musely být doma…?Po lékařské stránce tak nějak vím, co to obnáší. Díky, jen doufám že brzo taky objevím // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.11.06 00:04

spokojenost s GESTem

Ahoj i já patřím mezi spokojené klientky GESTu. Prvního broučka máme po IVF. Toho druhého máme přímo od přírody. No zázraky se dějí.
Ale na GEST nedám dopustit. Chodila jsem k doktoru Alexandrovi až do 34.tt a vážně to za ty penízky stojí. K dobré volbě gratuluji Jarka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.06 09:53

A kolik jste v gestu platili za IVF (kdyz pises ze ty penizky to stoji) ? A byl u vas nejaky problem? Diky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex