Co vy na to holky...

15
9.6.06 13:41

Co vy na to holky...

Ahojky holčiny, jsem tu nová ale moc moc se mi líbí tyto stránečky a tak doufám že mi snad taky trošilinku poradíte. Měli jste někdo ještě než jste oficiálně zjistili že jste těhotné takové ty příznaky, jako bolení v podbřišku, pobolívání prsou… :? Objevilo se mi to asi tak v půlce cyklu a na PMS jsem nikdy netrpěla. MS mám mít v neděli. CO myslíte? Předem děkuji za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2483
9.6.06 13:43

Ahojky kacabko - rekla bych ze to vypada hodne nadejne, kazdopadne vydrz do terminu MS a kdyz nedorazi, tak testni - drzim palecky :wink: :wink: dej vedet jak jsi dopadla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.6.06 13:48

Ahjka. Já nikdy neměla PMS, ale od chvíle, kdy jsem se rozhodla těhotnět jsem měla vždycky hafo těhotenských příznaků, takže tě moc nepotěším, ale z mého pohledu je to hodně nespolehlivý.Ale třeba ti to vyjde, tak miminkům zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.6.06 13:50

no taky doufám že jsem si to nevsugerovala ale možný je všechno že. :roll: No ale na druhou stranu si řikám holka moc tomu nevěř pak budeš sklamaná. Protože mám nadváhu tak si moc velký naděje nedělám :cry: No uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.6.06 13:52

no taky doufám že jsem si to nevsugerovala ale možný je všechno že. :roll: No ale na druhou stranu si řikám holka moc tomu nevěř pak budeš sklamaná. Protože mám nadváhu tak si moc velký naděje nedělám :cry: No uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.6.06 13:54

co s tou nadváhou?Tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.6.06 13:56

Písni MIssorce, ať jednu tu diskuzi zruší. Já taky zakládala blbě.. Teď už je to snad lepší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.6.06 13:58

No myslím si že je to nadváhou že nemůžu dlouho otěhotnět. Co myslíš ty Dido??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.6.06 13:59

co to je, dlouho neotěhotnět?Jak dlouho?Máš nějaký příznaky PCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.6.06 14:02

no snažíme se asi půl roku… :roll: O PCO jsem něco četla ale abych se přiznala tak nevím o jaké příznaky jde. Jsem trdlo ale… poradíš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.6.06 14:02

ja mam ted prvni ovu po nejake te lecbe, sejm teprve 3 dny po a taky mam furu priznaku… myslim, ze to je proto, ze bud si toho vic vsimam, nebo ze si telo nevi rady s tema hormonama, ktery u me zatim nikdy nebyly… rozhodne to nemuzou byt tehu priznaky, protoze tehu by jeste ani nebylo zavrtany, natoz aby produkovalo nejaky hormony, ktery ty priznaky udelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.6.06 14:07

Čau Zdeni. Držím palec.Aby ti to vyšlo, když byl folík takovej pěknej. No těhu příznaky to asi nebudou, ale víš co, ta psychika je mocná. Jinak - klasický PCO - Zdeni doplň, jestli máš co říct: nadváha, inzulinová rezistence, ochlupení mužského typu, nepravidelná MS s prodlouženými cykly a ž anovulace.Co ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.6.06 14:13

Tak myslím že takové příznaky nemám. MS mám naprosto pravidelnou po 28 dnech , a za nadváhu to vím jistě si můžu sama :oops: Ovulaci bych teda měla mít asi tak 14 den cyklu ale bazální teplotu si měřím jen chvíli takže těžko říct. Těch pět měsíců před tím jsem to tak odhadovala. Nojo to jsemcelá já :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.6.06 14:14

no asi jen to, ze asi 3/4 zen ma jen nepravidelny cykly, a nektery ani to ne …
ja mam 60kg, nohy mi staci holit jednou za 14 dni :)
ale v neplodnosti je diskuze PCO, tak se tz priznaky popisujou a i diagnostika a lecba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.6.06 14:16

jo a jeste jsem chtela /ta hlava derava :oops: /, ze pul roku neni nic tak strasnyho…
ale jestli chces, tak mame rozjetou diskuzi Cekatelky na //, ale jsou tam i holky cerstvy, novacky berem porad, tak se klidne stav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí