Po jaké době vám ukázal test //???

15
13.6.06 12:59

Po jaké době vám ukázal test //???

Holčiny, po jaké době jste měli na těstíku dvě //?? Jsem už zoufalá!! MS jsem měla dostat v neděli a stále nic. Pobolívá mě v podbřišku a prsa taky dost bolí. Zdá se mi i ( možná to bude znít pitomně) že se mi zvětšili prsní dvorce a mám to pod nima na pohmat jakoby zvětšené :oops: První test jsem dělala v den očekávané MS ráno ale negativní :cry: Další jsem dělala dnes ale nevydržela jsem to do zítra do rána a udělala ho v poledne. A samozřejmě zase negativní :cry: :cry: Už nevím jestli mám jetště nějakou naději nebo to je na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
13.6.06 13:03

Ahoj Kocabko,
já si dělala test později a vyšel pozitivní, ale jak popisuješ ty příznaky, tak tohle všechno mému testu předcházelo. V zrcadle jsem zjistila, že mám větší prsa atd. V podstatě jsem to věděla už před testováním. :wink:
Přeju dvě čárky Tin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
13.6.06 13:08

Kacabko,
tvé příznaky vypadají na těhu, hlavní je , že MS nedorazila! Záleží jak citlivý máš test, nejcitlivějčí má 10 UI/I, ten se může dělat už 8-10 dní od početí. Já zkoušela Baby test od Biogemy a // se ukázaly asi 12 den po OVU. Někdy se opravdu vůbec neukážou a potvrdí to až krevní test. Ještě lepší je vždy ranní moč, je více koncentrovaná. Zkus si koupit úplně jiný test, hodně citlivý, některé nejsou spolehlivé, počkej na ráno a uvidíš.
A ještě kontrolovala jsi ho už po těch páru minutách? Tak ho nech půl hoďky a pak se podívej, mě se // ukázaly až po 20 minutách, i když psaly, že výsledek uvidím za minutu. Už jsem byla nešťastná že nic a pak jsem byla překvapená, takže ho hned nevyhazuj!

Přeji ti, aby tam opravdu byly, je to moc krásný pocit! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.06 13:15

No já jsem dělala ClearBlue ale tam jsem nenašla jak je citlivý. Ale někde jsem slyšela žedost. :cry: Tyhle příznaky mě už totiž trápý asi čtrnáct dní. Nejdřív jsem myslela že je to PMS ale na ten jsem nikdy netrpěla a pak nepřišla MS. Tak já už vážně nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.6.06 13:20

Kacabko,
já měla test positivní vždy první den vynechané menstruace(teď čekám třetí mimi)a to v kteroukoli hodinu.Cyklus mám 23 dní a z toho pět dní menses.Myslím,že z pravidla jsou testy spolehlivé,ale záleží,kdy si měla ovu a tak otěhotněla.Já mám ovu již čtvrtý den po menses,proto se mi ojeví těhu test brzo.Přeji brzké // a zdravého mimíska. :lol: :lol:

Stáňa a Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.6.06 13:23

no clearblue je sice spolehlivy, ale patri do te min citlive skupiny, ma tusim 50IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.06 13:39

aha no tak to já nevěděla že není tak citlivý :oops: Jo a taky sem opomněla poznamenat že mám už čtyři dny (ode dne před MS) BT nad 37. Myslíte že může být ještě naděje?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
13.6.06 13:49

Ahoj! Ja mela 30DC uplne naprosto negativni test,a mam pravidelny cyklus 28dni.V tehotenstvi sem teda neverila a zkusila to az 38DC kdyz MS stale neprichazela.A uz tam byli 2 tlustice jak blazen :lol: .Myslim ze vazne zalezi i kerej DC si presne otehotnela,jak stary to tehotenstvi je,no.Vydrz!Preju brzo//!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.06 14:19

holčiny moc moc moc děkuju za odpovědi. Vždycky mě zase nakopnou abych nepřestala doufat. Ještě jedna otázečka. Neporadili by jste mi nějaké konkrétní značky těch citlivějších TT? Myslím ty co mají třeba těch 1OIUI a tak. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.6.06 14:50

Já měla // až 44. den při 32denním cyklu, předtím dvakrát negativní 33. a 39. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
13.6.06 14:52

Ahojky, myslím, že v lékárně ti poradí. Já taky chtěla nějaký moc dbrý test a dala jsem za něj 150,– ale asi jsme nemusela protože já jsem už byla v 6tt, takže mě by to ukázali ten levný. Určo se poraď v lékárně…
Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
13.6.06 14:54

Zkus Baby test.Je levny a myslim,i spolehlivy.U mě tedy byl spolehlivý vždy.(3krát :wink: )
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.06 15:03

holky moc moc děkuju za rady. Snad mi nějaký konečně vyjde :D a nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.6.06 15:25

Ahojky, já teda měla nějaký levný test slabě // už 12.DPO, ale ten samý den jsem měla úplně negativní test z krve.. Tak ti to jen píšu, že stát se může úplně cokoliv :wink: Moc držim palce, ať to dopadne správně !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
13.6.06 15:38

Ahoj,
ja jsem mela dve carky jeste driv, nez mi to vynechalo (nicmene mela jsem dlouhou periodu - 35 dni). Takže myslim, ze se da spolehat na ten udaj, ze testy poznaji tehotenstvi uz 10 dni od poceti… Ze jsem tehotna na me poznal pritel - jen tak mimochodem poznamenal, ze jsem nejaka jina, jestli nejsem tehotna…tak jsem si hned udelala Baby test (v baleni za 35 Kc jsou dva testy) a dve carky…nemohla jsem tomu verit, tak jsem ho vyhodila, další den si koupila od jine firmy (bohuzel uz nevim znacku, stal asi 80 Kc a byl s pipetou) a zase dve carky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí